EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

O bilye gibi vajinadan itilen ilac icilebilir.

Olabilir canım bakalım bat bekliyim de eğer gelirse o zaman doktora giderim çok sağol canımmmm aydinlattigin için

Kızlar merhabalar tatil dönüşü yolculuk başladı yoldayız Hakkari ye gidiyoruz. Sizler nasılsınız neler var neler yok. Ben hala adet beklemedeyim bugün 44.gün ama tık yok testler de hep negatif.
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız varın inşallah ekmek teknenize....senin adet baya sasmış.bi dr a mi gitseydin acaba...biz devam yine bi ay bi umut ,çalışmalar sürüyor.(çalışma deyince sanki inşaat yapıyoruz gibi oldu..ama doğru da bi binanın temelini atmaya çalışıyoruz hala bi temel yok.)

Cnm umut vermek gibi olmasn da ben adetime bi hafta 10 gun kala bu belirtileri yasadm adetime 3_4 gun kala daha da artti

Kazmaya devam o zaman temeli amin canım insaAllah kazasız belasız varaydik bi eşim çok hızlı gidiyor bide yüreğim ağzımda gidiyorum Hakkari ye gidince insaAllah düşünüyorum canım Dr a gitmeyi en azından bi söktürücü filan versin

Ben eylül sonunu bekliyorum..bi ann seni hamile sandım ya...msjn sonunda anladım.

yok canım ya nerdee benim transfer ekimin sonunda Allah izin verirse.
ondan önce sizin hayırlı haberlerinizi alayım diyorum.
siz beni beklemeyin haydi da demek istemiştim

Slm kızlar bişey sormak istiyorum

Başım çok şiddetli ağrıyor bu ara benim yumurtlama dönemim 2 gündür boş geçtik bugün olur ama ağrı kesiciler yumurtlamayı kötü mü etkiliyor ??

Benim başım çok ağrır ve neredeyse hergün ağrı kesici içerim..

Ağrı kesiciler konusunda bir bilgim yok ama her gün baş ağrısı varsa sebebinin araştırılması lazım canım. Sağlığını ihmal etme. Yaz aylarında genellikle susuzluktan baş ağrısı olur, ilaçla geçirmeye çalışırlar, oysa su içilse geçecek. Sen de biraz su içmeyi dene canım

Kızlar merhabalar tatil dönüşü yolculuk başladı yoldayız Hakkari ye gidiyoruz. Sizler nasılsınız neler var neler yok. Ben hala adet beklemedeyim bugün 44.gün ama tık yok testler de hep negatif.
Hayırlı yolculuklar canim sagsalim ulasin evinize. Ben de dogudayim gurbetlik cok zor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…