- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.081
Canım senin batın geldi mi..inşallah takvimi kaldirmazsin dolu dolu olur.
Canimm ay heyecan yaptım bakk.29 güne göre geçmiş gunun.hatta bugün tam batın inşallah olmazsin.İnşallah cnm benim Bnm düzeni kürtaj san sonra değişti normalde 31 günde olurdum 4 aydır 29 oldu bende günüm geldi mi geçti mi bilmiyorum sat 18 agustos
Canimm ay heyecan yaptım bakk.29 güne göre geçmiş gunun.hatta bugün tam batın inşallah olmazsin.
O bilye gibi vajinadan itilen ilac icilebilir.canım bana vaginadan bilye gibi itilenini verdi işte.
ama işte zor oluyordu yatıp yapman ve 5 dk kalkmaman gerekiyor çünkü geri geliyor akıntı halinde.
bana onun pek bir yan etkisi yoktu ben en çok çatlatma iğnesinde zorlandım hayatımda bu kadar midem bulanmamıştı.
Daha var ama bata belin kasığında hatta karnında agrin var mi.bazen idrar yolları enfeksyonuda böyle yapabiliyor.bende pek umursamadigim bi zaman Dilimiydi ara ara ağrı sancı oluyordu çok dirençli yapım vardır ağrıyor açıyor demem hiç kolay kolay yatmam yani bi akşam bi anda sararip soldum ağrı vs..dr a anlattım enfeksiyon büyük ihtimal dedi.bi tahlil enfeksiyonmusm.
Aaa seninde benim gibi 2 gün geri çekmeye başlamış..yaz kış döngüsünü ayarlıyor.yani suan 16 eylül batndı ..p.tesiye kadar beklede garanti olsun gelmezse test yaparsin canimm.hakkinda hayirlisi diyelimm.Son. 3 ay
22 haziran
20 temmuz
18 agustos
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız varın inşallah ekmek teknenize....senin adet baya sasmış.bi dr a mi gitseydin acaba...biz devam yine bi ay bi umut ,çalışmalar sürüyor.(çalışma deyince sanki inşaat yapıyoruz gibi oldu..ama doğru da bi binanın temelini atmaya çalışıyoruz hala bi temel yok.)Kızlar merhabalar tatil dönüşü yolculuk başladı yoldayız Hakkari ye gidiyoruz. Sizler nasılsınız neler var neler yok. Ben hala adet beklemedeyim bugün 44.gün ama tık yok testler de hep negatif.
Cnm umut vermek gibi olmasn da ben adetime bi hafta 10 gun kala bu belirtileri yasadm adetime 3_4 gun kala daha da arttiEmineeemm ahh canimmmmm sorma bende umutlanmasin diye yok yok dedim olsa da süpriz olsun bide canimcim bişi sorcam ben bi kaç gündür bi 5 10 dk çok fenalasiyorum sıcak basıyor ateşim çıkıyor elim ayağım titriyor midem bulaniyor rengim bile sapsari oluyor bu yeni başladı sence alakası var mı başka bi rahatsızlık cikmasin aman
Kazmaya devam o zaman temeliHayırlı yolculuklar canım kazasız belasız varın inşallah ekmek teknenize....senin adet baya sasmış.bi dr a mi gitseydin acaba...biz devam yine bi ay bi umut ,çalışmalar sürüyor.(çalışma deyince sanki inşaat yapıyoruz gibi oldu..ama doğru da bi binanın temelini atmaya çalışıyoruz hala bi temel yok.)
Ben eylül sonunu bekliyorum..bi ann seni hamile sandım ya...msjn sonunda anladım.sanırım herkes ekim sonunu bekliyor ahh canlarım benim beni bekliyorsunuz değil mi akran olsunlar diye?
hahahah..
heyyy hamileyim ulann diyecek yok mu yahu?
Aaa seninde benim gibi 2 gün geri çekmeye başlamış..yaz kış döngüsünü ayarlıyor.yani suan 16 eylül batndı ..p.tesiye kadar beklede garanti olsun gelmezse test yaparsin canimm.hakkinda hayirlisi diyelimm.
Ben eylül sonunu bekliyorum..bi ann seni hamile sandım ya...msjn sonunda anladım.
Ağrı kesiciler konusunda bir bilgim yok ama her gün baş ağrısı varsa sebebinin araştırılması lazım canım. Sağlığını ihmal etme. Yaz aylarında genellikle susuzluktan baş ağrısı olur, ilaçla geçirmeye çalışırlar, oysa su içilse geçecek. Sen de biraz su içmeyi dene canımSlm kızlar bişey sormak istiyorum
Başım çok şiddetli ağrıyor bu ara benim yumurtlama dönemim 2 gündür boş geçtik bugün olur ama ağtı kesiciler yunurtlamayı kötü mü etkiliyor ??
Benim başım çok ağrır ve neredeyse hergün ağrı kesici içerim..
Hayırlı yolculuklar canim sagsalim ulasin evinize. Ben de dogudayim gurbetlik cok zor canimKızlar merhabalar tatil dönüşü yolculuk başladı yoldayız Hakkari ye gidiyoruz. Sizler nasılsınız neler var neler yok. Ben hala adet beklemedeyim bugün 44.gün ama tık yok testler de hep negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?