- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.601
Teşekkür ederim canım. Yarın gidecem bakalım. Yazarım yine son gelişmeleri :)bende tam 15 ay vajinismusla mücadele ettim canım zor imtihanlardan geçtik ve geçmekteyiz.Derdi veren de alan da Allah şükürler olsun.
Alttan muayene için bende başta çok korkmuştum.ultrason cihazı ile bakacak sanırım.hiç korkma inan hiç bir şey yok zaten ultrason jeli sürdüğü için pek hissetmiyorsun kendini kasma rahat ol doktora güven.
Günaydın canım :)Günaydın hanımlar
ya kızlar ben hiç anlamıyorum evde biri varken neden birlikte olmuyorsunuz ben 3,5 senedir kardeşimle yaşıyorum kayınvalidesi kayınpederiyle yaşayanlar var onlar ne yapsın ben ne yapayım. afedersiniz de çığlık çığlığa olmuyor bu işusulünce olduktan sonra neden birlikte olmuyorsunuz duş olayını takıyorsanız gecenin bir vakti yıkanmayın sabah yıkanın daha sonra ya da misafir uyuduğuna emin olduğunuzda yıkanın bir abdest yani. bence günlerinizi kaçırmayın 1 ay beklemek ölüm gibi ben sanki senelerdir bat bekliyo gibiyim daha ayın 8i olmadı günler ay gibi geliyor valla
Canim eski bir bankaci olarak söylüyorum devlet bankasinda hicni sıkıntı cikmaz ama ozel bankalarin bir kısmı eskiden gebelik olmayacak diye sozlesme imzalatiyolardi simdilerde hamile kalinca biri ozellikle de portfoydeyse daha doguma gitmeden yerine birini buluyorlar ama tabi ki hepsi ayni diye bir sey yokCanimm şimdi bu kardeşin yeni evli babam da bugün gidiyor daha işin taktik ve ince noktaları keşfedildi mi hayır o nedenle zamanla olurda bildiğin stres olucakti çünkü ilk defa babamı ağırlıyorum ya şimdi dedim bı yakalanma bi pot kirma falan olur durduk yere rezil olmayalım ama haklısın mecbur olduğunda durum değişir bakalım bugün kacirmam ins bide canım sende çalışan bi bayansin bi sorum olacak ben şimdi bi banka da ise başlıyorum 2 ay deneme sürem olacak ben bu ay hamile kalırsam bunu öğrenince beni isten çıkarırlar mi sizce sörün ederler mi yeni giriyorum diye
Hiç baktırmadım ya sen baktırdın mı nasıl oluyo. Mecbur bakacak da :)
valla canım baştaki kişilere bağlı bu durum eğer kötü düşüncelilerse çıkarabilirler ama sakin anlayışlı insanlarsa hoş karşılayacaklardır o nedenle ben ne desem yalan olur ama hamilesin diye işten çıkarma hakları yok sigortan vs başlamadan öğrenirlerse işine son verebilirlerCanimm şimdi bu kardeşin yeni evli babam da bugün gidiyor daha işin taktik ve ince noktaları keşfedildi mi hayır o nedenle zamanla olurda bildiğin stres olucakti çünkü ilk defa babamı ağırlıyorum ya şimdi dedim bı yakalanma bi pot kirma falan olur durduk yere rezil olmayalım ama haklısın mecbur olduğunda durum değişir bakalım bugün kacirmam ins bide canım sende çalışan bi bayansin bi sorum olacak ben şimdi bi banka da ise başlıyorum 2 ay deneme sürem olacak ben bu ay hamile kalırsam bunu öğrenince beni isten çıkarırlar mi sizce sörün ederler mi yeni giriyorum diye
Baktirdim. Insan utanıyor ama mecbur
Günaydın canım :)Günaydın hanımlar
Kızlar yarın 2. kez aşılama yapılacak. Hiiiç heyecan yok, beklenti yok. Artık tüp bebeği düşünüyorum. Tabi tüp bebek olursa ailelere söylemek zorundayız. Asıl onu düşünüyorum
Tüp bebek uzun bir süreç canım. Başka bir şehre gidiyoruz. Şimdi gittiğimizi fark ederlerse 'kontrole gittim' diyorum ama tüp bebek tedavisinde daha çok gitmek gerekecek galibaHayırlısı olsun canım. Neden ailelere söylemek zorundasınız?
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ama olurda tüp bebek yaptırırsan bakımda gerekecek 1 hafta yatman gerekecek diyebiliyorum dinlenmen lazım yorulmaman lazım o nedenle ailene mecbur söylemelisin annen ya da kardeşlerin varsa yardıma gelirler sana.Tüp bebek uzun bir süreç canım. Başka bir şehre gidiyoruz. Şimdi gittiğimizi fark ederlerse 'kontrole gittim' diyorum ama tüp bebek tedavisinde daha çok gitmek gerekecek galiba
Canim eski bir bankaci olarak söylüyorum devlet bankasinda hicni sıkıntı cikmaz ama ozel bankalarin bir kısmı eskiden gebelik olmayacak diye sozlesme imzalatiyolardi simdilerde hamile kalinca biri ozellikle de portfoydeyse daha doguma gitmeden yerine birini buluyorlar ama tabi ki hepsi ayni diye bir sey yok
aynen canım sakla kimseye söyleme sakın yetiştirirler vallaGaranti bankasi gise de olucam ya deneme suresinden sonra sıkıntı çıkarmaz bence çünkü yasal olarak ciddi önlemler alindı annelik ve hamilelikle alakali ama bu 2 aylık deneme süresi sıkıntı olabilir canım onu da saklama hakkım var diye biliyorum o şekilde yaparım sen bana ne onerirsin
valla canım baştaki kişilere bağlı bu durum eğer kötü düşüncelilerse çıkarabilirler ama sakin anlayışlı insanlarsa hoş karşılayacaklardır o nedenle ben ne desem yalan olur ama hamilesin diye işten çıkarma hakları yok sigortan vs başlamadan öğrenirlerse işine son verebilirlerişte biz kadınların baş etmesi gerekn başka bir sorunda bu malesef ben 7 senedir burdayım 3 senedir hamilelik mevzusu geçince hemen lafı bana atarlar yok dimi diye bir keresinde kimseye sormayacağım bu benim özelim dedim ondan sonra hiç sormadılar. bende hamile kalırsam 4 ay yasal iznim bittikten sonra işi bırakacağım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?