- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.581
Kızlar ben geldimmm dolu dolu :)
bugün akşama kadar hastanedeydim çok yoruldum
Aynen canım soğan güzeldi ama cücükledi :) doktora gittiğimde kistcikler hala gözüküyodu bende. Ama bir sürü hamiş gördüm :)Dolu dolu derken yoksa aa bebiş mi var.yoksa yoksa senin soğan damı cucuklediiiii
Klomen tedavisine başlıyorsun Hayırlı olsun.klomenin yumurta geliştirmesini kontrol icin alttan mecbur bakmalıAkşama kadar sıra bekledim :)
doktor klomen verdi. 2 Gün kullanıp perşembe gidecem. Alttan bakacakmış. Bakalım neler olacak. Bu haftam hastane ile geçecek.
Hiç baktırmadım ya sen baktırdın mı nasıl oluyo. Mecbur bakacak da :)Klomen tedavisine başlıyorsun Hayırlı olsun.klomenin yumurta geliştirmesini kontrol icin alttan mecbur bakmalı
Baktirdim. Insan utanıyor ama mecburHiç baktırmadım ya sen baktırdın mı nasıl oluyo. Mecbur bakacak da :)
Hiç baktırmadım ya sen baktırdın mı nasıl oluyo. Mecbur bakacak da :)
Herşey çocuk için. Valla kaç aydır yoruldum ya. Ama arkadaş bile edindim hastanede beklerken :)Baktirdim. Insan utanıyor ama mecbur
Benim doktor hep karindan bakiyorHiç baktırmadım ya sen baktırdın mı nasıl oluyo. Mecbur bakacak da :)
Benimki de öyle ama bu defa alttan bakacam dedi.Benim doktor hep karindan bakiyor
Korkma canım derin nefes al sal kendini kasma yeter.bende çok utanmistim.hatta ilk bakışta psikolojim bozulmuştu.şimdi alıştım ya..relaxim.Benimki de öyle ama bu defa alttan bakacam dedi.
Çocuk için yapmadığımız şey kalmadı :)Korkma canım derin nefes al sal kendini kasma yeter.bende çok utanmistim.hatta ilk bakışta psikolojim bozulmuştu.şimdi alıştım ya..relaxim.
Bir saglikla gelsinler ne alttan bakildigimiz ne 9 ay cektigimiz,nede o dogum sirasinda yasadiklarimiz gelir aklimiza...Çocuk için yapmadığımız şey kalmadı :)
Aynen canım ya. Hepsi sınav bizim için. Ben birde 9 ay vajinismusla uğraştım. Onu atlattım inşallah bunu da atlatacam :)Bir saglikla gelsinler ne alttan bakildigimiz ne 9 ay cektigimiz,nede o dogum sirasinda yasadiklarimiz gelir aklimiza...
Atlatirsin canim atlatirsin...Aynen canım ya. Hepsi sınav bizim için. Ben birde 9 ay vajinismusla uğraştım. Onu atlattım inşallah bunu da atlatacam :)
Aynen canım ya. Hepsi sınav bizim için. Ben birde 9 ay vajinismusla uğraştım. Onu atlattım inşallah bunu da atlatacam :)
Olmuş degerlendirinKızlar bu aksam 8 de ki testim sizce olmuş mi bu aksam ilişki olması gerekiyor mu pek musait değil bu aksam ama kacirmak istemiyorum
Bu aksam babam bizde maalesef olmicak ama yarın eşim işten erken gelirse gindir olcak olur mu sence çok üzülüyorum kaciricam diye kaçar mi senceOlmuş degerlendirin
Bilemiycem. Sabah test yap kontrol etBu aksam babam bizde maalesef olmicak ama yarın eşim işten erken gelirse gindir olcak olur mu sence çok üzülüyorum kaciricam diye kaçar mi sence
Bilemiycem. Sabah test yap kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?