- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.441
Herkese gunaydin kizlar. Uzulmeyelim ne olur, daha zamani degilmis diyelim, dua edelim ki saglikli olsunlar,saglikla gelsinler... Sonra kaybetmek inanin cok daha kotu oluyor. Kendime ne kadar dua ediyorsam isteyen herkese de o kadar dua ediyorum inanin. Allah kimseye evladin eksikligini yasatmasin.
@yesa1 bu ay yok kuzu, yeni tur yeni sans :) Ama bana iyice vurdu su bebek istegi. Esimi de uzmekten korkuyorum lafini bile acamiyorum. Onceden cok rahat derdim bebegimiz olcak,soyle olcak boyle olcak diye simdi uzulcek diye agzimi acamiyorum. Zamana biraktik bakalim :)
4 gun corek otu tarcin bal yedim 2 gundur annemler vardi hep unuttum yiyemedim ama bu aksam itibaren aynen devam yumurtlama sonuna kadar.
Kurtaj sonrasi gecikmeyi goz onune alip oyle demistim canim ama 31 Agustosta 2 gun erken geldi ve regl oldum malesef. Ama o kadar yogundu ki,vucudumun buna ihtiyaci varmis demek ki dedim inan. Gelmesini istemedigim yeni BAT 24 Eylul :)
oh oh hafta başı topik hareketlendi, aynen herkes için hayırlısı olsun batlar gelince biraz üzülünüyor ama her yumurtlama yeni umut:) hepimizin akıl sağlığı ve beden sağlığı yerinde olsun ki ton ton sağlıklı bebelerimize sahip olalım.
Hayırlısı insaAllah canım.. sıralamalar belli olmadı mülakata cagirilcakmiyim bilmiyorum çok umursamıyorum da hayirlisi..Canimmm benimmm.insallah kimyasal degildir seninkide...minigin seninledr...Bende bir kimyasal geçirdim.öğrendim birde zırt die herkese söyledim mi perşembe öğrendim c.tesi Kanama başladı öncesinde 206 ydi hçg kan verdim 120 ye düşmüş .sonra sıfırlandı gitti....Sen kpss ye odaklan.bi kafan dagilsin.Ne guzel mülakata girebilceksin benim o şansım bile olmadı sıra gelmedi..@dimaam Sen kan harici tedbir amaçlı dr a da görün canım.ilaç vs ne gerekiyorsa artık.
Canım Rabbim insaAllah hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün hayırla sağlıcakla doldursun kucaklarimizi miniklerimizYüreğine sağlık canım benim inşallah :) testlere çok takılma sıvı alma durumu fln baya etkiliyo bekleyelim bakalım kutumuzdan ne çıkacak
Evet canım oynadım@dimaam canım inşallah hamilesindir hadi hakkında hayırlısı olsun
ismetbeyinbiricikhanimi canım testinin rengiyle mi oynadın? mavili sarılı değişik sarı yerde ben 2 çizgi gördüm sanki
@kutuphanekedisi canım hakkında hayırlısı olsun tedavinden inşallah sonuç alırsın tez vakitte
Klomen e başlayacak galiba kan verdim. Bhcg için. Yarın sabah tekrar gidecem.Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım :)
inşallah kimyasal değildir canım. inşallah hamilesindir. bende birşey yok tatlım ya test yaptım negatif. bakalım regl olmayı bekliyorum hayırlısı olsun.Evet canım oynadım
Artık test yapmicam ya geç döllenme oldu ya kimyasal ya da hiç biri Rabbim hayırlısını versin.. hepimize inşallah sende durumlar nasıl ??
Gelmemiş kirmizilardan ümit kesilmez inşallah gelmez adetin. İnşallah benim de gelmez inşallah tutunmustur miniklerimiz sağlıcakla hayırlainşallah kimyasal değildir canım. inşallah hamilesindir. bende birşey yok tatlım ya test yaptım negatif. bakalım regl olmayı bekliyorum hayırlısı olsun.
Gelmemiş kirmizilardan ümit kesilmez inşallah gelmez adetin. İnşallah benim de gelmez inşallah tutunmustur miniklerimiz sağlıcakla hayırla
Kızlar size bir şey soracağım. benim yumurtlamamın üzerinden 17 gün gecti batıma 3 gün var. normalde batıma 1 hafta kala sancılarım başlar ama bu defa hiç sancı yok sadece göğsüm cok şiş hafif agrılı ve normalde fazlaca sarımtrak yapışkan akıntım var. eğer gebelik var ise ovulasyon testi koyu cıkar belki die ovulasyon testi yapıyorum hergün sıvı alımına dikkat ederek ama hep çok silik neredeyse yoka yakın ikinci çizgi:) hoş gectiğimiz ay 6 gü kala koyulasmaya başladı baya koyulaştı ama negatifti gebe değildim benim sorum her gebelik durumunda ovulasyon testi pozitif mi olmalıdır, yani ovulasyon testinde negatif olup gebe olduğunu öğrenen kimse yok mu acaba Açıkcası gebelik testi yapmaktan ovulasyon testlerim negatif cıkıyor diye vazgeciyorum. Eger ovulasyon testi negatif ise umutlanmama gerek kalmadı mı?
evet aynı durumdayız resmen hayırlısı olsun diyelim 8 Eylülde bekliyorum ama bilerek bat vermek istemedim.Aynı dertten yakınıyorum şu an ve bugün buradan çıkamıyorum :) ovü testim 2. Çizgim silik bi kaç gündür..
Hadi inşallah hamileyizdir canım belli olmaz bu testlerin işi Allah bilir :)
Bu arada listede yoksun geçen ay kaçında adet oldun benim de bata 2-3 gün var ama adetten bi kaç gün önce başım şiddetli ağrır ve gergin olurdum ama şu an tık yok ve akıntım var garip durumlar :)
valla canım testte negatifi gördüm ama hala bende de belirti yok 10 gün öncesine kadar daha fazla adet belirtim vardı benimde bata 3 gün kaldı ağrıdan ölmem lazım bu ay sorunsuz geçecek galiba. birde herkesin lh seviyesi yükselmeyebilir belki o nedenle ovu testlerini harcama adetini bekle gelmezse gebelik testi yaparsın benimde sadece akıntım ve göğüs ağrım var hiç geçmediKızlar size bir şey soracağım. benim yumurtlamamın üzerinden 17 gün gecti batıma 3 gün var. normalde batıma 1 hafta kala sancılarım başlar ama bu defa hiç sancı yok sadece göğsüm cok şiş hafif agrılı ve normalde fazlaca sarımtrak yapışkan akıntım var. eğer gebelik var ise ovulasyon testi koyu cıkar belki die ovulasyon testi yapıyorum hergün sıvı alımına dikkat ederek ama hep çok silik neredeyse yoka yakın ikinci çizgi:) hoş gectiğimiz ay 6 gü kala koyulasmaya başladı baya koyulaştı ama negatifti gebe değildim benim sorum her gebelik durumunda ovulasyon testi pozitif mi olmalıdır, yani ovulasyon testinde negatif olup gebe olduğunu öğrenen kimse yok mu acaba Açıkcası gebelik testi yapmaktan ovulasyon testlerim negatif cıkıyor diye vazgeciyorum. Eger ovulasyon testi negatif ise umutlanmama gerek kalmadı mı?
InsaAllah Rabbim çift çizgileri görmeyi nasip eder hepimize aminnnnİnşallah canım bende hcg yaptım sabah negatif, ovülasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı, adeti bekliyorum ama benim hala umudum var
işte bende de aynısı var göğüs ve akıntı ama dediğin gibi şuan ağrıdan kıvranmam gerekirken tık yok kasıklarda ki benim rahmim ters cok ağrılı baslar ve gecer.valla canım testte negatifi gördüm ama hala bende de belirti yok 10 gün öncesine kadar daha fazla adet belirtim vardı benimde bata 3 gün kaldı ağrıdan ölmem lazım bu ay sorunsuz geçecek galiba. birde herkesin lh seviyesi yükselmeyebilir belki o nedenle ovu testlerini harcama adetini bekle gelmezse gebelik testi yaparsın benimde sadece akıntım ve göğüs ağrım var hiç geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?