EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bat ım her an olabilir de olmayabilir de karnımda 2 gündür garip bi durum var elim hep karnıma gidiyo içimden onunla konuşuyorum ilk defa böyle oldum sanki bişey var, günlerdir o kadar çok yoruldum ki korkuyorum eğer varsa bişey olur diye ..
Karnım acayip şiş ve günlerdir kabızım uykum geliyo hep.. Rabbim inşallah güldürecek yüzümü bu ay..

Sabırla bekliyorum meleğimi..

dimaam bi sey soracagim erken dollenme oldu sende buyuk ihtimalle ama ovulasyon hep koyuydu di mi yani yumurtlamadan sonraki kacinci gun koyuyu gordun ?
Ovulasyon testlerimi paylasmistim canım şimdi hatırlayamadım. 12. Günden sonra hep koyuydu. 11. Gün biraz açık gibiydi ama onun dışında hep koyuydu galiba.

Akşam tekrar test yaptım. Sabah ilk idrari beklemedim. Ovu testi de yaptim. Silik olan da sabahki gebelik testim ama o isiktan görünmüyor.
Koyulasiyo gebelik testi gibi geldi bana canim ki ilk idrarla da degil bata daha var bence bu kez saglikli gebelik olacak

Icin rahat olsun diye ver bence kan iki gune bir bakarsin baktin yukseliyo icin rahat eder boyle daha kotu hissedersin strest hep
Sabah gideyim olmazsa. 35 günde bir regl oluyorum. Nasıl 12.gün hamile kalabiliyorum. Bu hesaplar falan hep yalan o zaman. Olacağı zaman oluyor. Her şeyin zamanı var demek ki... kafam almıyor.

Sabah gideyim olmazsa. 35 günde bir regl oluyorum. Nasıl 12.gün hamile kalabiliyorum. Bu hesaplar falan hep yalan o zaman. Olacağı zaman oluyor. Her şeyin zamanı var demek ki... kafam almıyor.
Kesinlikle katılıyorum ilk gebeligimde yumurtlama takibi yapmadim koca ayda tek iliski oldu onda hemen kalktim spermleri akittim sildim dus aldim ama hamileydim kaybettim gerci ama olacagi zaman oluyo buna bende inanıyorum

Kesinlikle katılıyorum ilk gebeligimde yumurtlama takibi yapmadim koca ayda tek iliski oldu onda hemen kalktim spermleri akittim sildim dus aldim ama hamileydim kaybettim gerci ama olacagi zaman oluyo buna bende inanıyorum
Hayırlı zamanda olsun inşallah. Arkadaşim asilama tüp bebek ne varsa her şeyi denedi. Ve en son beş sene sonunda kendi kendine hamile kaldı. hamileyken eşinin aldattigini öğrendi. Bebeği aldırmak istedi. Yasal süre geçmisti. Şimdi boşandı. Çocuğu ile yalnız yaşıyor. Gerçekten sadece hayırlısıni istiyorum bu yuzden.

Yumurtam çatlamıyomuş ilaca başlatabilir. Hepimiz için hayırlısı olsun canım. İlk aylar daha çok üzülüyodum ama artık çok üzülmüyorum. Veren de Allah alan da.
Amin canım Rabbim aratmasın tez zaman da hepimizin kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlar la doldursun insAllah

Başka bir markanın testini alıp denesen..
4 gün önce yaptığım test de en belirgindi bu sabah ki test farklı marka yaptığım testlerin hiç biri aynı değildi bilmiyorum belki ondan. Dediğin gibi Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin insaAllah

Ahhh ne güzel sevgiyle umutla anlatmissin canım Rabbim güldürsün insaAllah yüzünü hayırla sağlıcakla gelsin meleğin annesine

Akşam tekrar test yaptım. Sabah ilk idrari beklemedim. Ovu testi de yaptim. Silik olan da sabahki gebelik testim ama o isiktan görünmüyor.
İnanıyorum miniğin insaAllah bu sefer sıkıca tutunacak annesine..
benim testim koyulasmiyor kimyasal da öyle mi oluyor

İnanıyorum miniğin insaAllah bu sefer sıkıca tutunacak annesine..
benim testim koyulasmiyor kimyasal da öyle mi oluyor
Evet gittikçe de siliklesiyor. Bat günü tamamen negatife dönmüştü benim ve sadece sabah idrariyla bekleyince çıkmıştı ikinci çizgi. Az önce akşam yaptım ve hemen çıktı. Bana bir umut oldu. Yarın belki kan veririm... bat gününe kadar bekleyebilsek keşke... Hakkımızda hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…