EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

[QUOTE="ay canım hem bayram hem yıl dönümü hem doğum günü hediyesi olacak minnoş[/QUOTE]

aynen canım.. ben hala inanamıyorum, sanki rüya gibi.. dün akşam eve gidince eşime küçük bi kutuya not yazım test sonucunu koydum. " babacığım; sanırım aranıza katılma vaktim gelmiş :)" yazdım.. mutluluktan ağladık ikimizde

aynen canım benim ki birde hiç istemezdi son bir kaç aydır istemeye başladı ama benden heyecanlı çıktı

ay canım hem bayram hem yıl dönümü hem doğum günü hediyesi olacak minnoş
Bizimde eylül de 3. Yıldönümü bu bebek de eşime benden bi hediye bakalım o ne alacak bize

Bizimde eylül de 3. Yıldönümü bu bebek de eşime benden bi hediye bakalım o ne alacak bize
ay ne güzel canım yainşallah benimde bebeğim vardır umutlanmakla umutlanmamak arasında gidip geliyorum bu ay üzülürsem baya baya üzülcem çünkü bayramda bebeğim benimle olsun çok istiyorumkeşke dün yapmasaydım test aptal kafam beklicem dedim bekleyemedim

Ayy tebrk ederm masallh bereketli bi ay saka gibi

ya biri 11 küsur diğeri 5 küsurdu büyük olan LH tı
diğerleri normaldi çok şükür tabi doktor hepsine normal dedi
smear yaptırdım çok şükür o da temiz çıktı.

Bu durumda pko'sun canım.
Lh normalde fsh'den düşük olması lazım.
Ya da hemen hemen aynı olmaları ve 10'un altında olmaları lazım.
Lh Fsh'nin 1.5 katından fazlaysa pko oluyor.

Smear benim de normal şükür.

sağol canım seninde hayırlı olsun.

belirtiler var mı sende?

benim dün gece başım ağrıdı çok baya uyuyamadım. bugünde biraz ağrıyor. bide inceden inceden belim ağrıyo kuyruk sokumunun orası.
Valla ben bu bi aydır tüm belirtileri yaşıyorum sadece kusma yok gerisi hepsi var

İnşallah senden de alırız güzel haberleri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…