- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.161
Bizimde eylül de 3. Yıldönümü bu bebek de eşime benden bi hediye bakalım o ne alacak bizeaynen canım benim ki birde hiç istemezdi son bir kaç aydır istemeye başladı ama benden heyecanlı çıktı
ay canım hem bayram hem yıl dönümü hem doğum günü hediyesi olacak minnoş
Bizimde eylül de 3. Yıldönümü bu bebek de eşime benden bi hediye bakalım o ne alacak bize
Benimkide 4 mayıs diyo hadi bakalım gelsin bebişleraaa bizim çok yakın o zaman benimde muhtemel doğum 8 mayıs diyoo
ay ne güzel canım yaBizimde eylül de 3. Yıldönümü bu bebek de eşime benden bi hediye bakalım o ne alacak bize
Değerin kaçtıben biraz erken yaptım tahlili dün adet günümdü buradaki arkadaşlara danıştım dene sonuç çıkar dediler, gerçekten çıktı..
Ayy tebrk ederm masallh bereketli bi ay saka gibikızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
Benimkide 4 mayıs diyo hadi bakalım gelsin bebişler
Sen verdinmi kan Canım sonuç neAyy tebrk ederm masallh bereketli bi ay saka gibi
Değerin kaçtı
Yok yarın gidicem inşallah kanda çıktı gebelik var bebişin hayırlı olsunilk muayenene gittin mi
ya biri 11 küsur diğeri 5 küsurdu büyük olan LH tı
diğerleri normaldi çok şükür tabi doktor hepsine normal dedi
smear yaptırdım çok şükür o da temiz çıktı.
Yok yarın gidicem inşallah kanda çıktı gebelik var bebişin hayırlı olsun
Ben bat günümün ikinci günü verdim 2317 değerin senin batına varmıki düşük çıkmış sanki62,46 çıktı. dün akşamki sonuç. senin?
Valla ben bu bi aydır tüm belirtileri yaşıyorum sadece kusma yok gerisi hepsi varsağol canım seninde hayırlı olsun.
belirtiler var mı sende?
benim dün gece başım ağrıdı çok baya uyuyamadım. bugünde biraz ağrıyor. bide inceden inceden belim ağrıyo kuyruk sokumunun orası.
Ben bat günümün ikinci günü verdim 2317 değerin senin batına varmıki düşük çıkmış sanki
İnşallah senden de alırız güzel haberleri canımay ne güzel canım yainşallah benimde bebeğim vardır umutlanmakla umutlanmamak arasında gidip geliyorum bu ay üzülürsem baya baya üzülcem çünkü bayramda bebeğim benimle olsun çok istiyorum keşke dün yapmasaydım test aptal kafam beklicem dedim bekleyemedim
Cnm ben folbiol kullaniyorum. Ustelik her gun de diil haftada 4 tane alman yeterli demisti dr...Bende bu ay hamile olmayi cok istiyorum folik asitde folibiol kullananiz varmi bana mg az gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?