EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cnm ovu testleryle takip et yumrtlamani o zamn

Canim bi türlü firsat bulup alamadım acaba stresten mi diye de bu ay oluruna birakmaya karar verdim eğer yapabilirsem gün aşırıyi uygulicam yapamazsamda bi süre ara vermiş olurum allah ol derse tek iliskiyle bile oluyor o yüzden kasmiyorum artık zaten daha 4 aylık evliyim bide çevremde çok erken diyip duruyorlar bakalım iyice bunaldim yani

Direkt iğne istemesi tuhaf olmuş canım.
Çatlama problemi için kullanılır çünkü iğne.
Bana doktorum gerek yok dedi. Klomenle yumurtalar zaten çatlayacak kadar gelişirmiş.
Geçen ay kendi kendine çatlamıştı ama tek yumurta olduğundan tutmadı.

Bizim de adet bittiğinden beri 1 seferçalışma olabildi.
İkimiz de hastaydık. Neyse ki bir şey kaçırmadık henüz çatlamadı :)

Insallah canim yaa. Esimin de sukuneti beni oldurecek. Durumu anlattim 'saglik olsun askim. dinlenirsin,spor yaparsin belki o ara bebegimiz olur dinlenerek gecirirsin gebeligini' dedi ay masallah ne guzel plan yaptin yaaa dedim
benim ki de böyle bir plan yapsa keşke canım ya dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bebek kurtuluşum olacak iş yerimden baktırcak insanım olsa yine çalıştırır ama kimsem yok büyük ihtimal 3-4 sene çalışmıcam çocukla ne kadar dinlenilirse artık benimki hayal biraz

aa 4 eylık mı evlisin canım? yaşın küçükse çok acele etme derim zamana bırak dediğin gibi tek ilişkiyle bile oluyor nasip olduktan sonra. ben 29 olmucam var ya daha düşünmezdim çocuk yurtdışına gitme planlarım var dünya turu istiyorum hayaller hayaller ama bir tane illa olsun diyenlerdenim lanet olsun içimdeki çocuk sevgisine

peki mutlaka ameliyat dedi mi doktorun?

Evet canım. Çünkü zaten 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı, hiç hamile kalamadım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik, yine olmadı. Bu arada yaşım 38 :) Artık aşılama, o da olmazsa tüp bebek tedavisine doğru gidiyoruz. Aşılamadan önce poliplerin mutlaka alınması gerekiyormuş. Doktorumun söylediği şey şu: Yumurta döllense bile polipler yüzünden rahim duvarında tutunacak uygun bir yer bulamıyor olabilir

Insallah
insallah hepimiz hamile kaliriz

28 e yeni girdim canım yaşım var yani ama işte herkes yeni evliyim diye öyle diyor bakalım canım inş allah ne zaman nasip ederse olur

canım o zaman aldır poliplerini bir an önce yeni mi fark ettiler 3 senedir? benim geçen sene çok kanamam olmuştu o zaman öğrendim poliplerimi rahim ağzındakileri biyopsiyle temizledi doktorum ama rahim içindekileride alalım demişti faiş bir fiyatta verdi akabinde özel olduğu için çok güvenemedim devlet hastanesindeki doktor gebeliğe engel değil dedi rahim ağzında olursa engel oluyormuş

28 e yeni girdim canım yaşım var yani ama işte herkes yeni evliyim diye öyle diyor bakalım canım inş allah ne zaman nasip ederse olur
valla ne yalan söyleyeyim ben evliliğimi 3 senede oturttum daha önce olsaymış zorlanırmışım diyorum her şey nasip kısmet ev durumunu en iyi sen bilirsin yani çevredekilerin sözlerine bakma

Insallah canim yaa. Esimin de sukuneti beni oldurecek. Durumu anlattim 'saglik olsun askim. dinlenirsin,spor yaparsin belki o ara bebegimiz olur dinlenerek gecirirsin gebeligini' dedi ay masallah ne guzel plan yaptin yaaa dedim
Adam ne guzel destek olup biz kadinlara da napsalar yaranamiolar:)) dogru demis vucudunu guzelce bir dinlendrp bebek calsimalarina agirlk verirsn bi sure

Cnm bende 28 yasndaym bir yillk ewliym ewlendm 4. Ayimdan beri yap yap diolar wala hicc takmam kimsenn lafini. Iki ay once karar werdm cok sukur oldu da. Daha erken kendimi hazr hissetmiodm mutsuz olacktm belki hamilelik haberine sewinemeyecktm. Sen nasil hissediosan oyle dawran cnm.

Sağol canımmmm benimmm inş hayırlısı neyse o olsun bu ay oluruna bırakalım arrik bakalım sen ovulasyon testine kaçıncı günde basladin

Ama iste ne guzel duruma olumlu tarafindan bakmis :) aslinda bi bakima da hakli yani :)

Ya bende tam tersi calismadan durmam mumkun degil. Bakalim zaman ne gosterecek :))

Bir senedir calismiyorum ve artık kafayi yemek uzereyim :) umarım senin durumun benim gibi olmaz :)

Ya bende tam tersi calismadan durmam mumkun degil. Bakalim zaman ne gosterecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…