EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım bende de polip var. Muhtemelen Ekim ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Bilinen başka hiçbir sorunumuz yok çünkü.

yaa canım mesajın bana ışık tuttu şuan gerçekten
bende bu ay klomen kullandım bekliyorum
ama beni bitince 5. gün çağırdı ve 2 tane iğne istedi
herhalde o gün söyler diyorum yumurta durumunu ve ilişki durumunu
bugün benim 10. günüm kaç gündür çok yoğunduk evde değildik
o yüzden daha adet sonrası hiç çalışma olamadı
artık bu gün olsun diye konuştuk
bizimde evde misafir var ama olcak artık bi şekilde
sonra pazartesi ye kadar bekleyelim diyorum doktor o gün derse kaliteli olsun diye.
hayırlısı olsun bakalım bu ay böyle hap iğne doktor filan olunca işin içinde eşim epey olacak gibi davranıyor
ben klomen kullandık diye olcak bir şey yok garanti değil sonuçta diyorum ama gel de anlat
inşallah üzülmez

Kizlara herkese selamlar. Bu aralar baya stresli zamanlar geciriyorum. Cok buyuk bi sirkette calisiyorum ama supriz bi sekilde sirketimiz iflasini acikladi Issiz kaldim ve is ariyorum yani... Su anda ne zaman kapanacagi ne olacagi net degil baya gerginiz...
morordek aklim hep sendeydi yaa masallah HCG cok iyi. insallah saglikla buyusun kucuk ordek :)
bir garip oblomov baska test yaptin mi kuzum? Kac gun var beklenen adete ?

başka test yapmadı o testi dün yaptım zaten..bugün tam 7 gün var canım.
ay üzüldüm şirketin iflas etmesine piyasalar çok kötü bizde de dönen çekler ödenmeyen senetler birde malum yaşanan olaylar Allah yardımcımız olsun. peki maddi anlamda haklarınızı verecekler mi en azından içerdeki paranı kurtarmış olursun

ayllllliiiin35 canim ben saglikli yumurtlayip yumurtlamadigimi gormek icin kontrole gitmek istiyorum. Su an 6.gunum. Ne zaman doktora gitmem gerektigi ile ilgili bi fikrin var mi?

12. yada 13. gününde gidersen doktor söyler diye düşünüyorum.
birde yesa1 in söylediği 21. günde yapılan progesteron testi var o da ne kadar sağlıklı yumurtladığınla ilgili bilgi veriyormuş sanırım.

Sagol canim darısı tum isteyenlerin başına insallah :)
Aaaa Yesimcim sasirdim ve uzuldum cok. Insallah en kisa surede yeni bir is bulabilirsin

şirket durumuna üzüldüm canım inşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş yeri bulursun.

Sen yine de dikkat et 3-4 gun sonra erken gebelik testi yap bence. Insallah minnakin vardir canim benim.
Ya inan bilmiyoruz. Su anda mahkeme asamasindaymis durum. Bize de net bilgi verilmedi. Oyle ya da boyle tazminatlari vermek zorundalar ama issiz kalma durumu cok gerdi beni 2 gundur. Cunku 17 yasimdan beri calisiyorum ve hic yasamadim boyle bisey
Allah hepimize yardim etsin..

şirket durumuna üzüldüm canım inşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş yeri bulursun.
Sagolasin canim benim, insallah bulurum ama malum Turkiyenin durumu... Is bulmak hep cok sorunlu...
O zaman haftaya randevu alayim bakalim ne diyecek.

bir garip oblomov canimm inş vardir bebişin ucuz testlerden bi tane daha yapsana bende de geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı ama sonrası hüsran tabi inş senin çok emek verdiğin bi ay da yüzün güler bizlere de ışık olursun
Ben bu ay bat vermiyorum kızlar aslında artık üstüne de dusmicem bu ay eğer olursa 2 günde biri denicem akinti takibi falan yapmicam bende bu ay yeni bi işe başlıyorum aetik oluruna bırakıyorum allah ne zaman ol derse o zaman olacak çünkü stresten iyice bünyem karisti hakkımızda hayırlısı olsun

evet 5 mg sanırım folibol folidoce kullanabilirsin hem b12 hemde 400 mg folikasit var içinde ben kullanıyorum 3 aydır
Bende yumurta takibi yaptiriyorum 3 yumurtam var ikisi yirmi mlm di solda folik asit kullanmiyorum 3ay kullanmistim doktor 120lik tableti onerdi oda ssk karsilamiyormus almadim yani catlatma ignes yapmadi e2 2000 lere cikmis kendiliginden catlayacagina isaret dedi yarin tekrar bakacak iliski onerdi

Sagol canim darısı tum isteyenlerin başına insallah :)

Aaaa Yesimcim sasirdim ve uzuldum cok. Insallah en kisa surede yeni bir is bulabilirsin
Insallah canim yaa. Esimin de sukuneti beni oldurecek. Durumu anlattim 'saglik olsun askim. dinlenirsin,spor yaparsin belki o ara bebegimiz olur dinlenerek gecirirsin gebeligini' dedi ay masallah ne guzel plan yaptin yaaa dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…