- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.101
evet 5 mg sanırım folibol folidoce kullanabilirsin hem b12 hemde 400 mg folikasit var içinde ben kullanıyorum 3 aydırBende bu ay hamile olmayi cok istiyorum folik asitde folibiol kullananiz varmi bana mg az gibi geliyor
tatlım bende polip var ayrıca troit hastasıyım 6 senedir eşime 2 senedir yalvarmadığım gün kalmadı bak yaşım geçiyor yapalım bebek diye ama nuh dedi peygamber demedi şimdide neymiş tek seferde hamile bırakacakmış beni hani nerde 2 ay oldudisiplinli ilişkiye alışkın değil mırın kırın ediyor gün aşırı ilişki mi olurmuş spermin birikmesi gerekliymiş.dedim bu sene tutturamazsak başının etini yicem hep seni suçlucam diye ama erkekler biz kadınlar kadar sıkıntıya düşmüyor malesef çok rahat benim eşim bu ayda olmazsa doktora gideriz 1 senedir denedik olmadı deriz diyor yalanla da olmaz ki boşa tedaviye başlarlarsa diyorum olsun diyor sanki hormonu kendi alcak vücuduna polip ameliyatı ol dedi ama olmak istemiyorum biyopside psikolojim bozulmuştu yalnızdım çatala oturmak içimden parça alınması beni kötü etkiledi başka bir doktorda ameliyata gerek yok dedi...bu sene bir geçsin hamile kalamazsam o zaman düşüneceğim ameliyatı
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Klomen bittikten sonra 2. gün gel demişti.
Adetin 11. günü yani ve en büyüğü 12 mm olmak üzere 8 yumurta var sağda dedi.
8 yumurtaya hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.
14. gün çatlayacak büyüklüğe ulaşacaklar dedi. O günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca.
Tam da o gün eşimin memleketine gidiyoruz ama fırsat yaratmaya çalışıcam.
peki mutlaka ameliyat dedi mi doktorun?Canım bende de polip var. Muhtemelen Ekim ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Bilinen başka hiçbir sorunumuz yok çünkü.
saolasın canım ama benim daha kesin bişi yokbu arada maşallah pek bereketli bir ay olmuş bir sürü yeni hamiş haberi alınmış
sayfalar hızla ilerlemiş
yeni hamişlerimizi P PelukkGazel2110 bir garip oblomov morordek hepinizi çok tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
başka test yapmadı o testi dün yaptım zaten..bugün tam 7 gün var canım.Kizlara herkese selamlar. Bu aralar baya stresli zamanlar geciriyorum. Cok buyuk bi sirkette calisiyorum ama supriz bi sekilde sirketimiz iflasini acikladiIssiz kaldim ve is ariyorum yani... Su anda ne zaman kapanacagi ne olacagi net degil baya gerginiz...
morordek aklim hep sendeydi yaa masallah HCG cok iyi. insallah saglikla buyusun kucuk ordek :)
bir garip oblomov baska test yaptin mi kuzum? Kac gun var beklenen adete ?
ayllllliiiin35 canim ben saglikli yumurtlayip yumurtlamadigimi gormek icin kontrole gitmek istiyorum. Su an 6.gunum. Ne zaman doktora gitmem gerektigi ile ilgili bi fikrin var mi?
Sagol canim darısı tum isteyenlerin başına insallah :)bu arada maşallah pek bereketli bir ay olmuş bir sürü yeni hamiş haberi alınmış
sayfalar hızla ilerlemiş
yeni hamişlerimizi P PelukkGazel2110 bir garip oblomov morordek hepinizi çok tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Aaaa Yesimcim sasirdim ve uzuldum cok. Insallah en kisa surede yeni bir is bulabilirsinKizlara herkese selamlar. Bu aralar baya stresli zamanlar geciriyorum. Cok buyuk bi sirkette calisiyorum ama supriz bi sekilde sirketimiz iflasini acikladiIssiz kaldim ve is ariyorum yani... Su anda ne zaman kapanacagi ne olacagi net degil baya gerginiz...
morordek aklim hep sendeydi yaa masallah HCG cok iyi. insallah saglikla buyusun kucuk ordek :)
Kizlara herkese selamlar. Bu aralar baya stresli zamanlar geciriyorum. Cok buyuk bi sirkette calisiyorum ama supriz bi sekilde sirketimiz iflasini acikladiIssiz kaldim ve is ariyorum yani... Su anda ne zaman kapanacagi ne olacagi net degil baya gerginiz...
saolasın canım ama benim daha kesin bişi yokhamile olmama ihtimalim yüksek yani
Sagol canim darısı tum isteyenlerin başına insallah :)
Aaaa Yesimcim sasirdim ve uzuldum cok. Insallah en kisa surede yeni bir is bulabilirsin
Sen yine de dikkat et 3-4 gun sonra erken gebelik testi yap bence. Insallah minnakin vardir canim benim.başka test yapmadı o testi dün yaptım zaten..bugün tam 7 gün var canım.
ay üzüldüm şirketin iflas etmesine piyasalar çok kötü bizde de dönen çekler ödenmeyen senetler birde malum yaşanan olaylar Allah yardımcımız olsun. peki maddi anlamda haklarınızı verecekler mi en azından içerdeki paranı kurtarmış olursun
12. yada 13. gününde gidersen doktor söyler diye düşünüyorum.
birde yesa1 in söylediği 21. günde yapılan progesteron testi var o da ne kadar sağlıklı yumurtladığınla ilgili bilgi veriyormuş sanırım.
Sagolasin canim benim, insallah bulurum ama malum Turkiyenin durumu... Is bulmak hep cok sorunlu...şirket durumuna üzüldüm canım inşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş yeri bulursun.
Bende yumurta takibi yaptiriyorum 3 yumurtam var ikisi yirmi mlm di solda folik asit kullanmiyorum 3ay kullanmistim doktor 120lik tableti onerdi oda ssk karsilamiyormus almadim yani catlatma ignes yapmadi e2 2000 lere cikmis kendiliginden catlayacagina isaret dedi yarin tekrar bakacak iliski onerdievet 5 mg sanırım folibol folidoce kullanabilirsin hem b12 hemde 400 mg folikasit var içinde ben kullanıyorum 3 aydır
Insallah canim yaa. Esimin de sukuneti beni oldurecek. Durumu anlattim 'saglik olsun askim. dinlenirsin,spor yaparsin belki o ara bebegimiz olur dinlenerek gecirirsin gebeligini' dedi ay masallah ne guzel plan yaptin yaaa dedimSagol canim darısı tum isteyenlerin başına insallah :)
Aaaa Yesimcim sasirdim ve uzuldum cok. Insallah en kisa surede yeni bir is bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?