EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

merhabalar arkadaslar ben rabia 26 yasimdayim bi tane oglum var 8 yasinda oglum olurkende baya ugrastik simdi ikinci bebisi istiyoruz nasipse lakin olmadi hayirliain gecen sene dusuk yaptim. gecen ayda cok agrilarim vardi birseyler var di hissetim goguslerim kasiklarim cok siddetli agriyorlardi kan verdim adetime bir hafta varken dayanamadim 0.38 cikti dr gebelik yok dedi zaten gunum gelmeden yaptirmistim ama sonuc adet gordum yani

Hoşgeldiniz

bugun yumutlama gunum dunden beri kasimlarim baya agriyor hadi bakalim hayirlisi ins tutar 15 gun var unutalim diyoruz ama hep aklimizda

aynen canım günler geçmiyo pazar bir gelse geçecekteerkende öğrenmek istemiyorum bu sefer değer yükseldi mi keseyi kalp atışını görcez mi telaşı başlıcak

Beklenen adet tarihin ne?
15 canim bugun yumurtlama gunum tam ben 28 gunde bir adet goruyorum bu ay dr gittim bir senedir gitmedim en son dusukte gitmistim bu ay gittim dedim idrar kesemde yanma cikti allaha sukur intihap gecmis. bakti madem istiyorsun klomen yazicam dedi bu ay onu yuttum folix asit verdi onuda yutuyorum bakalim

ah oylemi cok guzel ins kalirsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…