Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ovitrelle yaptıktan 36 saat sonra yumurtla çatlıyor ya, ovülasyon testi yaparsak çatlama görür müyüz onda da?
Görmezsiniz çünkü içinde hormon olduğu için hep çift çizgi çıkıyor. Benim 10 gün bitti yaptıralı ovulasyon testim bayağı pozitif hala

Merhaba Hanımlar,

Ben bu ay 100mg klomen kullandım, adetimin 8. gününde 3 tane yumurtam vardi 13mm, 17mm ve 24mm. Doktor tekrar 10. günümde baktiginda 24mm olan yumurtam catlamisti fakat onun çok fazla olgun oldugunu söyledi ve kaliteli yumurta olmayacagini söyledi. 14.gunumde (bugun) tekrar baktiginda bu sefer sadece 1 tane 22mm yumurta gordu ve catlatma ignesi verdi. bir ayda iki kere yumurtlama olabilirim?
Belkide 13 mm olan çatlamadı büyüdü ve 22 mm olarak gördüğü yumurta oydu

Görmezsiniz çünkü içinde hormon olduğu için hep çift çizgi çıkıyor. Benim 10 gün bitti yaptıralı ovulasyon testim bayağı pozitif hala
AA öyle mi. Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlayacağız o zaman? Ovülasyon testi aldığım yer de bir süre test yumurtlama gösterecek sonra silikleşecek dedi. Test pozitif göstermezse yumurtalıklar uyarılmadı demekmiş sanırım. Dün iğne oldum dün ve bugün ovü testi yumurtlama gösteriyor. Normal o zaman bu durum

AA öyle mi. Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlayacağız o zaman? Ovülasyon testi aldığım yer de bir süre test yumurtlama gösterecek sonra silikleşecek dedi. Test pozitif göstermezse yumurtalıklar uyarılmadı demekmiş sanırım. Dün iğne oldum dün ve bugün ovü testi yumurtlama gösteriyor. Normal o zaman bu durum
Canım aslında şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla; çatlamayı kasık ağrısı ve akıntıdan anlayabilirsin. Ovulasyon testi günlerce pik gösteriyor sonra o pik yavaş yavaş siliniyor ama hala bayağı belirgin. Bakmak istersen ovulasyon testlerimi atayım bazılarına çok damlatmışım, rengi gitmiş ama örnek olur istersen.

Canım aslında şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla; çatlamayı kasık ağrısı ve akıntıdan anlayabilirsin. Ovulasyon testi günlerce pik gösteriyor sonra o pik yavaş yavaş siliniyor ama hala bayağı belirgin. Bakmak istersen ovulasyon testlerimi atayım bazılarına çok damlatmışım, rengi gitmiş ama örnek olur istersen.
Tabi canım zahmet olmazsa paylaşırsan sevinirim. Kasık ağrım ve akıntım iğne vurulduğum andan itibaren var. Erken çatlar falan diye iğne akşamını da değerlendirmiştim. Bakalım artık nasip bundan sonrası

Ben birinde okumuştum 14. Güne kadar ovulasyon yapmış hep koyuymuş son gün siliklesince adet olacağını anlamış adet olmuştu canım

Ben direk adet sancısı ile uyandım koştum baktım ama yoktu galiba ben adet olacağın tıpkısının aynısını yaşıyorum çünkü adet sancısı bu.

Ben direk adet sancısı ile uyandım koştum baktım ama yoktu galiba ben adet olacağın tıpkısının aynısını yaşıyorum çünkü adet sancısı bu.
Inşallah olmayız canım ya adetle hamilelik belirtileri aynıymış ben ondan ümitliyim Allah ümidimi boşa çıkarmasın

Tabi canım zahmet olmazsa paylaşırsan sevinirim. Kasık ağrım ve akıntım iğne vurulduğum andan itibaren var. Erken çatlar falan diye iğne akşamını da değerlendirmiştim. Bakalım artık nasip bundan sonrası
Canım biraz karışık bir şekilde atacağım bazı günleri yapmadım, bazı günlerinde üstüne yazmamışım. En son iğnenin 9.günü akşamı yapmıştım ovulasyon sanırım. En azından ovulasyonda nasıl görünüyor ona bakarsın. Bu arada ben sıvı alımını 1 saat önce kesiyordum karaca3443 karaca3443

Eklentiler

• 78264972-8E18-4CB6-93D1-9663A7F05670.jpeg
    78264972-8E18-4CB6-93D1-9663A7F05670.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 71
Tatlım bende kasık ağrısı mı desem batma mı desem hala devam ediyor sadece sağ tarafımda.Başka hiç bir belirti yok şu an 😇 Sende göğüs dışında bir belirti var mı ?
Akintim da var canim beyaz akinti var bugün.çarşambaya hersey belli olucak gibi 🤭

Merhabalar ben çatlatma ignesini bugün oldum sabah 11 gibi .Adetimin 12. Günü Doktorum bugün iğne verdi yaptım sol yumurtalıkta 2 adet yumurtam oluşmuştu , femara kullanmıştım. Geçen ay da klomenle 4 adet yumurtam olmuştu 2 solda 2 sağda ama hepsi catladigi halde gebelik olmadı. Umarım bu ay hepimiz hamilelik haberini alırız hayırlısıyla

Merhabalar ben çatlatma ignesini bugün oldum sabah 11 gibi .Adetimin 12. Günü Doktorum bugün iğne verdi yaptım sol yumurtalıkta 2 adet yumurtam oluşmuştu , femara kullanmıştım. Geçen ay da klomenle 4 adet yumurtam olmuştu 2 solda 2 sağda ama hepsi catladigi halde gebelik olmadı. Umarım bu ay hepimiz hamilelik haberini alırız hayırlısıyla
Hoşgeldin Bezgininsan Bezgininsan hayırlı olsun tedavin sonucu da güzel olur inşallah 🙏 ne zamandır istiyorsunuz ? Geçen ay ve bu ay ki yumurta büyüklüklerin ne kadardı?

Birde geçen ayki belirtilerin nelerdi canım?

X