Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 2. Ayıma femarayla başladım doktor 17 Eylül de gel catlatma ignesi yapalim dedi bu ay herkes icin güzel ay olur🙏 eylül şansı diyelim😊😊

Bende 2. Ayıma femarayla başladım doktor 17 Eylül de gel catlatma ignesi yapalim dedi bu ay herkes icin güzel ay olur🙏 eylül şansı diyelim😊😊
Hayırlı olsun seninde 🤗 bende eylül de güzel şeyler olacağını düşünüyorum hepimiz için iyi sonuçlanır inşallah 🙏

Kızlar ben iğneyi 1 eylülde vuruldum acaba etkisi kaç gün de geçiyor
1 eylül de vurulan 3 kişi olduk 😊 14 gun de geçiyormuş o yüzden en iyisi beklemek boşuna umitlenmemek adına senin belirtin var mi ilk denemen mi canim

Kızlar ben iğneyi 1 eylülde vuruldum acaba etkisi kaç gün de geçiyor
YogurtSever YogurtSever ün dediği gibi 14 günde kesin geçiyormuş. Bu forumda bir arkadaşın yorumuna denk gelmiştim 13.güne kadar pozitif görüp 14.günde negatifi gördüm yazmıştı sanırım. Eylül hepimize şans getirsin 🍀

Merhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn😘
Merhaba, bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım, ilk tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba ben de bugün 15.00 gibi ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Yumurta geliştirmek için bir ilaç kullanmamıştım. Doktorum bugün usg de 18 mm yumurta görünce yapalım dedi. İlk defa iğne kullanıyorum inşallah vesile olur 🙏

Merhaba ben de bugün 15.00 gibi ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Yumurta geliştirmek için bir ilaç kullanmamıştım. Doktorum bugün usg de 18 mm yumurta görünce yapalım dedi. İlk defa iğne kullanıyorum inşallah vesile olur 🙏
Inşallah vesile olsun bu ay hepimiz güzel sonlandıralım. Ilaç kullanmamak en güzeli inşallah o şekilde olur boşuna vücuduna hormon almamış olursun. Kacinci günündu bugun ?

Inşallah vesile olsun bu ay hepimiz güzel sonlandıralım. Ilaç kullanmamak en güzeli inşallah o şekilde olur boşuna vücuduna hormon almamış olursun. Kacinci günündu bugun ?
İnşallah 🙏 Daha bugün vurdurdum iğneyi. Adetim 15. Günü. Bat gününe kadar test de yapılamıyor sanırım yalancı pozitif yüzünden iyi oldu onun stresi daha zor 🤦🏼‍♀️

İnşallah 🙏 Daha bugün vurdurdum iğneyi. Adetim 15. Günü. Bat gününe kadar test de yapılamıyor sanırım yalancı pozitif yüzünden iyi oldu onun stresi daha zor 🤦🏼‍♀️
Evet burda okudum baya kişi başta yanlış görüyor sonra negatif olunca üzülüyor en güzeli beklemek 😊🙏

X