- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- Konu Sahibi YogurtSever
Hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize inşallahInşallah canım ya birlikte bu ay görelim ❤ benimde sag kasığım aynı olması çok güzel umut veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize inşallahInşallah canım ya birlikte bu ay görelim ❤ benimde sag kasığım aynı olması çok güzel umut veriyor
Inşallah canım inşallahHadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Hayırlı olsun seninde bende eylül de güzel şeyler olacağını düşünüyorum hepimiz için iyi sonuçlanır inşallahBende 2. Ayıma femarayla başladım doktor 17 Eylül de gel catlatma ignesi yapalim dedi bu ay herkes icin güzel ay olur eylül şansı diyelim
1 eylül de vurulan 3 kişi olduk 14 gun de geçiyormuş o yüzden en iyisi beklemek boşuna umitlenmemek adına senin belirtin var mi ilk denemen mi canimKızlar ben iğneyi 1 eylülde vuruldum acaba etkisi kaç gün de geçiyor
Canım bugün ağrılar gitti Send e durum nedir ?Hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize inşallah
YogurtSever ün dediği gibi 14 günde kesin geçiyormuş. Bu forumda bir arkadaşın yorumuna denk gelmiştim 13.güne kadar pozitif görüp 14.günde negatifi gördüm yazmıştı sanırım. Eylül hepimize şans getirsinKızlar ben iğneyi 1 eylülde vuruldum acaba etkisi kaç gün de geçiyor
Merhaba, bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım, ilk tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alırızMerhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn
Hoşgeldin inşallah canım hayırlı olsun tedavin ne zamandır istiyorsunuz ?Merhaba, bende pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım, ilk tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Bende arada oluyor ama eskisi kadar çok değil canımCanım bugün ağrılar gitti Send e durum nedir ?
Yaa çok garip canım aynı günler aynı şeyleri yaşamamız ınsallah güzel olur sonuBende arada oluyor ama eskisi kadar çok değil canım
Seninle resmen aynı gidiyoruz, buradan hamilelik haberimizide paylaşırız inşYaa çok garip canım aynı günler aynı şeyleri yaşamamız ınsallah güzel olur sonu
Inşallah canım burdan hep okurdum iyi ki üye olmuşum çok moral oluyorSeninle resmen aynı gidiyoruz, buradan hamilelik haberimizide paylaşırız inş
Inşallah vesile olsun bu ay hepimiz güzel sonlandıralım. Ilaç kullanmamak en güzeli inşallah o şekilde olur boşuna vücuduna hormon almamış olursun. Kacinci günündu bugun ?Merhaba ben de bugün 15.00 gibi ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Yumurta geliştirmek için bir ilaç kullanmamıştım. Doktorum bugün usg de 18 mm yumurta görünce yapalım dedi. İlk defa iğne kullanıyorum inşallah vesile olur
Herkes aynı süreçten geçtiği için birbirine destek oluyor. İyi ki olmuşsun gerçekten moral veriyorsun hepimizeInşallah canım burdan hep okurdum iyi ki üye olmuşum çok moral oluyor
İnşallah Daha bugün vurdurdum iğneyi. Adetim 15. Günü. Bat gününe kadar test de yapılamıyor sanırım yalancı pozitif yüzünden iyi oldu onun stresi daha zorInşallah vesile olsun bu ay hepimiz güzel sonlandıralım. Ilaç kullanmamak en güzeli inşallah o şekilde olur boşuna vücuduna hormon almamış olursun. Kacinci günündu bugun ?
Sizde bana çok moral veriyorsunuz canım çok sağolun iyi ki varsınızHerkes aynı süreçten geçtiği için birbirine destek oluyor. İyi ki olmuşsun gerçekten moral veriyorsun hepimize
Evet burda okudum baya kişi başta yanlış görüyor sonra negatif olunca üzülüyor en güzeli beklemekİnşallah Daha bugün vurdurdum iğneyi. Adetim 15. Günü. Bat gününe kadar test de yapılamıyor sanırım yalancı pozitif yüzünden iyi oldu onun stresi daha zor