ANNE ADAYI | BEKLENEN ADET TARIHI ( BAT ) | SONUC |
İnşallah Eylül bereketi olsunUmutlarin yeserdigi bir ay olur umarim
Kaç yaşındasın canım ve evleneli kaç ay olduBen hep her ay istiyorum ama regli oluyorum tüp bebegimde tutmadi
Kaç yaşındasın canım ve evleneli kaç ay oldu
[/QUOT 21 yaşindayım 1,5 sene bitti evliyim 2 gebeligm oldu kimyasal olmadı tüp bebek de olmadı
Allah aşkına yaşın çok genç ve henüz yeni evlisin neden moralini bozuyorsun?normal yoldan olmuyor mu
2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleriAllah aşkına yaşın çok genç ve henüz yeni evlisin neden moralini bozuyorsun?normal yoldan olmuyor mu
2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
[/QUOT
Hey Allah'ım yaaa ogullarinda sıkıntı olunca ses yok anca gelinlere yetsin güçleri . Hiç ezdirme kendini ilerleyen zamanlarda sağlığın bile bozulur psikolojik baskı çok kötü ondan da olmaz . Muhattap bile olma cahille uğraşmak insanı mahvediyor. İnşallah kısa zamanda çeneleri kapanır Allah yardımcın olsun
Insallah canimİnşallah Eylül bereketi olsunherkes gülsün bebelerle
Herseyin vakti saati vardir. Allah nezaman ol derse ozaman olur biz ne yaparsak yapalim. Hayatta herkes farkli sekilde sinanir kimi ailesiyle kimi sagliyla kimi varlikla kimi yoklukla onemli olan fakina varip sabredip sinavi gecmek. Esinle aran iyiyse kapinin disinda kalanlari bosver. Allah gonlune gore versin iyi dusun iyi olsun.2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
Benide ekle cnm 1 eylül bat
5 Eylül canım.Batlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Ya Allah aşkına sorun eşimde diyosun hangi hakla senin üstüne geliyorlar. Eşin ağızlarının payını versin ya, zaten biz yeteri kadar üzülüyoruz olmadığı için bide bu cahiller ile uğraşıyoruz ya..2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
Valla sorduklarında oglunuzdan olmuyor de. Kocanla da anlaş sesleri kesilirAmin oglunu duyunca 1 ay üstüme gelmemişti şimdi yine ayni 1 tane görümcem var oda öyle adet oluyor bu senin şeyin anca alarm gibi diyor sati satine geliyor pek düzenli maşşalah diyip laf sokuyor kendininde 1 tane kızı var Allah görüyor ama hepsini duyuyor beni çok aglattılar asla affetmicem onları beni zehir zehir aglatıklarını hiç unutmicam
Canım benim boşver onları, onlar boş konuşur durur anca.Amin oglunu duyunca 1 ay üstüme gelmemişti şimdi yine ayni 1 tane görümcem var oda öyle adet oluyor bu senin şeyin anca alarm gibi diyor sati satine geliyor pek düzenli maşşalah diyip laf sokuyor kendininde 1 tane kızı var Allah görüyor ama hepsini duyuyor beni çok aglattılar asla affetmicem onları beni zehir zehir aglatıklarını hiç unutmicam
6 Ağustos yani yarın canımBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
6 Eylül de evliliğimin 1.yılı bitiyor :)5 Eylül canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?