İnşallah hayırlı haberini alırızAminn çok sevindim darısı başıma bugün bat idi olmadim şükür bel ağrım da hafifledi sanki sağ kasığımda birşey hissediyorum ama ağrı değil
İnşallah bende çok zorlanmam bu ikinci hamilelik olucak Allah'ın izniyleBende once kasik batmasi 1gun sonra yrrlesme kanamasi oldu pek bi belirti olmadi mide yanmasi uyku ama bunlar cok hafif suana kdr iiyum cok skr bole devm etse super onceki hamileligimde cok zorladi midem
Evet olasi aslında ama bu degerlerde onuda anlayamadigi icin dr bekleyelim zaten degerinde dusuk dedi. Muayenede tuplerede bakti kalinlasma yok gibi dedi.hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallaha. Yanılmıyorsam bir de dış gebeliğiniz vardır. Tekrarlanması olası mıçünlü bende dış gebelik yaşadım o zamanda yaşadığım belirtileri şimdi yine yaşıyorum .
Aminnn bu kasıkta batma dediğiniz kasıkta bişey var gibi his oluyor ben de sizde de öyle miİnşallah hayırlı haberini alırızBende hafif ağrılar var belde arada kasıklarda batmalar oluyo birde göğüs hassasiyeti var
Dün kırmızıları gördüm. 2 seneyi devireli oluyor baya. Son denememdi. Yarın tüp bebek merkezine randevu aldık. Aşılama mı tüp bebek mi karar verilecek. Duanıza muhtacım.
Bnimde adet olacam diyorum 5 gündür sancı çeker gibi hafif çekiyorum kaşık ağrısı göğüs hassasiyetim 1 haftadan beri var ama bugün hafiflediİnşallah hayırlı haberini alırızBende hafif ağrılar var belde arada kasıklarda batmalar oluyo birde göğüs hassasiyeti var
Test yaptınmı 5 gündür mü geciktiBnimde adet olacam diyorum 5 gündür sancı çeker gibi hafif çekiyorum kaşık ağrısı göğüs hassasiyetim 1 haftadan beri var ama bugün hafifledi
Özellikle adet bitiminden hemen sonra ilişki olursa ve yumurtlamadan 2 gün önce ve sonrasında kalma ihtimali yüksekKızlar meraba adetme6 gün var bebek düsünmye basladım değerlendirsim dünü sizcr adete 1 hafta var ya olma ihtimali varmı hıc yoksa illaki 15.gün mü olması lazm
Allahım inşallah sanada nasip ederDün kırmızıları gördüm. 2 seneyi devireli oluyor baya. Son denememdi. Yarın tüp bebek merkezine randevu aldık. Aşılama mı tüp bebek mi karar verilecek. Duanıza muhtacım.
Evet dediğiniz gibi ve iğne batar gibi oluyor anlık bişeyAminnn bu kasıkta batma dediğiniz kasıkta bişey var gibi his oluyor ben de sizde de öyle mi
Peki benım kalma ıhmalı varmı 1 hafta var adetimeÖzellikle adet bitiminden hemen sonra ilişki olursa ve yumurtlamadan 2 gün önce ve sonrasında kalma ihtimali yüksek
Yarın adet günüm ama hiç zannetmiyorum normalde 33 34 gün üzerine olurum geçen ay 27 gün üzerine adet oldum bu ay 33 gün oldu daha olmadım yarın da olmasam bakalımTest yaptınmı 5 gündür mü gecikti
Birşey soylim mi benimde bat 30 u ve benimde dudağım ucukladi üç gün önceMerhaba hanımlar, benim bat 29 bir kaç gündür sırt ağrım var ve yorgunum, dün dudağım uçukladı (hiç bu şekilde şişmemişti) bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Bende dün gece rüya gördüm böyle testler yapıyorum çok bariz çıkıyor çift çizgi hamileymisim güyaSağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabiaminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin
2.52 negatif sayilmazki amaBende tık yok hala beklemediqimdün kan verdim 2.52 çıktı negatif yani
Bnimde sivilcelerim varBirşey soylim mi benimde bat 30 u ve benimde dudağım ucukladi üç gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?