eylul anneleriii hangi marka bebek arabasi

Araba konusu bence de önemli ve araştırılması gereken bir konu ben çok araştırdım. Sizlere de yazayım fikir olsun diye:anneadayı:
Kullanımı kolay, hafif, kolay katlanabilen sürüş konusunda çok rahat olan 4 marka buldum.
1. Stokke Marka. Scoot ve Xplory modellerini denedim mükemmel diyebilirim.
2. Quinny Marka. Buzz Xtra ve Zapp Xtra 2 modelleri çok kullanılıyor. Biri 3 tekerlekli ama kullananlar çok memnun.
3. Mima Marka. Xari Model.
4. 4Moms Marka. Origami model. Bu araba içinde kusursuz diyebilirim.
Bunlar gördüğüm tavsiye aldığım ve çok uzunca araştırdığım marka ve modeller. Tavsiye edebilirim.
Şimdi de mothercare markasının arabasını keşfettim fakat henüz araştırıyorum. Mağazasına gidip bakacağım. Araştırdıktan sonra yine onu da yazarım inşAllah:anneadayı:
Ben Stokke Xplory almayı düşünüyorum.
Sizlere de bilgi olur inşAllah:emir_bebek:
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar herşey onlar için:21:

Araba konusu bence de önemli ve araştırılması gereken bir konu ben çok araştırdım. Sizlere de yazayım fikir olsun diye:anneadayı:
Kullanımı kolay, hafif, kolay katlanabilen sürüş konusunda çok rahat olan 4 marka buldum.
1. Stokke Marka. Scoot ve Xplory modellerini denedim mükemmel diyebilirim.
2. Quinny Marka. Buzz Xtra ve Zapp Xtra 2 modelleri çok kullanılıyor. Biri 3 tekerlekli ama kullananlar çok memnun.
3. Mima Marka. Xari Model.
4. 4Moms Marka. Origami model. Bu araba içinde kusursuz diyebilirim.
Bunlar gördüğüm tavsiye aldığım ve çok uzunca araştırdığım marka ve modeller. Tavsiye edebilirim.
Şimdi de mothercare markasının arabasını keşfettim fakat henüz araştırıyorum. Mağazasına gidip bakacağım. Araştırdıktan sonra yine onu da yazarım inşAllah:anneadayı:
Ben Stokke Xplory almayı düşünüyorum.
Sizlere de bilgi olur inşAllah:emir_bebek:
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar herşey onlar için:21:
cok tesekkurler canim aciklayici bi yanit olmus fiyat bilgin varsa onuda paylasirsan cok sevinirim :KK24:

Ben Neo Concord almak istemiştim travel set çok beğenmiştim kullanımını falan
Portbebesi, Ana kucağı falan da vardı 2000 lira demişlerdi e bebekte indirimdeydi, ama Türkiye genelinde tükendi o dakika
Sonra tanıdığımız biri baston pusete geçtiği için Bugaboo Cameleon 3 bebek arabasını verdi
8-9 aylık olana kadar onu kullanacağım, Sonra baston puset alacağım

cok tesekkurler canim aciklayici bi yanit olmus fiyat bilgin varsa onuda paylasirsan cok sevinirim :KK24:

Rica ederim:anneadayı: Tabi fiyatlarınıda yazayım.
Stokke Xplory 3000₺, Scoot 1600₺
Quinny Buzz Xtra 1600-2000₺ arası. Fiyatı her sitede farklı. Zapp Xtra 2 1250₺
Mima Xari 3300₺
4Moms Origami 2200₺
Mothercare da 1600₺

Ben Neo Concord almak istemiştim travel set çok beğenmiştim kullanımını falan
Portbebesi, Ana kucağı falan da vardı 2000 lira demişlerdi e bebekte indirimdeydi, ama Türkiye genelinde tükendi o dakika
Sonra tanıdığımız biri baston pusete geçtiği için Bugaboo Cameleon 3 bebek arabasını verdi
8-9 aylık olana kadar onu kullanacağım, Sonra baston puset alacağım

Bende bugaboolara baktım fakat bir türlü sevemedim aşırı hantal gözüküyor. Çok kaba bir görüntüsü var. Memnun musunuz:anneadayı::emir_bebek:

Bende bugaboolara baktım fakat bir türlü sevemedim aşırı hantal gözüküyor. Çok kaba bir görüntüsü var. Memnun musunuz:anneadayı::emir_bebek:

Canım ağırlık olarak çok farklı değil diğerlerine göre, 9,5 kiloymuş
Biraz hantal duruyor evet ama işte biz almadığımız için idare edelim dedik:)
Zaten ilk aylar çok dışarı çıkılmaz, sonra zaten kış eşim olmadan dışarı çıkmam sanırım
Yaz geldiğinde de baston alıcam:)
Daha kullanmadığım için memnun muyum bilemiyorum:)
Ama bize bu gelmeseydi Concord Neo alıcaktım bundan daha ucuz, korunaklı, güvenli ve rahat duruyor:)

şu bebek arabası meselesine bi türlü karar veremedik biz de. görümcem chicco'nun ana kucağını verdi, bu yüzden travel sistem almasam diyorum. ama yenidoğandan itibaren kullanılan bebek arabaları da genelde ağır. 9-10 kilo arası bi araba istiyorum. aklımda quinny zapp xtra 2 var. quinny zapp xtra kullanan arkadaşlarım çok memnun. yenidoğandan itibaren kullanılan ve hafif olan araba bildiğiniz varsa tavsiye alabilirim.

şu bebek arabası meselesine bi türlü karar veremedik biz de. görümcem chicco'nun ana kucağını verdi, bu yüzden travel sistem almasam diyorum. ama yenidoğandan itibaren kullanılan bebek arabaları da genelde ağır. 9-10 kilo arası bi araba istiyorum. aklımda quinny zapp xtra 2 var. quinny zapp xtra kullanan arkadaşlarım çok memnun. yenidoğandan itibaren kullanılan ve hafif olan araba bildiğiniz varsa tavsiye alabilirim.

Valla stokkeyi öneriyorum ben ama yazdıklarımda beğendiğim modeller:anneadayı:
Stokke hem ağır değil hem kolay katlanabiliyor. Her türlü kolaylığı var. İlla sıfır almak zorunda değilsiniz çok para vermek istemiyorum derseniz 2. el de alabilirsiniz:emir_bebek:

Valla stokkeyi öneriyorum ben ama yazdıklarımda beğendiğim modeller:anneadayı:
Stokke hem ağır değil hem kolay katlanabiliyor. Her türlü kolaylığı var. İlla sıfır almak zorunda değilsiniz çok para vermek istemiyorum derseniz 2. el de alabilirsiniz:emir_bebek:
stokke'ların fiyatları da fazla geldi bana açıkçası. 2. ellerin fiyatları bile normal bebek arabaları gibi bilmiyorum o kadar veremem sanırım.

stokke'ların fiyatları da fazla geldi bana açıkçası. 2. ellerin fiyatları bile normal bebek arabaları gibi bilmiyorum o kadar veremem sanırım.

Doğru biraz fazla kaliteden ve markadan dolayı. Ama dediğiniz Quinny'lerde çok kullanışlı birçok kişide görüyorum bende memnunlar hep onlarda önerilir bence:anneadayı:

Doğru biraz fazla kaliteden ve markadan dolayı. Ama dediğiniz Quinny'lerde çok kullanışlı birçok kişide görüyorum bende memnunlar hep onlarda önerilir bence:anneadayı:
evet fakat quinny'ler de yenidoğandan itibaren kullanmak için maxi cossi ana kucağı almak lazım. extra ana kucağı olacak yani. bilemedik valla kararsızız.

evet fakat quinny'ler de yenidoğandan itibaren kullanmak için maxi cossi ana kucağı almak lazım. extra ana kucağı olacak yani. bilemedik valla kararsızız.

Evet ana kucağı mecbur oluyor çoğu acaba çünkü bebeğe göre ayarlanmış birşey olduğu için çoğu arabanın yanına ek olarak ana kucağı almak gerekiyor.

Ben dün baktim ve wei-b gloria yi cok begendim. Hem kumasi cikip makinada yikanabiliyor hem ana kucagini digerinin uzerine takmak zorunda degilsin oldukca hafif ve cevirmesi kolay. Sahsen ben bebek arabalarini cevirirken zorlaniyordum. Cok begendim onu alicam sanirim fiyatı da uygundu

kızlar bebek aramızı aldık baby max marka ikisi 1090 TL'den nakit ödediğimiz için 980 TL aldık. Çok kullanışlı geldi bana çift yönlü kullanılabiliyor tam yatma özelliği var, tek hamle ile katlanabiliyor. tekerlekleri 360 derece dönüyor.. sürüşüde denedim yağ gibi akıyordu valla :) ben sevdim ve siyah renk tercih ettim artık aksesuarları da kırmızı falan alırız bebe çantamızı... rengimizi öyle katarız diye düşündüm.

Eklentiler

• 1.PNG
    1.PNG
    58,6 KB · Görüntüleme: 136
  • 2.PNG
    2.PNG
    70,3 KB · Görüntüleme: 131
X