- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
Araba konusu bence de önemli ve araştırılması gereken bir konu ben çok araştırdım. Sizlere de yazayım fikir olsun diye
Kullanımı kolay, hafif, kolay katlanabilen sürüş konusunda çok rahat olan 4 marka buldum.
1. Stokke Marka. Scoot ve Xplory modellerini denedim mükemmel diyebilirim.
2. Quinny Marka. Buzz Xtra ve Zapp Xtra 2 modelleri çok kullanılıyor. Biri 3 tekerlekli ama kullananlar çok memnun.
3. Mima Marka. Xari Model.
4. 4Moms Marka. Origami model. Bu araba içinde kusursuz diyebilirim.
Bunlar gördüğüm tavsiye aldığım ve çok uzunca araştırdığım marka ve modeller. Tavsiye edebilirim.
Şimdi de mothercare markasının arabasını keşfettim fakat henüz araştırıyorum. Mağazasına gidip bakacağım. Araştırdıktan sonra yine onu da yazarım inşAllah
Ben Stokke Xplory almayı düşünüyorum.
Sizlere de bilgi olur inşAllah
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar herşey onlar için
Kullanımı kolay, hafif, kolay katlanabilen sürüş konusunda çok rahat olan 4 marka buldum.
1. Stokke Marka. Scoot ve Xplory modellerini denedim mükemmel diyebilirim.
2. Quinny Marka. Buzz Xtra ve Zapp Xtra 2 modelleri çok kullanılıyor. Biri 3 tekerlekli ama kullananlar çok memnun.
3. Mima Marka. Xari Model.
4. 4Moms Marka. Origami model. Bu araba içinde kusursuz diyebilirim.
Bunlar gördüğüm tavsiye aldığım ve çok uzunca araştırdığım marka ve modeller. Tavsiye edebilirim.
Şimdi de mothercare markasının arabasını keşfettim fakat henüz araştırıyorum. Mağazasına gidip bakacağım. Araştırdıktan sonra yine onu da yazarım inşAllah
Ben Stokke Xplory almayı düşünüyorum.
Sizlere de bilgi olur inşAllah
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar herşey onlar için