Hayırlı olsunn çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahAmin teşekkür ederim darısı isteyen herkese2 tane 5. Gün embriyosu 12. Günüm değerim 341,68
Süperrr maşallahh hayırlı olsunKızlar sonucum 200,51 çıktıııı çok şükür o kadar korktum ki
çok şükürrr senle aynıyız canooo :)Kızlar sonucum 200,51 çıktıııı çok şükür o kadar korktum ki
benim de 205 çıktı 10.gün dr ikinciyi istemedi bile stres olmayın inşallah sağlıkla görürsünüz keseyi insan kıyaslama yapıyor haklısınız ama inanın böyle sayılar çok bişey ifade etmiyor katlanmaya bakıyolar sadececanım hayırlı olsun ben de 9.gun ögrenmıstım ama benım 11.gun degerım 345 cıkmıstı acaba kötümü benım de 5.gun aa genetigi saglıklı embrıyo 1 tane transfer edılmıstı senınkınw göre düşük mü acaba
Hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallahherkese merhabalar :)
28 Eylülde transfer oldum 6.gün test yaptım silik çıktı sonra koyulasmayı takip ettim dün 9. gün yani kan verdim 198 çıktııı :)
Merhaba var gözüküyor çatlatma iğnesi olmadıysanız hayırlısı ile kan sonucunuzda güzel çıksınCanım senin silik çıktı dediğin basıldı sonucun benim de silik çıktı 6. Ve 7. Gün yarın test vereceğim
Ay güzel değerlerimiz olsun yavrum inşallahçok şükürrr senle aynıyız canooo :)
Amin hepimize güzel sonuçlar gelsin inşallahSüperrr maşallahh hayırlı olsun
teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallah
aminnn :-*Ay güzel değerlerimiz olsun yavrum inşallah
Çatlatma iğnesi testten 12-13 gün önceydi ama ne kadar süre etkisi var bilmiyorum kiMerhaba var gözüküyor çatlatma iğnesi olmadıysanız hayırlısı ile kan sonucunuzda güzel çıksın
İnşallah tutmuştur çok duygusallaştım ağlıyorum herşeyeÇatlatma iğnesi testten 12-13 gün önceydi ama ne kadar süre etkisi var bilmiyorum ki
Yani tam bilmiyorum ama on gün sürüyor etkisi sanırım en iyisini kan sonucunuz söyler sağlıkla tutunmuştur inşallahÇatlatma iğnesi testten 12-13 gün önceydi ama ne kadar süre etkisi var bilmiyorum ki
Allah razı olsun canımHayırlı olsunn çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
İnşallahYani tam bilmiyorum ama on gün sürüyor etkisi sanırım en iyisini kan sonucunuz söyler sağlıkla tutunmuştur inşallah
Canım merkezle alakalı oluyor ama sana genel olarak şöyle diyebilirm 250 gidiyorAcaba tüp bebek maliyeti nedir ?
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesapla cnm transfer tarihin önemli değil doktorlar bakmıyor onaMerhaba kızlar son adet tarihim 11 Eylül. Transfer tarihim 26 Eylül. Araştırdım da herkes başka başka hesaplıyo bugün 12. Günüm şimdi ben kaç haftalık hamileyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?