Merhaba hayırlı oldun Değerlin güzle şekilde artsınKızlar transfer gününü saymazsak 8. Günüm beta 12.44
Perşembe 0 çıkmıştı umut var mı 4. Gün embriyosu
Sabahtan beri yorum okuyorum böyle düşük değer olanlar hep kaybetmiş ya kimyasal olmuş ya dış gebelik… evde test yok canım sen hiç test yapmadın mı bu zamana kadarMerhaba hayırlı oldun Değerlin güzle şekilde artsınbenimde 28. Eylülde oldu transferim 5. Gün embriyosu. Bende 8 ekimde yapacağım 10. Gün. Bende hayırlı haberler alırım bir şey soracağım evde gebelik testin varsa bu değer kast testte nasıl çıkıyor hiç yaptın mı ? Erken gebeliklerde çıkabiliyormuş.
Ben hiç senin gibi düşük değerle ilgili bir şey okumadım kötü düşünme sakın. Ben bugün yaptım ama anlamdım 7. Gündü benim bak var mı sence ? Tam emin olamadım ben. Yok gibi geldi bana.Sabahtan beri yorum okuyorum böyle düşük değer olanlar hep kaybetmiş ya kimyasal olmuş ya dış gebelik… evde test yok canım sen hiç test yapmadın mı bu zamana kadar
Sanki silik gibi geldi daha önce hiç çıkamamıştı böyle dedim bekleyen bakalım olmadı Salı günü iş çıkışı direk kan vereceğimSabahtan beri yorum okuyorum böyle düşük değer olanlar hep kaybetmiş ya kimyasal olmuş ya dış gebelik… evde test yok canım sen hiç test yapmadın mı bu zamana kadar
Aaa silik varsa çok iyi işte ne güzelSanki silik gibi geldi daha önce hiç çıkamamıştı böyle dedim bekleyen bakalım olmadı Salı günü iş çıkışı direk kan vereceğim
Sen görebildin mi silik ? Bana mı öyle geliyorAaa silik varsa çok iyi işte ne güzel
neyse merak ettim yaptım bir dah yapmayacağım zaten varsa Salı günü test günümde öğrenirimAaa silik varsa çok iyi işte ne güzel
Test fotonu yeni fark ettim evet silik bit şey var canımSen görebildin mi silik ? Bana mı öyle geliyor
Bana da öyle geldi bakalım canımTest fotonu yeni fark ettim evet silik bit şey var canım
Canim bende boyle birsey olmadi ama korkunc cene sktim.surec boyunca stresten galibaArkadaşlar transfer sonrası uyurken ani irkilme sıçrama yaşayan var mı
Hayir canim ben 12 ile basladim 28 46 144 314 2900 seklinde ilerledim suan 5+5 teyim bnde 12 gorerek basladm kuzum neden oyle dusunuyorsunSabahtan beri yorum okuyorum böyle düşük değer olanlar hep kaybetmiş ya kimyasal olmuş ya dış gebelik… evde test yok canım sen hiç test yapmadın mı bu zamana kadar
Kaçıncı gün 12 gördünüz sabahtan beri sadece burda yorum okuyorum öyle ağladım kiHayir canim ben 12 ile basladim 28 46 144 314 2900 seklinde ilerledim suan 5+5 teyim bnde 12 gorerek basladm kuzum neden oyle dusunuyorsun
Benim de 8 Ekim kan testi günümMerhaba hayırlı oldun Değerlin güzle şekilde artsınbenimde 28. Eylülde oldu transferim 5. Gün embriyosu. Bende 8 ekimde yapacağım 10. Gün. Bende hayırlı haberler alırım bir şey soracağım evde gebelik testin varsa bu değer kast testte nasıl çıkıyor hiç yaptın mı ? Erken gebeliklerde çıkabiliyormuş.
Ya öyle mi ayy inş çok güzel haberler nasip olsun ikimize deBenim de 8 Ekim kan testi günümUmarım birlikte burdan güzel haberlerimizi paylaşırız canım ama benim 26 sında oldu transferim doktor 8ine gün verdi. Benimde iki tane 5. Gün embriyosu
Anladım canım beni 16 ekime çağırdı biraz geç çağırdı gibi bide alttan mı bakıyor karından mıPersembe keseyi gorduk ama kanama alani var keseden uzak bir noktada doktor risk degil ama cumartesi tekrar gorelim dedi
Benim oluyor canım birşey olmaz bol bol dua et hiç birşey olmaz ondanArkadaşlar transfer sonrası uyurken ani irkilme sıçrama yaşayan var mı
vajinal ultrason degildi canim karindan bakti belki bir sonrakine vajinal bakar bilemiyorum gidince muhakkak yazarm sanadaAnladım canım beni 16 ekime çağırdı biraz geç çağırdı gibi bide alttan mı bakıyor karından mı
Ben neler yasadim bir bilsen o kdr cok agladm ki 3 gun uyumadim uzuntuden muhakkak hisseder bebisler ama tek tesell henuz cok cok kucuk olmasiarkadaşlar pozitifi gördükten sonra hiç üzüldüğünüz birşey oldu mu acaba üzülmek bebeğe zarar verir mi
Yaaa kaç gündür bende hep bunu düşünüyorum acaba zarar vermiş miyimdir diye çok teşekkür ederim canım buna cevap vermen benim için çok önemliydi.Ben neler yasadim bir bilsen o kdr cok agladm ki 3 gun uyumadim uzuntuden muhakkak hisseder bebisler ama tek tesell henuz cok cok kucuk olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?