- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir akıntı oluyo ki. Bende bir alıntı yok sadece Progestan geri geliyo gün içerisindePozitifi gören arkadaşlara hayırlı olsun akıntınız ne durumdaydı acaba
Sağol canım darısı isteyen herkese Transferden bi kaç gün sonra başladı bazen sıvı bazen koyu kıvamlıydı afedersin. Ama genelde sarımsı bir rengi vardı halende devam ediyo.Pozitifi gören arkadaşlara hayırlı olsun akıntınız ne durumdaydı acaba
Hayır hiçbirşey olmaz 2.günden sonra normal hayata dönülüyor zatenKızlar bugün 9. Gün dayanamıyorum kan testine gidecem ve arabayı ben kullansam sakıncası olur mu acaba vitesli araba fren debriyaj falan zorlar mı acaba bebeği
hayırlı olsun Allah tamamına saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. benım size bir sorum olacak benım de pozıtıf fakat ben 2 test aynı hastanede verdım fakat 14. gun farklı hastanede tekrar yükselısını merak ettıgım için beta verdım diğer iki gun için sıktı yok yukselış iki katı doktorum kan vermene gerek yok dedı ama korku meraktan baska hastane de verınce ölçüm birimleri farklı oldugu için degerde farklılık var 9. gun 173 11.gun 345 ml ölçüm yapılmıs farklı verdıgım hastanede ise 2558 l olarak hesaplanmıs siz 14.gun betanıza bakabılırmısınız ölçüm birimi ne diye ?Pozitif sonuç aldım (12. gün 675 14. gün 1865 beta sonucum) arkadaşım ama bu sabah (15. gün) hafif kahverengi bir akıntı ile karşılaştım. Hemen doktoruma yazdım. Coraspini keselim dedi. Amh ım düşük ve bir tane dondurulmus 3. gün embriyomuz kaldı. Sabahtan beri biraz panik ve üzgünüm.
Çok teşekkürlerHayır hiçbirşey olmaz 2.günden sonra normal hayata dönülüyor zaten
Birim MIU/mL görünüyor. Sizi de tebrik ederim. İnşallah süreç sağlıklı devam eder ve bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.hayırlı olsun Allah tamamına saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. benım size bir sorum olacak benım de pozıtıf fakat ben 2 test aynı hastanede verdım fakat 14. gun farklı hastanede tekrar yükselısını merak ettıgım için beta verdım diğer iki gun için sıktı yok yukselış iki katı doktorum kan vermene gerek yok dedı ama korku meraktan baska hastane de verınce ölçüm birimleri farklı oldugu için degerde farklılık var 9. gun 173 11.gun 345 ml ölçüm yapılmıs farklı verdıgım hastanede ise 2558 l olarak hesaplanmıs siz 14.gun betanıza bakabılırmısınız ölçüm birimi ne diye ?
Gözünüz aydın. Hayırlı olsunKızlar testim pozitif Umarım sağlıkla ilerler Rabbim hepinize isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba acaba ilk beta değeri kaçıncı gün hangi değerle başladı ve nasıl arttı acabaTeşekkür ederim canım. Bende 5+1 de gittim. Sende hayırlısıyla ikiz görürsün inşallah
Teşekkür ederim sağolunGözünüz aydın. Hayırlı olsun
Bak bunu bende merak ediyorum canım çünkü banada iki embriyo transfer edildi 12. Gün değerim 341 çıktı acaba ikiz mi diye bende merak etmiyo değilimMerhaba acaba ilk beta değeri kaçıncı gün hangi değerle başladı ve nasıl arttı acaba
Ilk hamileligimde 12.gun 900 lerde cikmisti ama tekti bu sayilar belirlemio aslinda oyle soylemislerdiBak bunu bende merak ediyorum canım çünkü banada iki embriyo transfer edildi 12. Gün değerim 341 çıktı acaba ikiz mi diye bende merak etmiyo değilim
9. Gün beta sonucum 266 . Cumaya tekrar kan testim var ve iki gün içinde ne kadar artmalı bilmiyorumIlk hamileligimde 12.gun 900 lerde cikmisti ama tekti bu sayilar belirlemio aslinda oyle soylemislerdi
Sanırım vardı okumuştum ben buralarda. Beni 10 gün sonra çağırdı bunu zor bekledim ya ben biraz eski yaşadıklarımdan dolayı çok korkuyorum biran önce hepimiz görürüz inşallahÜstelik benim doktorum haftaya kese görmek için muayeneye gevrek yok 2 hafta sonra vajinal muayene ol hem kese bakarız hem de kalp atışı dinleriz dedi bu şekilde yapan var mı
Amin inşallah çok sağlıklı güzel ilerlerSanırım vardı okumuştum ben buralarda. Beni 10 gün sonra çağırdı bunu zor bekledim ya ben biraz eski yaşadıklarımdan dolayı çok korkuyorum biran önce hepimiz görürüz inşallah