• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

canım benim sürecimi biliyorsundur sanırım. geç tutunma oldu. bana 23. günde keseyi görene dek kimyasal demişti doktorum. yükselme 19. günde başladı çünkü. transferin 30. gününde bebeği görüp kalp atışı aldık. O gün 6+1 dedi doktorum. bugün aslında transfer günü ve son adet gününe göre şu an 7+4 falan olması lazımdı ama ultrasona göre 6+6 bugün. 5 gün fark var ki zaten bekliyorduk bunu. Yeme içmede bir farkım yok aslında. Baş dönmesi yok. Halsizlik 5. haftada ve bu haftanın başında vardı. Gün içinde yarım saat bi saat uyuyarak çözdüm uyku işini de. Gün içinde hafifçe böbreklerime doğru bir ağrım var. Ara ara. Bir de adet ağrısı benzeri ağrılar gelip gidiyor. Yorulursam ayak bileklerim ağrıyor. Hissetmek istiyorum ama açıkçası mide bulantılarıyla mücadele etmediğime memnunum :)
Kanda beta değerleri nasıldı gün aşırı artışları acaba

6+1de ultrason kagidi verdimi sana. Banda cok kucuk dedi crl bas popo mesafesi 0.42cm cikti. Benimde sabah kalktigimda bas donmem oluyor kahvaltimi hazirlarken bi kac kere oturmak zorunda kaliyorum. Onun disinda gece 2-3 defa wc ye uyaniyorum. Batmalar oluyor ani hareketlerde. Umarim saglikla ilerler endiseli bir surec gercekten
6+0 da 0.38 cmdi, 7 mmydi. Doktorum normal sınırlarda, yolunda her şey dedi. Wc hepimizde artıyor tabii. Herşeye endişeleniyoruz, hiçbişey bulamazsak kalbi atıyor mu hala diye düşünüyorum bazen. Kendime yeni uğraşlar edindim, yoksa böyle böyle geçmez 9 ay

Kanda beta değerleri nasıldı gün aşırı artışları acaba
11. gün:24 15. Gün: 95 (kimyasal diye ilaçlar kesildi) 19. Gün: 478 21. Gün: 849 23. Gün: 1536 (kese göründü) 29.gün: 5579 30. Gün: bebek göründü, kalp atışları duyuldu. Sonra bir daha bakmadık. Haftaya kontrolüm var.

bebek rahim içine değil de rahim dışına ve genellikle tüplere tutunuyor. bhcg yükselişi normal gebeliğe benziyor.
Ama bu durum tüp bebekte nasıl oluyor ki. Sonucta embriyoyu rahim içine bırakmıyolar mı ? Bide sanırm tüp bebekte dıs gebelk riski daha cok oluyormusmus

6+0 da 0.38 cmdi, 7 mmydi. Doktorum normal sınırlarda, yolunda her şey dedi. Wc hepimizde artıyor tabii. Herşeye endişeleniyoruz, hiçbişey bulamazsak kalbi atıyor mu hala diye düşünüyorum bazen. Kendime yeni uğraşlar edindim, yoksa böyle böyle geçmez 9 ay
Muhtemelen 4.aya gecebilirsek daha rahat ederiz ilk 3 ay malum sikintili. Bende kalp atis hizini sormadigima pisman oldum bu haftalarda 100 - 120 olmaliymis 7haftadan snra 120-140 oluyomus. Napalim ama kaybetme korkusu var elimizde degil ki

Arkadaşlar ben de kimyasal gebelik kervanına katıldım sanırım .Değerim düşmüşüm bugün .😔Henüz doktorumla konuşmadım .Son tedavim ve son umudumdu.Herşeyde hayır vardır.Demek ki nasibte yokmuş .Sizler için hayırlı Sağlıklı evlatlar dilerim.Hayattaki en önemli arzum hayırla yetişecek bir evlada anne olabilmekti .Demek ki bizim düşündüğümüz gibi olmayacakmış hayat.Çok söylenecek söz yok

Kizlar bende doktordan çıktım bebek 5+5 görünüyor ama adete göre 7+4 gün kalp atışı da var doktor sağlıksız gebeliğe benziyor dedi cumartesi tekrar gideceğim

Haftasına göre geri diyor tüp bebekte transfer tarihi belli diyor ama ben bu hafta daha umitliyim geçen haftaya göre bir haftada 9 günlük gelişim göstermiş
Haftasına göre geri diyor tüp bebekte transfer tarihi belli diyor ama ben bu hafta daha umitliyim geçen haftaya göre bir haftada 9 günlük gelişim göstermiş
gelişimi gec olsada kalp atımını duymuslar ama. Bu neden sorun ki. Nasl sağlıksz gebelk diyolar

Back
X