• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Tup bebek uzmani mi yasadigin sehirdeki doktor
Hayır maalesef. Sürekli gebelerle ilgilenen bi doktor. Tüp bebekle hamile kaldığımı anlattım bi sürü dil döktüm hiç tınlamadı. Tüp bebek süreciyle zerre ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Düşerse düşer yapcak bişey yok diyor sağolsun çok moral veriyor kendisi. Evime yürüme mesafesinde direk oraya gitmiştik ama düzgün bi kadın doğumcu bulmam lazım. İstanbulda bildiğiniz iyi bi kadın doğumcu var mı bu arada yeri gelmişken tüm tavsiyelere açığım.

Hayır maalesef. Sürekli gebelerle ilgilenen bi doktor. Tüp bebekle hamile kaldığımı anlattım bi sürü dil döktüm hiç tınlamadı. Tüp bebek süreciyle zerre ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Düşerse düşer yapcak bişey yok diyor sağolsun çok moral veriyor kendisi. Evime yürüme mesafesinde direk oraya gitmiştik ama düzgün bi kadın doğumcu bulmam lazım. İstanbulda bildiğiniz iyi bi kadın doğumcu var mı bu arada yeri gelmişken tüm tavsiyelere açığım.
Memorial Ataşehir - Zeki Salar canım. İnanılmaz pozitif ve şahane biridir. Aynı zamanda tüp bebek uzmanı. 8 sene boyunca tutin kontroller için gittim. Bir myom ameliyatımı yaptı. İstanbul’da yaşasam nerede olursam olayım ona giderdim.

Merhaba arkadaşlar 8. Gün vermiştim 267 idi 10. Gün 607 çıktı çok şükür. Yazamadım çok yoğunum, öğretmenim sürekli uzaktan ders için pc başındayım. Doktorum iki hafta sonra kalp atışı için git dedi ama ben kese görmek istiyorum. Bidaha kan ver demedi. Perşembe günü kese görmeye gidicem bakalım hayırlısı 🌼 duanızı esirgemeyin daha çok sevinemiyorum inşallah 7 yılın özlemi biter. 💞 Benim gibi kese görmeden kalp atışına git denen oldumu

Merhaba arkadaşlar 8. Gün vermiştim 267 idi 10. Gün 607 çıktı çok şükür. Yazamadım çok yoğunum, öğretmenim sürekli uzaktan ders için pc başındayım. Doktorum iki hafta sonra kalp atışı için git dedi ama ben kese görmek istiyorum. Bidaha kan ver demedi. Perşembe günü kese görmeye gidicem bakalım hayırlısı 🌼 duanızı esirgemeyin daha çok sevinemiyorum inşallah 7 yılın özlemi biter. 💞 Benim gibi kese görmeden kalp atışına git denen oldumu
Benim de 10. Gün 174 , 12. Gün 454 cıktı. Bir daha kan verme dediler,bu tarihten 2 hafta sonraya randevu verdiler. Ben de daha kese felan göremedim. Haftaya cuma gideceğim. Inşallah kese ve kalp atışını beraber duyabilirim.

Benim de 10. Gün 174 , 12. Gün 454 cıktı. Bir daha kan verme dediler,bu tarihten 2 hafta sonraya randevu verdiler. Ben de daha kese felan göremedim. Haftaya cuma gideceğim. Inşallah kese ve kalp atışını beraber duyabilirim.
İnşallah canım görürsün tabiki 💞 benim arkadaşım keseyi testin diğer haftasında görmüş demekki herkeste farklılık gösteriyor o yüzden sormak istedim. Sen kaçıncı günündesin şuan?

Gidecegin doktor mutlaka bu alanda uzman olsun. Veya gercekten isini hakkiyla yapan birini bulursun insallah. Evet her gebelik kiymetli ama bizimki ekstra ozeni hakesoyor bence oyle olmasa tipta bile kiymetli gebelik demezlerdi buna

Benimde ilk tüp bebek denemem 16 tane yumurta toplandı 5 tane döllendi transferden önce embriyolar çok kaliteli ne versek tutar vs diyordu doktor hatta ikiz olacak diye bekliyorduk ama şimdi istediğimiz gibi değil değerler düşük riski vs diyor anlamıyorum bende ne değişiyor aslında bende çok kontrol yapılmadı eşimde sorun çıkınca bana çok bakmadan tüp bebek denildi acaba bir sorun mu var tüp bebekte tutmuyor diye düşünmeye başladım
Nasil oyle kesin konusuyolar anlamiyorum hastayi hic dusunmuyolar umut verirken. Bizdede tam tersi esimede baktikar ama beni ignenin deliginden gecirdi resmen. Erkekte onemli tabi ama olay zaten kadin vucudunda gerceklesiyor kadini daha detayli ele almalari lazim

Memorial Ataşehir - Zeki Salar canım. İnanılmaz pozitif ve şahane biridir. Aynı zamanda tüp bebek uzmanı. 8 sene boyunca tutin kontroller için gittim. Bir myom ameliyatımı yaptı. İstanbul’da yaşasam nerede olursam olayım ona giderdim.
Miyomun büyük müydü kuzum benim de var miyom ilerde hamileliğime engel olabileceğini söylediler büyürse

Ben erkek doktora hiç gitmedim çünkü hiç rahat edemiyorum kadınlarla daha rahat konuşuyorum o yüzden kadın doktor daha iyi benim için. Bi de Ataşehir çok uzak ben Avrupa yakasındayım.

Miyomun büyük müydü kuzum benim de var miyom ilerde hamileliğime engel olabileceğini söylediler büyürse
Büyük değildi canım. 8 sene boyunca takip etti Zeki Bey. En sevdiğim özelliği şöyle konuşmasıydı. “Elbette alabiliriz ama tehlikeli boyutta değil. Kardeşim olsan böyle takip edelim büyüme gösterirse alalım derdim” demesiydi. 8 sene sonra büyüme gösterdi. Rahim dışındaydı benimki. Ama bebek kararı verdiğimizde tekrar gittim. Hamilelik hormonları büyütebilir, büyürse ağrı yapabilir. Bu ağrı kimi hamilede dayanma eşiğinde olabiliyor, kimisinde hastaneye yatırılacak eşiğe yükseliyor. İstersen alalım, risk alma demişti. Korkup aldırdım. Laparoskopiyle alındı. O ameliyatta bebek düşündüğümüz için tüplere de baktılar. Tüpler açıktı. Ama sonra iyileşirken tek tüpüm tıkanmış. Kapalı ameliyatta böyle riskler var malesef. Ama madem tüp bebektesin önemi yok bunların. Myomun yeri önemli kısacası

Ben erkek doktora hiç gitmedim çünkü hiç rahat edemiyorum kadınlarla daha rahat konuşuyorum o yüzden kadın doktor daha iyi benim için. Bi de Ataşehir çok uzak ben Avrupa yakasındayım.
Benim de bir kdın doktorlar çok kötü bir anım var. Kadın doktora gidemiyorum. Zeki Bey ne ara muayene etti, be oldu anlamaz insan. İnanılmaz hoş sohbettir. Kendisi de Bodrumlu olduğundan bizde bir Bodrum nasıl, memleketim iyi mi diye başlıyor konuşmaya ülkeyi kurtarıp çıkıyoruz 😂

Kadın doktorlardan ben çok çektim o yüzden hep bı on yargı oluştu bende ben dış gebelik geciriyodum teşhis edemedi aşırı panik olduklarını düşünüyorum erkek doktorlar daha sakin ve ılımlı ve ne yapacağını biliyorlar
Beta 2000 deyken gördüm ben keseyi sanırım 1000 den yukarı çıkınca gözüküyor ultrasonda görürsün merak etme büyüsün die ileri tarihte cagriyolar

Bende asla kadin doktora gitmem 😂😂 anlasamiyorum rahat edemiyorum. Erkek doktorlar bana daha egosuz geliyor niyeyse. Kim bilir hangi kadin doktor bana kotu davrandi zamaninda da boyle bi ayrima itti beni 😂😂

Kadın doktorlardan ben çok çektim o yüzden hep bı on yargı oluştu bende ben dış gebelik geciriyodum teşhis edemedi aşırı panik olduklarını düşünüyorum erkek doktorlar daha sakin ve ılımlı ve ne yapacağını biliyorlar
Beta 2000 deyken gördüm ben keseyi sanırım 1000 den yukarı çıkınca gözüküyor ultrasonda görürsün merak etme büyüsün die ileri tarihte cagriyolar
Aynen, ama daha kese bile görmeyince, belirti de pek olmayınca hiç bisey yok gibi hissediyorum.
Belirti olarak sadece nefesim daralıyor gibi oluyorum. Corona mi oldum acaba diye huzursuz oldum ama hamilelerde olurmuş sanırım 🤔

Bende asla kadin doktora gitmem 😂😂 anlasamiyorum rahat edemiyorum. Erkek doktorlar bana daha egosuz geliyor niyeyse. Kim bilir hangi kadin doktor bana kotu davrandi zamaninda da boyle bi ayrima itti beni 😂😂
Hepimizin psikolojisini bozan bi kadın doğumcu var bilinçaltında yatan demekki 🤣 ilk gittiğim kadın doğumcu bana ne demişti biliyo musunuz, senin çocuğun olmaz dedi yolladı. Hastanenin önünde kaldırıma oturup saatlerce ağladım resmen. Böyle travma yaratan doktorlarda var maalesef amaçları ne anlamıyorum.

Back
X