- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.581
Merhaba canım. İkizdi bitanesini 6 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu. Diğeri çok şükür sağlıklı 7,5 aylık olduCanım merhaba, bebeğin ikiz mi?
Benim 31 mayıs sezaryen olacak inşallah hayırlısıylaSelam hanimlarherşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51
Senin şuan kaç haftalık canım kilosu iyi miSelam hanimlarherşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51
Selam canım. 37. Haftada çatı muayenesi yapılacak. O zman karar vericek doktor normal mi sezeryan mi. Bir de bebeğin kilosuna göre karar vericez bakalim hayırlısıSelam hanimlarherşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51
Merhaba canım, bugün kontroldeydim. Bebek iyi cok şükür 38. haftada alacağım dedi, sezaryen istiyorum zaten. Büyük ihtimal 15 -20 mayıs arasi bekliyorum . Hayiisi bakalimSelam hanimlarherşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51
Şuan 31+5teyim canim. 30+2 de gitmiştim herşey yolundaydi 1590gramdi ozaman. Doktor normal ilerliyor dedi. Bu cuma tekrar bakalim kaç kg olmuşuzSenin şuan kaç haftalık canım kilosu iyi mi
Benim doktor tup bebekte sezaryeni tercih ediyor riske atmaya gerek yok diyor bende baska doktor arayisina giremem zaten vajinal dogumda kendime hic güvenmiyorum o yüzden isime geldi diyebilirimSelam canım. 37. Haftada çatı muayenesi yapılacak. O zman karar vericek doktor normal mi sezeryan mi. Bir de bebeğin kilosuna göre karar vericez bakalim hayır
Anesteziyi konuştun mu canimBenim 31 mayıs sezaryen olacak inşallah hayırlısıyla
Ah ne güzel herşey yolundaMerhaba canım, bugün kontroldeydim. Bebek iyi cok şükür 38. haftada alacağım dedi, sezaryen istiyorum zaten. Büyük ihtimal 15 -20 mayıs arasi bekliyorum . Hayiisi bakalim
32.haftada başlıyorlar diye biliyorum cuma 32+2de gidecem tahmin ediyorum ki nst ister bendende.Bu arada ben ilk defa nst ye bağlandım bugün, cok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu kadar erken başlayan oldu mu nst ye ?
Bana 36. Haftada dedi doktor. Nst için biraz geç sanki. Hemen hemen herkes 32. De başlıyorBu arada ben ilk defa nst ye bağlandım bugün, cok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu kadar erken başlayan oldu mu nst ye ?
Aynen ben şu an 32 deyim , bugün itibariyle başladık, 10 gun soneavicon tekrar çağırdı nst ye.Bana
Bana 36. Haftada dedi doktor. Nst için biraz geç sanki. Hemen hemen herkes 32. De başlıyor
Ya hakikaten çok hızlı geçti, daha dun tup bebek transferi, yok yumurta toplaması. . vs için yazistik. Cok şükür şimdi bebislere kavuşacağını günü konuşuyoruz.Ah ne güzel herşey yolundabende 2 haftada bir gidiyorum iple çekiyorum kontrolleri. Zaman cok çabuk geçti sanki
Yaa ne güzel benim doktorum ayda 1 çağrıyor hala. Perşembe 32. Hafta randevum var bakalım. Kendimi çok yorgun hissediyirum bütün gün evde olmama rağmen. Siz de de var mı yorgunluk.Aynen ben şu an 32 deyim , bugün itibariyle başladık, 10 gun soneavicon tekrar çağırdı nst ye.
Artık ciddi anlamda var gündüzleri iyiyim ama aksam 6 dan sonra sanki km lerce yol yürümüş dunyanin işini yapmis gbiyim. ARTIK nefes alisimda çok rahat degil yattigimda dolayısıyla en zor doneme girdik galibaYaa ne güzel benim doktorum ayda 1 çağrıyor hala. Perşembe 32. Hafta randevum var bakalım. Kendimi çok yorgun hissediyirum bütün gün evde olmama rağmen. Siz de de var mı yorgunluk.
Bende ayda 1 gidiyorum , bugün sadece normal randevu zannediyordum ben, sekreter önce nst ye geçin, sonra doktorun yanina geçeceksiniz dedi.Yaa ne güzel benim doktorum ayda 1 çağrıyor hala. Perşembe 32. Hafta randevum var bakalım. Kendimi çok yorgun hissediyirum bütün gün evde olmama rağmen. Siz de de var mı yorgunluk.
Yok.canım bu hafta konuscamAnesteziyi konuştun mu canim
Bende yarın 32 oluyorum canım 29+3 te gittiğimde 1500 kiloydu bakalım bu hafta kaç kilo olmuş merak ediyorumŞuan 31+5teyim canim. 30+2 de gitmiştim herşey yolundaydi 1590gramdi ozaman. Doktor normal ilerliyor dedi. Bu cuma tekrar bakalim kaç kg olmuşuzsen kaç haftadasin aramizda herkesle gün vardir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?