Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Hazırlıklara başladınız mi, neler aldınız . Az kaldı çok heyecanlıyım ben
Biz iyiyiz çok sukur umarim herkes iyidir ben bir cok şeyi aldim. Bebek arabası ve biberon krem sampuan bez gibi kucuk seyler kaldi tabi araba küçük şeylere dahil gerci kucuk dediklerimde bir araya gelince koca bir dağ oluyor. Sizler neler yaptiniz

Ben henüz hiç birsey alamadım. Internetten bakıyorum bu ay sonu başlayacağım almaya. Hastane çıkışı bakıyorum instagramda çok güzel urunler var ama pahali 250 tl falan. Daha uygun almayi düşünüyorum hafta sonu magazadan bakip alırım diyirum. Siz hangi markalari tercih ettiniz.

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Hazırlıklara başladınız mi, neler aldınız . Az kaldı çok heyecanlıyım ben
Merhaba canım çok şükür bizde iyiyiz, yarım rahii olduğum için erken doğum riskim var o yüzden hazırlıklara erken başladım, nerdeyse herşeyi aldım çantamı falan hazırladım ivir zivirlar bitti ama bı tek beşik ve bebek arabası kaldi, aslında

Kaçıncı haftadasin?

Ben iki hastane çıkışı aldim trendyoldan indirimden takip ettim fiyatini epey. Bi tanesi 270den 140 a inmişti onu çok beğenmiştim kacirmadim diğeri 70 liraya inmişti sirf fiyati için aldim oda epey is görür neticede 3-5 defa giyilecek hemen buyuyolar. Magazalardada ucuz değil valla su indrim zamani interneti kacirmamak lazim.
Bir çok zibin kiyafet vs onlarida trendyoldan (lcw koton ve diger butiklerden) aldim. Lcw yi çok beğeniyorum bebek giyiminde baya iyi urunler cikartiyor
Breeze diye bir mağaza var burda beşik battaniye yorgan nevresim vs ordan aldim. Çok fazla dolasilmiyor valla ben dayanamıyorum e bebeğe civile baktim sanki dunyayi dolasmis kadar yoruldum

Güle güle giydir aldıklarını canım. Ben de trendyola bakıyorum simdi indirim var . Zaten çok masraf oldu tüp bebek falan. indirimli ürünlere bakıcam bende.

Güle güle giydir aldıklarını canım. Ben de trendyola bakıyorum simdi indirim var . Zaten çok masraf oldu tüp bebek falan. indirimli ürünlere bakıcam bende.
Cokta masraflı zaten hala bi çok eksik var o kadar indirimli aldigim halde pahaliya çıktı diyorum yinede

Ben her şeyi aldim sayılır, ama e bebek sayfasında bebek giyim eşyaları yuzde 50 indirimde , mutlaka bakın. Ben ondan aldim ve 5 li hastane çıkışı takim 27 tl civarında .
Besik , bez , banyo seti ,krem, kıyafet, gecelik, sac bandi , tac- terlik, .. vs aldim . Araba almadım, ilk etapta gerek olmaz diye düşündüm , doğduktan sora bakacağız kısmetse.
Disarda cok gezmedim , internetten bayagi uyguna geldi diyebilirim.
Benimde 32. Hafta bitiminde doktor kontrolüm var, doktora belli bir tarih verip veremiyecegini soracağım. Ona göre artık bu tarihten sonra yıkama, ütüleme islerini yapacağım. Çantamı da hazırlarım. Bana sanki erken gelecek gibi geliyor hayirlisi bakalim.

Hayırlı olsun sağlıkla inşallah bende her seyi aldım sadece kendi ihtiyaçlarim kaldı

Sağlıkla gelsin inşallah canim dün bir kaç magaza gezdim cok pahali hic indirim yok. Ebebek sayfasından bir kac ürün siparis verdim bakalim henuz gelmedi. Fiyatlari magazalara göre uygun. Yavaş yavaş tamamlarim bende insallah. Besik olarak da park yatak düşünüyorum ama kararsız kaldım. Hastane çıkışı kac takim aldınız

2 tane 5'li hastane çıkışı aldim. Ama arkadaşlar az olur dedi diye birkaç ayri alt ve üst takim aldim. Cok sayıda çıtçıtlı body'ler aldim . Ama fazla da abartmadim , cok çabuk büyüyorlar.
Beşikte ,yaklaşık 4 yaşına kadar kadar kullanabilecegi ebatta ahsap aldik.
Allah saglikli sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun sağlıkla inşallah bende her seyi aldım sadece kendi ihtiyaçlarim kaldı
Sagol canim sana da hayırlı uğurlu olsun. Kendim içinde trendyol dan sipariş verdim , gecelik ve pijama, ic çamaşırı.. vs . Daha gelmedi ama yorumları iyiydi. Fiyati dışarıya göre cok daha uygun , istersen oraya da bir bakabilirsin.

1 haftadır pijama ya karar veremiyorum canım nasıl bisey aldin

1 haftadır pijama ya karar veremiyorum canım nasıl bisey aldin
Ben Adana da yaşıyorum, dogum da mayis sonu haziran basi olacağından, cok kalın biseyler almadım. Saten, tüllü şeyleri de sevmiyorum . O yüzden kalın penye tarzında aldim. 2 gecelik, biri sabahlikli ve bir de capri pijama takimi aldim . Alsam üstüne teslim aldim ürünleri, yerleri de gayet güzel cikti. Fotolarını ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210315-212550_Trendyol.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210315-212543_Trendyol.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210315-212537_Trendyol.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 19
Çok.guzel hayırlısıyla giy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…