- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.521
Taze transferdi ikiside. Bu tedaviden kalanlari dondurduk. Eşimin ve benim kromozom analizleri temiz çıktı romotoloji bolumundeki tahlillerimin hepsi temiz çıktı pihtilasmada ciddi bir oranda yoktu. Anliycagin incelemelerden bişey cikmadi. Yinede onlem amacli bir cok ilac kullaniyorum. Corasprin kan sulandirici igneler iltihaplara karsi ilaç 16.haftaya kadar progestan fitiller derken bu haftayi bulduk iste.Hayırlı olsun canım. İkinci denemeniz dondurulmuş embriyo ile mi olmuştu yani önceki tedavinizden kalan embriyolar mıydı yoksa yeni embriyo mu oluşturuldu ? Birde düşük sebebiniz neydi Benim kese oluştu bebek oluşmadı zaten kürtaj söyleniyordu. Kanamam başladı düşük başlamış ve kürtaj oldum
Benim ilkinde ilacla baslattilar kanamami ikincide sabahina kürtaj randevum vardi aksamdan yoğun kanama başladı kurtaja kadarda zaten durmuştu kanamam parca kalmistir diye girdim isleme yineHayırlı olsun canım. İkinci denemeniz dondurulmuş embriyo ile mi olmuştu yani önceki tedavinizden kalan embriyolar mıydı yoksa yeni embriyo mu oluşturuldu ? Birde düşük sebebiniz neydi Benim kese oluştu bebek oluşmadı zaten kürtaj söyleniyordu. Kanamam başladı düşük başlamış ve kürtaj oldum
Anladım canım. Bana hiç bir test yapılmadı. Çok kararsızım nasıl bir yol izlesem bilmiyorum.Benim ilkinde ilacla baslattilar kanamami ikincide sabahina kürtaj randevum vardi aksamdan yoğun kanama başladı kurtaja kadarda zaten durmuştu kanamam parca kalmistir diye girdim isleme yine
İki veya daha fazla dusuk olunca test yapiyolar genelde. İlk dusuklere normal diye bakılıyor.Anladım canım. Bana hiç bir test yapılmadı. Çok kararsızım nasıl bir yol izlesem bilmiyorum.
EVEt öyle dediler ama bana saçma geldi. Sonuçta tüp bebek deniyoruz doğal değil ki 2.-3. Beklesekİki veya daha fazla dusuk olunca test yapiyolar genelde. İlk dusuklere normal diye bakılıyor.
Sistem baştan hatali bencede. Çok basit biseymis gibi 2-3 tane dusugu beklemek inanilmaz saçma. Tup bebek yapanlar zaten maddi olarak buyuk bir yukun altinda cogu kisi bir tedavi parasini guc bela denklestiriyor kalkip diyolar ki ikinci düşükten snra arastiracaz bidaha deneyin paranizi heba edin. Herzaman demişimdir bu genetik testleri pihtilasma testini vs evlilik öncesi zorunlu tutmak lazim varsa bi sorun baştan bilsin ciftlerEVEt öyle dediler ama bana saçma geldi. Sonuçta tüp bebek deniyoruz doğal değil ki 2.-3. Beklesek
BEncede öyle.. malesef sistem bu İnan zaten ikinciyi deneyecek güç kalmadı 22 bin TL harcadık. Daha ikincinin de böyle olma ihtimali var 3. Ye araştırılacakmış ne saçma ya..Sistem baştan hatali bencede. Çok basit biseymis gibi 2-3 tane dusugu beklemek inanilmaz saçma. Tup bebek yapanlar zaten maddi olarak buyuk bir yukun altinda cogu kisi bir tedavi parasini guc bela denklestiriyor kalkip diyolar ki ikinci düşükten snra arastiracaz bidaha deneyin paranizi heba edin. Herzaman demişimdir bu genetik testleri pihtilasma testini vs evlilik öncesi zorunlu tutmak lazim varsa bi sorun baştan bilsin ciftler
Aslinda bu ihtimal hep var ama neticede dogru bi sorun varsa baştan caresine bakılmalıBEncede öyle.. malesef sistem bu İnan zaten ikinciyi deneyecek güç kalmadı 22 bin TL harcadık. Daha ikincinin de böyle olma ihtimali var 3. Ye araştırılacakmış ne saçma ya..
Kesinlikle bende öylen düşünüyorumAslinda bu ihtimal hep var ama neticede dogru bi sorun varsa baştan caresine bakılmalı
Merhaba Aynur Erşahin ve embriyolog Ferhat cengiz varken zamandan mı bahsediyorsunuzMedicalpark göztepe denilen merdiven altı tüp bebek merkezinden uzak durun. Manevi ve maddi olarak boşa geçen zaman başka hiçbirşey değil. Embriyolar hakkında sıfır bilgi, transfer yapılan embriyo hakkında tutarsız bilgiler. Sonuç herşekilde negatif. Siz siz olun böyle yerlerin kapısından bile geçmeyin
Dün oldum ikinciyi. İlki kadar kötü yapmadi beni sadece kolum agirdi bu defaMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik. 2. Doz tetanoz aşınizi oldunuz mu
Benim de ilkinin uzerinden 1 ay geçti. Bu hafta olurum herhalde. Olmasam mi diye düşündüm ama. En iyisi olmak dediğin gibi ömür boyu korusunDün oldum ikinciyi. İlki kadar kötü yapmadi beni sadece kolum agirdi bu defahemşire 5 doza tamamlarsam ömür boyu koruyucu olacağını sonraki gebeliklerde de bir daha aşıya gerek olmayacagini soyledi. Aşı kartina not ettirdim bende agustos 15 gibi 3.doz icin gidecem. 4. Ve 5. Dozlarda birer yil sonra yapilacakmis inşallah unutmam
Bende tam 1 ay arayla oldum. Ömürlük koruma daha mantikli geldi bi gebelik daha yaşasam 2 de onda vurulmam gerekecek en iyisi simdiden 5 e tamamlamakBenim de ilkinin uzerinden 1 ay geçti. Bu hafta olurum herhalde. Olmasam mi diye düşündüm ama. En iyisi olmak dediğin gibi ömür boyu korusun
İnşallah güzel sonuç alirsin canim. Benim iki tedavimdede başıma gelmedi ama burda yasayan arkadaslari okudumHanımlar merhaba ben de eylülde transfer olmustum ancak dış gebelik oluştu. Sonlandırıldı şimdi yeniden transfer oldum Bugün 6. Günüm ve lekelenme oldu kahverengi leke geldi. Doktorumla konuştum progesteron 50 lik yazdı 25 liğe ek olarak. Sizler hiç kahverengi lekelenme yaşamış mıydınız benden tecrübelisiniz sonuçta cevaplarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim şimdilik kesildi bir kere oldu zaten umarım bir daha olmazİnşallah güzel sonuç alirsin canim. Benim iki tedavimdede başıma gelmedi ama burda yasayan arkadaslari okudum
Ben oldum 3.doz doğumdan sonra artikMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik. 2. Doz tetanoz aşınizi oldunuz mu
Umarım güzel haberlerle gelirsinÇok teşekkür ederim şimdilik kesildi bir kere oldu zaten umarım bir daha olmaz
Merhaba. Ben lekelenme değil de pozitifi gördükten sonra kanama yaşadım. Su gibiydi. Baya da kanama olmuştu. Zor ve kafa karıştırıcı bir durum. Embriyo yerleşmeye çalışırken öyle lekelenme yapabiliyormuş sanirim. Ama progestan işe yarayacaktır. Umarım korkulacak bir durum yoktur. Kendinizi çok yormayin.Hanımlar merhaba ben de eylülde transfer olmustum ancak dış gebelik oluştu. Sonlandırıldı şimdi yeniden transfer oldum Bugün 6. Günüm ve lekelenme oldu kahverengi leke geldi. Doktorumla konuştum progesteron 50 lik yazdı 25 liğe ek olarak. Sizler hiç kahverengi lekelenme yaşamış mıydınız benden tecrübelisiniz sonuçta cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?