Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin güç kuvvet versin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı Bi evladınız olur inşallah.

Ah canim en cok korktugum durum bu 2 defa yasadim 3.yu yasayacam diye aklim cikiyor. Rabbim bir daha yasatmasin olumsuzluk insallah. Cok gecmis olsun insallah gonlunden gecen hersey en kisa zamanda gerceklesir

Ah canim en cok korktugum durum bu 2 defa yasadim 3.yu yasayacam diye aklim cikiyor. Rabbim bir daha yasatmasin olumsuzluk insallah. Cok gecmis olsun insallah gonlunden gecen hersey en kisa zamanda gerceklesir
Sağol canım amin nedeni var mıydı senin kayıplarının bende şimdi acaba farklı bir durum mu var diye endişe ediyorum

Sağol canım amin nedeni var mıydı senin kayıplarının bende şimdi acaba farklı bir durum mu var diye endişe ediyorum
Butun arastirmalar sonucsuz kaldi. Hicbisey bulamadik. Simdi her ihtimale karsi kan sulandirici igne iltihap giderici hap vs kullaniyorum gerci kan sulandirici ikinci kaybimdada kullandim ama olmayinca olmuyor. Nasip degilmis dedim bende ozamanlar. İnsan sebepte bulmak istiyor şundan dolayi dusukler yasaniyor diye ama bulunamadi bizde

Anladım canım inşallah sende bu sefer kavuşursun bende de başka bir sorun yoktur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen öyle. Nasipte varsa herşey herkes bir bahane.

Adana şehir hastanesinde yaptırdık ücret vermedik. 2aya sonuçlar çıkar dediler.

Merhaba canım 3. Gun embrıyoların tutmuş Allah tamamını erdirsin Kaliteleri nasıldı? İkiz mi tuttu? Benımde 3. Gun embrıyolarım
Merhaba canım. Çok şükür ilk denememde tuttu. Kaliteleri çok güzelmiş doktorumun dediğine göre. Henüz öğrenemedim inşallah haftaya çarşamba öğreneceğim canımsenin ne kadar kaldı gebeliğini öğrenmene.

Adana şehir hastanesinde yaptırdık ücret vermedik. 2aya sonuçlar çıkar dediler.
İki ay ne kadar uzun zaman özelde 2 hafta diye duymuştum devlet olunca mı uzuyor acaba süreç ben düzen laboratuvarı ile görüştüm orda yapılacak hayırlısı bakalım sizin sonuç çıktı mı canım

Kızlar benim dün lekelenmem oldu Hastahanede yattım bugün kalp atisini duyduk crone jel kullanıyordum gittiğim doktor onu bırak hapını kullan dedi kendi tup bebek doktoru mu aradım oda onu bırakma diyor napcagimi şaştım

Crinone jel haptan daha iyi yanında iğne de verdi benim doktorum progestan düşük olmaması için önlem olarak kullandırıyor tüp bebek doktorları ben iğneyi bari bırakayım dedim doktorum kesinlikle riske atma dedi mecbur devam hem jel hem iğne Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ben hem iğne ,jel,hap hepsini kullanmıştım 15 gün...şuan sadece jel 2ve hap 3 olmak üzere devam ediyorum..arada leke oluyor yine ama alıştım napim..

Kızlar ben hem iğne ,jel,hap hepsini kullanmıştım 15 gün...şuan sadece jel 2ve hap 3 olmak üzere devam ediyorum..arada leke oluyor yine ama alıştım napim..
Ben daha kalp atışını duymadım dün keseyi gördük tüp bebek doktorum tüm ilaçlara devam dedi günde 2×2 estrofem alıyorum sabah akşam jel günde 2 ampul tek sefer Prolutex iğne ve kan sulandırıcı iğne çok zor bir an önce ilaçları azaltmak istiyorum kan sulandırıcı doğum a kadar dedi zaten en azından diğer iğneyi kesseydik iyi olacaktı alternatif ilaç yok galiba

Neden kan sulandırıcı doğuma kadar kan da bi sıkıntı mı var canım

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…