- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.121
Hanimlar bende suanda 6+1 deyim. Ama benim bulantilarim olsun yorgunluk olsun cok fena bir haldeyim. Kafami kaldirip bisey yapamiyorum yorgunluktan. Normalde sabah 6 da uyanip ise giden insandim. Ve bulantilarda cok kotu durumda, herseyin kokusuna insanlarin kokusuna migdem bulaniyor. Varmi benim gibi olan ?
Ayyy aynı ben ya ne yemek yiyebiliyorum ne bısey yapabiliyorum ya bulantıdan 7+4 um bndeHanimlar bende suanda 6+1 deyim. Ama benim bulantilarim olsun yorgunluk olsun cok fena bir haldeyim. Kafami kaldirip bisey yapamiyorum yorgunluktan. Normalde sabah 6 da uyanip ise giden insandim. Ve bulantilarda cok kotu durumda, herseyin kokusuna insanlarin kokusuna migdem bulaniyor. Varmi benim gibi olan ?
Novaart in ücret ne kadar acabaHöm tamam ben ankaradayım novaart ta
Novaart in ücret ne kadar acabaNovaart in ücret ne kadar acaba
Novaart in ücret ne kadar acaba
Sonuç almak için bugün gittim 9250 tüp bebek ğcreti artı ilaçlar oluyo. İlaçlar kişiye göre değişebiliyo.
Doktorunuz kim novaartdaHöm tamam ben ankaradayım novaart ta
Su durumda evet kuzum diyet yapma sadece dikkat edersin en azından bebegin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin her şey hallolurInşallah canım, kilo 2.plânda şimdilik.
Bu özel bir test olduğu için hastane laboratuarlarında bakılamaz. Özel hastaneler anlaşmalı lab. Gönderirler testi. O yüzden yüksek rakam isterler. Adana ki özel lab. Lari araştırın fiyat alın. Medline hangi dışlab ile calisyor onu öğrenin fiyat bilgisi alıp bireysel yaptırabilirsiniz.Arkadaşlar günaydın Adana da DNA hasarına baktıran var mı acaba hangi hastanede bakıldı yardımcı olursanız sevinirim her hastane bakmıyor Ben sabah kaç hastane aradım bakılmıyormuş ne yapmam gerek siz tecrübeli anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim medline hastanesinde 1000 tl istediler bu yüksek bir rakam
En doğrusu özel laboratuvarlar dpgru teşekkür ederim araştırmaya devamBu özel bir test olduğu için hastane laboratuarlarında bakılamaz. Özel hastaneler anlaşmalı lab. Gönderirler testi. O yüzden yüksek rakam isterler. Adana ki özel lab. Lari araştırın fiyat alın. Medline hangi dışlab ile calisyor onu öğrenin fiyat bilgisi alıp bireysel yaptırabilirsiniz.
Ahmet erdem çok seviyorum onu. Bu arada bugün bir kan sonucu daha aldım Allahtan ümit kesilmez hala kimyasal gibi ama değer iki katından fazla şu andaDoktorunuz kim novaartda
Inşallah hayırli haberler alırsın canımAhmet erdem çok seviyorum onu. Bu arada bugün bir kan sonucu daha aldım Allahtan ümit kesilmez hala kimyasal gibi ama değer iki katından fazla şu anda
4-5 gune gorursun canim. Son adetine gore hafta hesabi yapacaksin ama o da cok dogru olmuyor 6-7haftalarda ultrason olcum yapip belirliyor haftayi gunu. Beni son adete gore ultrason 5gun geri cekti mesela. Bu arada ben transferin 18.gunu keseyi vajinal gormustum ama yolk kesesi vs olusmamisti daha. Yani ilk olustugu zamanlarda gorduk. Bunu baz alma ama kisiden kisiye fark eder. Ben 18.gun gordum sen 25.gun gorursun endiselenme daha vakit var benceKızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz. Bn zaten gebelik hesaplanmasından da anlamıyorum. İlk gebeliğim. Anlamadığım içinde yersiz sıkıntıya düşüyorum. Mesela bnm transfer tarihim 7 Ekim kaç haftalık oluyor hala görmedim keseyi.
Öyle yazılar okudum ki kimyasal gebelik diyo benim bide hafif pembe kahve akıntım gelmişti hatırlıyorsan ağlamıştım test yaptım pozitif çıkmıştı. Diyorumki kimyasal olsa artış olurmu4-5 gune gorursun canim. Son adetine gore hafta hesabi yapacaksin ama o da cok dogru olmuyor 6-7haftalarda ultrason olcum yapip belirliyor haftayi gunu. Beni son adete gore ultrason 5gun geri cekti mesela. Bu arada ben transferin 18.gunu keseyi vajinal gormustum ama yolk kesesi vs olusmamisti daha. Yani ilk olustugu zamanlarda gorduk. Bunu baz alma ama kisiden kisiye fark eder. Ben 18.gun gordum sen 25.gun gorursun endiselenme daha vakit var bence
Evet o korku ve stres hic bitmiyor maalesef. Degerin gayet iyi yukselmis. İnsallah keseyide bebegide goreceksinÖyle yazılar okudum ki kimyasal gebelik diyo benim bide hafif pembe kahve akıntım gelmişti hatırlıyorsan ağlamıştım test yaptım pozitif çıkmıştı. Diyorumki kimyasal olsa artış olurmu8. Gün 100 10.gün 322 12.gün 1552 hep 2 kat 2 kat çıkıyor şükür.kimyasalda düşüse geçer diyo. Ne bilim ya Zormuş annelik haberini aldımız gibi endişe kaplıyor içini. Allah herkese yaşatsın ne güzel bi duygu ama
Benim 6. Haftada 8.18mm boyutu sizin bebiş baya uzunmuş maşallahMeraba hanımlar bugün ilk ultrason a girdim karından baktı kese göründü 4+6 gün ultrason a göre boyutu 10.9 mm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Herkesin dediği gibi kendi hesabımıza ultrason uymayabiliyormuş benim ki 5.embriyo transfer tarihine göre 6+0 olacaktı bugün. inşallah Bi sıkıntı olmadan hepimiz kucağımıza alırız.
Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen toparlanirsinkızlar benim malesef yine olmadıkalp atışını duymuştum ama kalbi durmuş düşük olmazsa kürtaj olucam pozitif sonuç alanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok yıpratıcı ve zor bir süreç bu ikinci denememdi yine nasip olmadı. Allah sabır versin toparlanıp kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?