Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayyy aynı ben ya ne yemek yiyebiliyorum ne bısey yapabiliyorum ya bulantıdan 7+4 um bnde

Arkadaşlar günaydın Adana da DNA hasarına baktıran var mı acaba hangi hastanede bakıldı yardımcı olursanız sevinirim her hastane bakmıyor Ben sabah kaç hastane aradım bakılmıyormuş ne yapmam gerek siz tecrübeli anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim medline hastanesinde 1000 tl istediler bu yüksek bir rakam

Bu özel bir test olduğu için hastane laboratuarlarında bakılamaz. Özel hastaneler anlaşmalı lab. Gönderirler testi. O yüzden yüksek rakam isterler. Adana ki özel lab. Lari araştırın fiyat alın. Medline hangi dışlab ile calisyor onu öğrenin fiyat bilgisi alıp bireysel yaptırabilirsiniz.

En doğrusu özel laboratuvarlar dpgru teşekkür ederim araştırmaya devam

Herkese merhaba tekrar. Transfer günü hariç değerim
7. Gün 7,72
9. Gün 19
Kimyasal kesin diyordum ama yükselmiş doktor hala kimyasal olabilir cuma kan verin dedi. Kalkyerineyat vardı örnek olarak başka yükselip tekrar düşen var mı yine düşük olan hcg lerden.

Kızlar doktorum bana omepa q10 kapsül ilaç verdi kalite için.bunun yannda bitkisel karışım yemek sorun olur mu sizce

Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz. Bn zaten gebelik hesaplanmasından da anlamıyorum. İlk gebeliğim. Anlamadığım içinde yersiz sıkıntıya düşüyorum. Mesela bnm transfer tarihim 7 Ekim kaç haftalık oluyor hala görmedim keseyi.

4-5 gune gorursun canim. Son adetine gore hafta hesabi yapacaksin ama o da cok dogru olmuyor 6-7haftalarda ultrason olcum yapip belirliyor haftayi gunu. Beni son adete gore ultrason 5gun geri cekti mesela. Bu arada ben transferin 18.gunu keseyi vajinal gormustum ama yolk kesesi vs olusmamisti daha. Yani ilk olustugu zamanlarda gorduk. Bunu baz alma ama kisiden kisiye fark eder. Ben 18.gun gordum sen 25.gun gorursun endiselenme daha vakit var bence

Öyle yazılar okudum ki kimyasal gebelik diyo benim bide hafif pembe kahve akıntım gelmişti hatırlıyorsan ağlamıştım test yaptım pozitif çıkmıştı. Diyorumki kimyasal olsa artış olurmu 8. Gün 100 10.gün 322 12.gün 1552 hep 2 kat 2 kat çıkıyor şükür.kimyasalda düşüse geçer diyo. Ne bilim ya Zormuş annelik haberini aldımız gibi endişe kaplıyor içini. Allah herkese yaşatsın ne güzel bi duygu ama

Evet o korku ve stres hic bitmiyor maalesef. Degerin gayet iyi yukselmis. İnsallah keseyide bebegide goreceksin

Meraba hanımlar bugün ilk ultrason a girdim karından baktı kese göründü 4+6 gün ultrason a göre boyutu 10.9 mm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Herkesin dediği gibi kendi hesabımıza ultrason uymayabiliyormuş benim ki 5.embriyo transfer tarihine göre 6+0 olacaktı bugün. inşallah Bi sıkıntı olmadan hepimiz kucağımıza alırız.

Benim 6. Haftada 8.18mm boyutu sizin bebiş baya uzunmuş maşallah

kızlar benim malesef yine olmadı kalp atışını duymuştum ama kalbi durmuş düşük olmazsa kürtaj olucam pozitif sonuç alanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok yıpratıcı ve zor bir süreç bu ikinci denememdi yine nasip olmadı. Allah sabır versin toparlanıp kaldığım yerden devam edebilirim inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen toparlanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…