Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar sizlerden cevap bekliyorum lütfen olan yazabilir mi ?

Kızlar sizlerden cevap bekliyorum lütfen olan yazabilir mi ?
Canım kanama ve ağrı benim de başıma geldi, yukarda başımdan geçenleri yazdım, doktor her türlü duruma hazırladı beni, sağlıksız bir embriyoysa ne yaparsak yapalım vücut atacak dedi. Kanama ve ağrı maalesef çok iyi yorumlanmıyor, artışlarını 2 güne bir takip etmeni tavsiye ederim, benim 2300 e kadar yükseldi ve 1700e düştü şuan, hakkında hayırlısı olsun

Bugun 7+1 diye gittik kalp atisini dinledik olcumler yapildi 6+4dedi doktor kalp atis hizimizda 156❤ doktorum 10.haftaya ulasinca rahatliycaz dedi. Umarim saglikla devam eder. Ekstra b12 ignesine basladim haftada 1 defa
Sağlıkla kucağına al canım inşallah bende ilk kalp atışını duydum ama hiç belirtim yok sanki hamile değilim korkuyorum neden yok diye herkes şanslısın diyo ama gelde bana anlat senin varmı bı belirtin

Bugun 7+1 diye gittik kalp atisini dinledik olcumler yapildi 6+4dedi doktor kalp atis hizimizda 156❤ doktorum 10.haftaya ulasinca rahatliycaz dedi. Umarim saglikla devam eder. Ekstra b12 ignesine basladim haftada 1 defa
Ordan batır burdan batır bi bitmedi iğneler

Bende o kafayi yasiyorum zaman zaman ama sanirim cokta aranmamak lazim ☺ sonra ah vah edecez saglikla tamamlayalimda belirtide lazim degil

Sorma. Elimde 2 haftalik jel kaldi onlar bitince piyasada jel yok diye igne mi verecek acaba. Progesteron olarak igne kullanan var mi
Crino jel yerine muadili olan lutinus die bı ilac verdi benim doktor devlet karsilamiyo ücreti 150 TL flan ama iğrenç hiç sevmedim crino daha pratik ve hijyenikdi

Crino jel yerine muadili olan lutinus die bı ilac verdi benim doktor devlet karsilamiyo ücreti 150 TL flan ama iğrenç hiç sevmedim crino daha pratik ve hijyenikdi
Gecen hafta elindeki jel biterse şuna baslariz dedi ama anlayamadim ilacin adini. Elimde daha ilac var diyede ustelemedim. Senin kullandiginda jel gibi mi

Hanimlar bende suanda 6+1 deyim. Ama benim bulantilarim olsun yorgunluk olsun cok fena bir haldeyim. Kafami kaldirip bisey yapamiyorum yorgunluktan. Normalde sabah 6 da uyanip ise giden insandim. Ve bulantilarda cok kotu durumda, herseyin kokusuna insanlarin kokusuna migdem bulaniyor. Varmi benim gibi olan ?

Gecen hafta elindeki jel biterse şuna baslariz dedi ama anlayamadim ilacin adini. Elimde daha ilac var diyede ustelemedim. Senin kullandiginda jel gibi mi
Büyük hap tablet ama aparati var onunla yerlestiriyosun ve aparat tek bir tane her kullanımda yikiyorsun birde bir kaç saat sonra afedersin ama sanki adet oluyormuş gibi sıcak sıcak geri geliyor tiribe sokuyor insanı hemen tuvalete koşuyorum

Sizinki normal hamilelik belirtileri sorun yoktur bizde de belirti yok diye tribdeyiz

Sorma. Elimde 2 haftalik jel kaldi onlar bitince piyasada jel yok diye igne mi verecek acaba. Progesteron olarak igne kullanan var mi
Jeli bulamayınca bana progestan kapsül vajinadan al dedi sabah akşam. Progestan dex iğne vermişti hergün iki ampul ama çok pahalı geliyor bize 3 gün de 170 TL tutuyor onun yerine kalçadan progestan 50 mg yazdı onu sigorta karşılıyor ama vurmak zor hergün sağlıkocağına gitmem gerekiyor bide göbekten hergün kansulandırıcı vuruyorum. bir an önce kesilse de kurtulsak iğneden.

İlk hamileliğimde de hiç belirtim olmadı taki tekmeler e kadar hamile olduğuma inanamıyordum hiç bişey hissetmedim. Şimdi yine öyle belirtilerim yok sadece göğüste hassasiyet var. Belirti herkeste olmaya biliyor bende ilk zamanlar derdim keşke midem bulansa hamile olduğumu anlasam diye ama olmaması daha iyi gerçekten

Oksapar mi? Morariyomusun sende. Damara mi denk geliyor da bukadar morluk oluyor anlamiyorum bazen olmuyor. Ay bakiyim bana ne verecek ozaman ben direkt sorarim en etkili hangisi diye var mi oyle bi siralama acaba. Ucretli olan tabi bi noktadan sonra zorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…