Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba :) Bende bu ay adet olunca iğnelere başlıycam gürkan beyde.. İğneleri sigorta karşılamadı demişsiniz raporsuz mu yaptırıyorsunuz tüp bebeği ?
Ben raporsuz yaptırıyorum evet oyüzden karşılamıyor sadece transfer sürecindeyken verdiği iğneleri sigorta karşılıyor zaten onlarda çok maliyetli değil buarada sizinde hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız

Çok teşekkür ederim sağolun :) Yeni başlıycam işte. Gürkan beyle bir kez görüştüm. Yani biraz araştırdım tabi. Siz hangi aşamadasınız ? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.

Bu estrofem ne ki diyodum forumda çok görüyodum. Bugün ne olduğunu öğrendim meğer transfere hazırlık sürecinde kullanılan rahim hazırlayan ilaçmış.
bana hap yazdı bunun iğne versiyonu da var galiba?

Çok teşekkür ederim sağolun :) Yeni başlıycam işte. Gürkan beyle bir kez görüştüm. Yani biraz araştırdım tabi. Siz hangi aşamadasınız ? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Senn içinde hayırlısı olsun canım benim ilk tüp bebek denemem yumurtalarım toplandı ve donduruldu 2 ay Rahim dinlendirme yaptı gürkan hoca bu ayda transfer sürecine başladık şuan iğneler ilaçlara devam ediyorum geçen gün kontrolüm vardı Çok şükür herşey yolunda progesteron hormonuma ve diğer kan tahlillerime bakıldı ve inşallah perşembe günü transfer olacağım

Kızlar transferleriniz kaçıncı gün oldu ya genelde? Benim adetimin 24. Günü olacak transfer, dondurulmuş 5. Gun embriyosu. Bugün rahim kalınlığına bakıldı 8.1 çıktı kan değerleri de iyi dedi ama kendi takvimine göre ayarladığı için ta 10 gun sonraya verdi günü. Sizce bişey farkeder mi böyle geç olması

Kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum diğer grupta da sordum sizin de fikrinize ihtiyacım var. Transfere az kaldı. Doktor çift embriyo mu tek embriyomu olacak bana bıraktı. Siz olsanız tek mi çift mi isterdiniz?

Ya kizlar transferin 7. Günü deyim çok afedersiniz ama Progestan fitili transferden önce ve sonraki birkaç gün daha rahat uygulayabiliyorken şimdi hiç bir şekilde rahat girmiyor. Sanki vajinanın iç kısmı daralmış gibi parmağımı sonuna kadar itiyorum ama sanki yarıda kalıyor parmagim. İçim hiç rahat değil ileriye itemedigim için ilaç fayda etmicek gibi geliyor. Sizinde böyle mi oldu nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı? Acaba bir gebelik belirtisi olabilir mi bu durum.

Zaten onun yarısı falan dökülüyor normalmiş bu

Bu
bu cok normal bir durum korkmayın, hormonlar dan dolayı rahimde okusan bir durum gebelık belirtisi olarak algılamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…