- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Bende transferi bekliyorum evet estfem kullanınca yumurtlama olmuyo doktorumda öyle dedi yumurtlama gerçekleşmıyor ama akıntı devam ediyor yani benimde yumurtlama akıntısı gibi akınttım varArkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
canım bende eylülde dondurulmuş transfer olacagım. yumrtlama olmaması ıcın lucrın depot iğne vermıstı doktorum bı oncesı adetın 21. gununde vuruldumArkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
Oh sağol rahatladım şimdiBende transferi bekliyorum evet estfem kullanınca yumurtlama olmuyo doktorumda öyle dedi yumurtlama gerçekleşmıyor ama akıntı devam ediyor yani benimde yumurtlama akıntısı gibi akınttım var
Senin protokolün daha farklı sanırım canım.ben şuan günde 2 estrofem alıyorum yarın kontrolüm var bir de folik asitcanım bende eylülde dondurulmuş transfer olacagım. yumrtlama olmaması ıcın lucrın depot iğne vermıstı doktorum bı oncesı adetın 21. gununde vuruldum
İnan bana transferden sonra beklemek daha zor..tahlil gününü beklemek...Şu trnsfer olsada bitse bu beklemek çok geriyo beni
Senin protokolün daha farklı sanırım canım.ben şuan günde 2 estrofem alıyorum yarın kontrolüm var bir de folik asit
[/QUOTE
olabılır her doktor farklı yapıyor. ben 4 estrofem,2 adet clımara forte bant 48 saatte bır degıstırıyorum,vagıfem vajınal tablet.yanındada folıkasıt felan kullanıyorum. son kontrol pzrtesı sonra transfer gunum bellı olacak ınsallah. okuyorum burda sureklı her doktorun yoğurt yiyişi farklıhepımız pozitifi görürüz inşallahh
Hayırlısı olsun inşallah gebelik aşısı ,vitamin,bant bele yapıştırıcı,doğum kontrol hapı,Benimde bugün kontrolüm var ama 2. Kontrol olucak 10. Gündeyim daha büyük ihtimal bi 10 gün daha beklicem bana iğne felan vermedi doktorum estrofem kullanıyorum şimdik dozu belki artabilir
En sevdiğim isimlerinden biri EylülEylülde nasip olup transfer olur ve hamile kalırsam ve kızım olursa ismini Eylül koycam:)
Evet zor ama bebeklerin içinde olucak en azından o bile mutlu ediyorinsanı :)İnan bana transferden sonra beklemek daha zor..tahlil gününü beklemek...
İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz bebişlerimiz sımsıkı tutunur bizeHayırlısı olsun inşallah gebelik aşısı ,vitamin,bant bele yapıştırıcı,doğum kontrol hapı,
Pazar günü de vajinal jel ve ayrıca progesteron hapı başlanacak...
Bende oldu bgn estrfemde 8. Gu num yumurtlama gıbı akıntı varArkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
Sayenizde rahatladım k7zlar.benim de estrofemde 7. Günüm.demek ki oluyor estrofem kullanırken de yumurtlama akıntısı.Bende oldu bgn estrfemde 8. Gu num yumurtlama gıbı akıntı var
İyi sabretmişşin ben o kadar dayanamazdım.Merhabalar bu siteye yeni üye oldum ve ilk defa yaziyorum. Baktim gece gündüz forumlari okuyorum en azindan üye olayim dedim. Transferimin 9.gunu ve beklemek cok zor. Benim gibi test günü bekleyenler varmi. Umarim hepimizin dileği gerceklesir.
2.denememiz dondurulmus. Ilki negatifti.2 yildir ugrasiyoruz ve suan asla olmayacakmış gibi geldiği icin yine negatif görmemek icin acele etmiyorum. Muhtemelen test gününu bekleyeceğim.İyi sabretmişşin ben o kadar dayanamazdım.Kaçıncı gün embriyosu ve taze transfer mi dondurulmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?