Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet bende doğum konrtol hapına başladım 15 gün kullanıcam decavit ve coraspirin ile sonra estoferm , lucrin iğne
Bende kışlık bir şeyler hazırlarım bu süreçte. Biraz ev işleri vs zaman geçer
Benim bugun sondu dogum kontorol lucrin ignede vuruldum bakalim bi sorun yoksa bana da estorfem decavit coraspin vericek transfer icin oyle demisti aynen canim oyle yaparsın insalalh sonunda guzel olur

Benim bugun sondu dogum kontorol lucrin ignede vuruldum bakalim bi sorun yoksa bana da estorfem decavit coraspin vericek transfer icin oyle demisti aynen canim oyle yaparsın insalalh sonunda guzel olur
Ben artik cok sıkıldım zaten yine transfer icin hazirliga baslamazsak cıgrincam kac aydir erteleniyor

Ben henuz yumurta gekistirmedeyim ama bendede bu iğneler hararet yaptı içimde. acayip ter attim bunalti oldu. İgnelere bağladım bende

Merhabalar uzun yıllardır her konuda takip ettiğim kadınlar kulübüne sonunda ben de katıldım.yasim 36 tüp bebek için tedaviye başladık.ilk 5 gün merional 150 ve festimon 150 kullandım ilk kontrolde yumurtalarin ikisi 15 mm i geçmişti cetrotide başladık 2 gündür ilave olarak ama böyle erken büyüyen yumurta sorun mu yaşayan var mı merak ediyorum.iki gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne zaman ne kadar toplanacak yumoslar..umarım buradaki herkes güzel haberler yazar bu ay..artık 2020 nin güzelliklere ihtiyacı var

Hayirli olsun tedaviniz. Hayir cok normal buyuyenler toplanmadan catlamasin diye cetrotide yaptiriyorlar. Az kalmistir heralde toplanmasina

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?
Ayy ben bu konuyu görmeden konu açmıştım eylül transferi olarak. Benimde bugün 3. Günüm çok heyecanlıyım hep yatasım geliyor sanki yatınca daha iyi tutacakmış gibi

Hayirli olsun tedaviniz. Hayir cok normal buyuyenler toplanmadan catlamasin diye cetrotide yaptiriyorlar. Az kalmistir heralde toplanmasina
Teşekkürler hepimizin hayırlısıyla güzel haberleri gelsin.bilmiyorum hiç yarınki kontrolde belli olacak sanırım toplanma zamanı

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?
MERhaba
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim ve bilmiyorım
Bu transfer işlemi dediğimiz şey tüp bebek mi ?
Sanırım bize de doktor aşılama yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…