- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Benim bugun sondu dogum kontorol lucrin ignede vuruldum bakalim bi sorun yoksa bana da estorfem decavit coraspin vericek transfer icin oyle demisti aynen canim oyle yaparsın insalalh sonunda guzel olurEvet bende doğum konrtol hapına başladım 15 gün kullanıcam decavit ve coraspirin ile sonra estoferm , lucrin iğne
Bende kışlık bir şeyler hazırlarım bu süreçte. Biraz ev işleri vs zaman geçer
Ben artik cok sıkıldım zaten yine transfer icin hazirliga baslamazsak cıgrincam kac aydir erteleniyorBenim bugun sondu dogum kontorol lucrin ignede vuruldum bakalim bi sorun yoksa bana da estorfem decavit coraspin vericek transfer icin oyle demisti aynen canim oyle yaparsın insalalh sonunda guzel olur
Ben henuz yumurta gekistirmedeyim ama bendede bu iğneler hararet yaptı içimde. acayip ter attim bunalti oldu. İgnelere bağladım bendeArkadaşlar bişey sorabilir miyim transferime bir hafta var kullandığım ilaçlar iğneler vücut ısısını yükseltme gibi bir olasılığı var mı sizce ? Mesela sadece alnım yanaklarım da normalin bi tık üstü ateş var vücudumun geri kalanı gayet normal ilaçların etkisinden olabilir mi ?
Sürekli soğuk soğuk terliyorum bendeBen henuz yumurta gekistirmedeyim ama bendede bu iğneler hararet yaptı içimde. acayip ter attim bunalti oldu. İgnelere bağladım bende
Kac tane transfer edildi? Kalitesi nasil cnm? Ben de rahim dinlendirmedeyim heyecanla adetimi bekliyorumBen dün transfer oldum. Beklemedeyim. İnş Rabbim herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
3.gun 2.adet çok iyi dedi ama teknik isimlerini unuttum kalitesinin.Kac tane transfer edildi? Kalitesi nasil cnm? Ben de rahim dinlendirmedeyim heyecanla adetimi bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurBen dün transfer oldum. Beklemedeyim. İnş Rabbim herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
İnş. Hepimizin.Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur
Doktorun rahim dinlendirme yapmadı mı canımKizlar benim de dün yumurta toplama islemim oldu bakalım büyük ihtimal cumartesi ttansferim var
İnsallah tutar canım dondurulmuş embriyo mu kullanıldıBugün tek embriyo 5. Gün transferi oldum inşallah hayırla sonuçlanır
İstersen sonra yapalım dedi de benim ilk hamileligimde de hemen yaptirmistik stres olurum bu şekilde diye hemen yaptiracagimDoktorun rahim dinlendirme yapmadı mı canım
Hayirli olsun tedaviniz. Hayir cok normal buyuyenler toplanmadan catlamasin diye cetrotide yaptiriyorlar. Az kalmistir heralde toplanmasinaMerhabalar uzun yıllardır her konuda takip ettiğim kadınlar kulübüne sonunda ben de katıldım.yasim 36 tüp bebek için tedaviye başladık.ilk 5 gün merional 150 ve festimon 150 kullandım ilk kontrolde yumurtalarin ikisi 15 mm i geçmişti cetrotide başladık 2 gündür ilave olarak ama böyle erken büyüyen yumurta sorun mu yaşayan var mı merak ediyorum.iki gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne zaman ne kadar toplanacak yumoslar..umarım buradaki herkes güzel haberler yazar bu ay..artık 2020 nin güzelliklere ihtiyacı var
Ayy ben bu konuyu görmeden konu açmıştım eylül transferi olarak. Benimde bugün 3. Günüm çok heyecanlıyım hep yatasım geliyor sanki yatınca daha iyi tutacakmış gibiArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Teşekkürler hepimizin hayırlısıyla güzel haberleri gelsin.bilmiyorum hiç yarınki kontrolde belli olacak sanırım toplanma zamanıHayirli olsun tedaviniz. Hayir cok normal buyuyenler toplanmadan catlamasin diye cetrotide yaptiriyorlar. Az kalmistir heralde toplanmasina
Hayırlı olsun çok yatmayın arada yürüyüşler yapın derimAyy ben bu konuyu görmeden konu açmıştım eylül transferi olarak. Benimde bugün 3. Günüm çok heyecanlıyım hep yatasım geliyor sanki yatınca daha iyi tutacakmış gibi
MERhabaArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?