- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Yok canım olmadı malum 2.cı olucagı ıcın daha tedbirliyız sanırım Dr görüşmeleri devam ediyor net tarih belli dgl hadı Ba kalım ınsllah guzel haberlerle gelırsınMerhabapinarcuk nasilsin transferin oldu mu. Benimde haftaya pazartesi günü olacak. Heyecanla ve biraz da stresle o guni bekliyorum.
Teşekkürler güzel bilgiler icin buna göre davranmaya gayret edeceğizArkadaşlar hiçbir Hekim çok uzun süre yatmayı önermiyor bilginiz olsun ilk gün dinlenirsiniz daha sonra yavaş yavaş rutin hayatınıza çok ağır olmadığı sürece devam edin diyorlar aldığımız o dönemdeki ilaçlardan dolayı karın ağrısı kasıkta batma mide bulantısı yani hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsunuz O yüzden hekimler diyor ki günü gelmeden testi yapmayın ve kendinizde belirti aramayın Gerçekten de bu stres ve psikolojik olarak çok etkiliyor rahat bırakacaksınız yerleşme kanaması genelde pek olmuyor tüp bebekte Ama şu şekilde diyorlar aldığınız horrmon inançlarından dolayı hafüf lekelenmeler olabilir bunun rengi önemli hafif pembemsi akıntı şeklinde olabilir çok koyu kırmızı olmaması gerekli diyorlar Bunlar benim bildiklerim
Vücudun dinlemiş olur en azından. Sonuçu daha iyi olur inşallahYok canım olmadı malum 2.cı olucagı ıcın daha tedbirliyız sanırım Dr görüşmeleri devam ediyor net tarih belli dgl hadı Ba kalım ınsllah guzel haberlerle gelırsın
Insallah canim hepimiz icin hayirlisiKuzum ben hiç hamile kalamaıdıgım icin bilmiyorum hale kalınca nasıl belirtiler olur ya da yasarım ama burda sizlerin güzel haberlerini alınca da mutlu olacağım biliyorum ki en az sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım biliyorum anlıyorum o yüzden daha çok istiyorum bebeklerinizin tutmasını Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Benim onceki doktorum diyordu biliyor musun. 7 gun evden cikma eve hemsire gelip igne yapsin. Yemek yemeye balkona wcye gidersen de pesine 2 saat uzan. Hep uzanArkadaşlar hiçbir Hekim çok uzun süre yatmayı önermiyor bilginiz olsun ilk gün dinlenirsiniz daha sonra yavaş yavaş rutin hayatınıza çok ağır olmadığı sürece devam edin diyorlar aldığımız o dönemdeki ilaçlardan dolayı karın ağrısı kasıkta batma mide bulantısı yani hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsunuz O yüzden hekimler diyor ki günü gelmeden testi yapmayın ve kendinizde belirti aramayın Gerçekten de bu stres ve psikolojik olarak çok etkiliyor rahat bırakacaksınız yerleşme kanaması genelde pek olmuyor tüp bebekte Ama şu şekilde diyorlar aldığınız horrmon inançlarından dolayı hafüf lekelenmeler olabilir bunun rengi önemli hafif pembemsi akıntı şeklinde olabilir çok koyu kırmızı olmaması gerekli diyorlar Bunlar benim bildiklerim
canım hayırlısıyla güzel haberlerle inşallah kalbınden geçen olurKizlar yarın yumurta toplama islemim var ilk tedavim değil ama ben çok heyecanlıyım
canım herşey güzel olur inşallahTekrar merhaba
Bugün tedavimin 8. Günü kontrole gittim rahim kalınlığı 10 olmuş çok güzel dedi doktorum...iki adet gebelik aşısı reçetesi yazdı birini hemen bugün rahim içerisine enjekte etti ,diğerini bitene kadar azar azar ben göbekten yapacağım..yaklaşık yarım saat opu odasında kımıldamadan yattım...Ben istedim bu süreci bu arada destek olsun diye..şimdilik ilaçlara devam ..cuma tekrar gidicem..tahmini transfer tarihi 10 eylül..
Gebelık asısı dedıgınız kandan prp mı yoksa rahime tutunma ıcınmı ismini bıkıyormusunuz ilacın merak ettımTekrar merhaba
Bugün tedavimin 8. Günü kontrole gittim rahim kalınlığı 10 olmuş çok güzel dedi doktorum...iki adet gebelik aşısı reçetesi yazdı birini hemen bugün rahim içerisine enjekte etti ,diğerini bitene kadar azar azar ben göbekten yapacağım..yaklaşık yarım saat opu odasında kımıldamadan yattım...Ben istedim bu süreci bu arada destek olsun diye..şimdilik ilaçlara devam ..cuma tekrar gidicem..tahmini transfer tarihi 10 eylül..
Kabız olmamaya çalış en gzl yöntem bol su içmek saglıklı beslenırsen ztn kabız olunmuyor, hıc korkmaBir de aklıma gelen şey bu hep beni korkutur tüp bebek taransferde. Sonra WC ye gidince ıkınma kabızlık ne bileyim böyle seyler yasarsam düşürür müyüm lütfen en çok korktuğum bu tüp bebek tutanlar böyle durumda ne yaptı en azından şimdiden bileyim doktora da soracağım mutlaka ama yaşanmışlıklar daha değerli bence bunu kafamdan silmek istiyorum doktorun brş tavsiyesi oldu mu bu durum için
Amin inşallah kardeşim..canım herşey güzel olur inşallahbende çarşamba gideceğim tekrar rahıme bakacak haftaya benımde transferım ama gunum bellı değil. herşey güzel olsub inşallah. tüm isteyenler pozıtıfı görürüz inşallah.
Yok canım prp gibi değil eczaneden aldım hiç bekletmeden rahim içine uygulandı... dur ben adını yazayım bi dkGebelık asısı dedıgınız kandan prp mı yoksa rahime tutunma ıcınmı ismini bıkıyormusunuz ilacın merak ettım
Tamma bekliyorum rahım kasılmasını etkıleyen bir ılacta varmıs o cok faydalıymıs o mu acaba dedim cunku rahım istemsiz kasıla bir yerYok canım prp gibi değil eczaneden aldım hiç bekletmeden rahim içine uygulandı... dur ben adını yazayım bi dk
FRAVEN adı...kasılma bence stresten olabilir transferden sonra inzivaya çekilmek istiyorum ama iş yeri sorunum var..Tamma bekliyorum rahım kasılmasını etkıleyen bir ılacta varmıs o cok faydalıymıs o mu acaba dedim cunku rahım istemsiz kasıla bir yer
Hyr rahım kasıla bir organ bıznonu hıssedemeyıx onu demek istedim onu engelliyor bazı hekimler ılac ıleFRAVEN adı...kasılma bence stresten olabilir transferden sonra inzivaya çekilmek istiyorum ama iş yeri sorunum var..
Size hatırlıyorum inşallah beklediğinize değer güzel sonuçlar alırsınız benim de 12.günü rahim kalınlığına bakılacakKızlar benimde sürecim dün başladı 11 eylül cuma rahim kalınlığını kontrol edeceğiz sonrasında transfer günü belirlenecek çok heycanlıyım çok ilk transferim olacak . Marttan bu yana bekliyorum bizimkisi erkek infertilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?