Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba pinarcuk nasilsin transferin oldu mu. Benimde haftaya pazartesi günü olacak. Heyecanla ve biraz da stresle o guni bekliyorum.
Yok canım olmadı malum 2.cı olucagı ıcın daha tedbirliyız sanırım Dr görüşmeleri devam ediyor net tarih belli dgl hadı Ba kalım ınsllah guzel haberlerle gelırsın

Teşekkürler güzel bilgiler icin buna göre davranmaya gayret edeceğiz

Insallah canim hepimiz icin hayirlisi

Benim onceki doktorum diyordu biliyor musun. 7 gun evden cikma eve hemsire gelip igne yapsin. Yemek yemeye balkona wcye gidersen de pesine 2 saat uzan. Hep uzan ama baska bunu oneren doktor da gormedim.

Bir de aklıma gelen şey bu hep beni korkutur tüp bebek taransferde. Sonra WC ye gidince ıkınma kabızlık ne bileyim böyle seyler yasarsam düşürür müyüm lütfen en çok korktuğum bu tüp bebek tutanlar böyle durumda ne yaptı en azından şimdiden bileyim doktora da soracağım mutlaka ama yaşanmışlıklar daha değerli bence bunu kafamdan silmek istiyorum doktorun brş tavsiyesi oldu mu bu durum için

Tekrar merhaba
Bugün tedavimin 8. Günü kontrole gittim rahim kalınlığı 10 olmuş çok güzel dedi doktorum...iki adet gebelik aşısı reçetesi yazdı birini hemen bugün rahim içerisine enjekte etti ,diğerini bitene kadar azar azar ben göbekten yapacağım..yaklaşık yarım saat opu odasında kımıldamadan yattım...Ben istedim bu süreci bu arada destek olsun diye..şimdilik ilaçlara devam ..cuma tekrar gidicem..tahmini transfer tarihi 10 eylül..

canım herşey güzel olur inşallah bende çarşamba gideceğim tekrar rahıme bakacakhaftaya benımde transferım ama gunum bellı değil. herşey güzel olsub inşallah. tüm isteyenler pozıtıfı görürüz inşallah.

Gebelık asısı dedıgınız kandan prp mı yoksa rahime tutunma ıcınmı ismini bıkıyormusunuz ilacın merak ettım

Kabız olmamaya çalış en gzl yöntem bol su içmek saglıklı beslenırsen ztn kabız olunmuyor, hıc korkma

Tamma bekliyorum rahım kasılmasını etkıleyen bir ılacta varmıs o cok faydalıymıs o mu acaba dedim cunku rahım istemsiz kasıla bir yer
FRAVEN adı...kasılma bence stresten olabilir transferden sonra inzivaya çekilmek istiyorum ama iş yeri sorunum var..

Bir tane daha Eylül transfer olacaklar grubu var sanki öyle bişey gördüm. Niye ikiye bölünmüşüz

Size hatırlıyorum inşallah beklediğinize değer güzel sonuçlar alırsınız benim de 12.günü rahim kalınlığına bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…