eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

haaa şimdide sırada benmi varım ....yani ortalığı ben karıştırıyorum ve ben hatırlatıyorum tartışmaları..ben seni nerde satışa getirdimki ben burda sen yada diğeri diye tercih yapmıyorum burdaki her kezi seviyorum ve bu tür kelimelerdende hoşlanmıyorum..bana ne konuda güveneceğini yada güvenemeyeceğini anlamış değilim...sen beni ben seni tanımıyoruz burda en azından diğer kızların hepsinin yüzlerini gördük senin resmini bile görmedik...senin yanında olmak yada diğer arkadaşımızın yanında olmak bu bana göre ekipleşme olur ve arkadaş ayrımcılığı olur ben bunu yapamam..bana göre hepiniz aynı arkadaşımsınız birinizin diğerinden bi üstünlüğü yok ..nedeni ise burası sanal ve gerçek haytta tanıdığım kişiler değil kimse..burda oluşumuzun bi nedeni var onu paylaşıyoruz onun yanında bunun yanında yanlış bu kelimeler..sen tedavinin ortasında olabilirsin burdaki insanlarda tedavinin sonundan başlamadı her kez aynı durumda ya tedavi aşamasında yada hamile bana göre sadece sen değil hiç kimse üzülmemeli...bu cümleleri sana yazmazdım ama sen her zamanki yaptığını yaptın direk ithamlarda bulunman çok kırıcı...topik uğuru falan filan bunlar hurafe şeyler benim öyle batıl inançlarım allaha şükürki yok...istediğin topiğe gidebilirsin ...gitmek isteyenlerde gidebilir...sen buranın tapusunu falanmı aldın bana öyle geliyor...yanlış davranıyorsun ...istersende topiği kaldırtabilirsin ama bunun mümkün olduğunu sanmıyorum...olumsuz elektirik falan filan bunlar nasıl cümleler...bu zmana kadar burda okadar yorumlar yapıldıki hiç kimseye ne kırıcı nede rencide edici cümleler kurmamışımdır...bu davranışın çok yanlıştı ...sen bilirsin dilediğin yere git...ben yalakalık yapamam bunada gerek duymuyorum...bende tedavi görüyorum ...ama kimseye duygu sömürüsü falanda yapmıyorum...yine söylüyorum gidebilirsin dileyenlerde gidebilirler...bu topiği açtın diye bizleride topikle vermediler sana......yapma böyle şeyler yakışmıyor sana...BENDE SENİ AZ BİRAZ TANIDIM YÜZÜNÜ GÖRMESEMDE BURDA ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAYA VE HERKEZDEN İLGİ BEKLİYORSUN AMA ŞUNU UNUTMA BURDA HERKEZİN İLGİYE İHTİYACI VAR...

Son düzenleme:
Herkese hayırlı akşamlar. Dünden beri bişeyler dememek için susuyorum ama bir çok arkadaşım gibi doğruda yapıyorum sanırım. HAVİN im kulağın nasıl oldu var mı sıkıntın?

sen demiştin ya her şer bi hayırdır diye sanırım ev alıcaz sabah bakmaya gidicez yarın alırsak eğer transfere kadar taşınırız ay başı gelmeden :) bebişimde göbüşüme yeni evde gelir :))

ay canım yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun o ortamdan da uzaklaşman her yönden hayırlı olacak canım inş bebişinide göbüşüne hayırlısıyla alırsın ve seni 9 ay hiç bırakmaz

canım buldum tekerlekli sandaliye ile gezdirsin eşin seni sana kıyamıyosa
süper olur havincim dimi
sen demiştin ya her şer bi hayırdır diye sanırım ev alıcaz sabah bakmaya gidicez yarın alırsak eğer transfere kadar taşınırız ay başı gelmeden :) bebişimde göbüşüme yeni evde gelir :))

hadi bakalım hayırlısı Allah gönlünüze göre ev nasip etsin, o evin içinide bebişlerle doldursun inşallah

Herkese hayırlı akşamlar. Dünden beri bişeyler dememek için susuyorum ama bir çok arkadaşım gibi doğruda yapıyorum sanırım. HAVİN im kulağın nasıl oldu var mı sıkıntın?

canım hoş geldin kulağım kısmen düzeldi sadece dokunduğumda acıyo içinde çıban çıktıya tam düzelmedi canım

ay canım yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun o ortamdan da uzaklaşman her yönden hayırlı olacak canım inş bebişinide göbüşüne hayırlısıyla alırsın ve seni 9 ay hiç bırakmaz

canmmm inş ya biz hep bunları yaşamadan önce ev alınca yapçz diyoduk ev alma işi aksayıncada kalkışmıştık yapmaya benim sıpa yinede kendi evini bekledi galibaa ewt bu ew inş olur bize çok ii gelecek inş :))

canım hayırlısıyla olsun inş alırsınız ya yeni ev bebişle şenlenir inş

Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimi erken kayip dedi dr.. Nasip.. (

Canım çok üzüldüm zamanı gelmemiş demekki lütfen kendini yıpratma rabbim kolaylık versin(

az önce aldım. 180 olmus. ikiye katlamıs. artık 2 hafta bekleyip doktora gideceğim. o sırada bir olumsuzluk olmazsa tabi.

Tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Canım içini ferah tut sürekli duaa et bebişinle bol bol konuş seni bırakmasın inşallah.

Arkadaşlar nazar değdi topiğe gerçekten hızlı bir şekilde okudum ve çok üzüldüm(( Lütfen sakin olalım birbirimizi bu zorlu süreçte kırmayalım Mirage lütfen gitme sende bu gerginlik geçicek moralini yüksek tut lütfen Elfeas sende sakin ol lütfen Herkes çok gergin biliyorum. Arkadaşlar hepimiz birbirimize destek için burdayız buda geçicek inşallah
bir arkadaş daha vardı gırelemek mi neydi tam hatırlamadım ismini lütfen arkadaşım sende gelip insanları germe Hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…