tatlım msjı yeni gördüm cvp attım
teşekkür ederiz kızlar allah olmayanlarada nasip etsin inş... hüseyin bolt gibi maaşallah oğluşum boyu falan çok iyi bide pek anlamadım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyomuş bu nedemek iyi bişimi ki birden 5 aylık olduk çok hızlıyız çok
iyiym tatlım o ses türkiye izliyoruz...evet çabuk kaldırdılar neyse oda yeter :)))ne haber canım dün senin sayende iyi keyiflendik ama herkesi göremedik maalesef =(
tamam canim gordum wallahi ne guzel biseye fesile oldun senden cok sey ogrenicem:)
iyiyim sağol canım bugün bayağı yoğundum o yüzden yorgun geldim eve sen nasılsıngamze canım nasılsın
Tamam canim gordum wallahi ne guzel biseye fesile oldun senden cok sey ogrenicem:)
aa merkezim bana tembihlemişti ilaçlarımı, allah iyiliğini versin yiki tıkanmamıssın canımcım:)
Kız tıkanmıştım zaten kaç hafta yeşil yeşil dökülmüştü içerden parçalar
tatlım msjı yeni gördüm cvp attım
teşekkür ederiz kızlar allah olmayanlarada nasip etsin inş... hüseyin bolt gibi maaşallah oğluşum boyu falan çok iyi bide pek anlamadım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyomuş bu nedemek iyi bişimi ki birden 5 aylık olduk çok hızlıyız çok
selam kızlar ... yazılılarımı okurken sizleri çok özlediğimi fark ettim... perşembe günü randevumu aldım...adanaya gidiyom çarşamba günü :) İnşallah rapor çıkarır doktor bende umut görür. :)
tek duam tekrar denemek için bir yolumun olması...
bu arada yazılılarımı yapıyorum koştur koştur onlar aradan çıksın diye başımı kaşıcak vakit bulamıyom
sizleri çok öpüyorum
Rabbim hepimize tüm dileyenlere kendi katından temiz bir soy bahşetsinnnnn........
selam kızlar ... yazılılarımı okurken sizleri çok özlediğimi fark ettim... perşembe günü randevumu aldım...adanaya gidiyom çarşamba günü :) İnşallah rapor çıkarır doktor bende umut görür. :)
bu arada yazılılarımı yapıyorum koştur koştur onlar aradan çıksın diye başımı kaşıcak vakit bulamıyom
sizleri çok öpüyorum
Rabbim hepimize tüm dileyenlere kendi katından temiz bir soy bahşetsinnnnn........
ayy ne güzel canım benim sende başlıyon yavaş yavaş ben kaldım =( hakkında hayırlısı olsun canım ayrıca duanada çok içten bir amin diyorumselam kızlar ... yazılılarımı okurken sizleri çok özlediğimi fark ettim... perşembe günü randevumu aldım...adanaya gidiyom çarşamba günü :) İnşallah rapor çıkarır doktor bende umut görür. :)
sizleri çok öpüyorum
iyiym tatlım o ses türkiye izliyoruz...evet çabuk kaldırdılar neyse oda yeter :)))
şşşşşş siz gizli gizli ne yazışıyorsunuz meraklandım bak şimdi:))))) şaka şaka
ayy ne güzel canım benim sende başlıyon yavaş yavaş ben kaldım =( hakkında hayırlısı olsun canım ayrıca duanada çok içten bir amin diyorum
evt o da yeter herkes bırakmadı ama bunlarla idare ederiz artık
sağol canım benimmmmAmin canım cümlemize inşallah..Allah yardımcın olsun,inşallah kolayca çıkartabilirsin raporunu..
tatlı dilli kuzum hakan beyler nasıldı merkezimi çok özledim hiç aramıyorlar beni aylardır...amin canım amin hep duamız bu değilmi rabbimden inş bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek canım hemde fazla aratmadan tez zamanda hepimiz peş peşe hamile kalacağız
canım rabbim kolaylık versin karne dönemi bıraz yoğun geçer biliyorum inş ondan sonrada rapor işlerini halledersin herşey güzel gönlün gibi güzel olur inş rabbim her işini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inş
iyiym tatlım o ses türkiye izliyoruz...evet çabuk kaldırdılar neyse oda yeter :)))
şşşşşş siz gizli gizli ne yazışıyorsunuz meraklandım bak şimdi:))))) şaka şaka
iyiyim sağol canım bugün bayağı yoğundum o yüzden yorgun geldim eve sen nasılsın
ne demek canım rica ederim takıldığın bişey olursa sor yine canım yardımcı olmaya çalışırım inş. =)
iyiyim sağol canım bugün bayağı yoğundum o yüzden yorgun geldim eve sen nasılsın
ne demek canım rica ederim takıldığın bişey olursa sor yine canım yardımcı olmaya çalışırım inş. =)
canım sen de başlarsın İnşallah yok mu aklında bir tarihhhh????
sağol canım benimmmm
tatlı dilli kuzum hakan beyler nasıldı merkezimi çok özledim hiç aramıyorlar beni aylardır...
canım haziran kaldı yaz tatiline inş.canım sen de başlarsın İnşallah yok mu aklında bir tarihhhh????
merak etme canım ben bu konularda rahatım konuşmayı da severim ama bak sende çabuk öğreniyon:):) canim ben topic mahvettim gordun mu ? gamzemde topic kurtarmaya calisio:)
Simdi becerdim hayatim oldu herhalde wallahi bana bunu dedin ya yandin sen artik herseyi sorarim beni gorunce kacarsin:)
canım iyi olmana sevindim benmi iyiyim sadece kulağım ağrıyo sabaha kadar uyutmadı beni
canım haziran kaldı yaz tatiline inş.
merak etme canım ben bu konularda rahatım konuşmayı da severim ama bak sende çabuk öğreniyon
geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü?
kızlar dün söz verdim diye bugün kısa birsüreliğine bende paylaşıyorum fotomu
canım haziran kaldı yaz tatiline inş.
merak etme canım ben bu konularda rahatım konuşmayı da severim ama bak sende çabuk öğreniyon
geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?