eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Sagol canim ya dedim ya bizde sorun var ailece herseyden nem kapiyoruz:) kayit olduk verdik tc ama tekrar arayip kayit yok tc diyince supelendik 17 si bida konturol var ozmn yine vereyim bari:) ay buarada ne guzel ya miydeniz bulanio asta eriosunuzdur ay bende hic bisey yoksadece kokuya duyarlilik basladi okdr dr soyledim herkes farkli yasio dedi senin olsa olurdu dedi bana gore hamileligin en guzel belirtileri bunlar ya yasiyamicam sanirimbenim hamilelik hikayem kisa ve oz olacak en hic hamile oldugumu anlamadim :)

sen şimdi bulantılara hevesmi ediyorsun
hiç etme hiççç bizi mahvetti
ben onun yüzünden kaç kere hastanede yattım serum takıldı
neler çektim neler yerlerde süründüm resmen
bence şükret haline dayanılacak gibi değil çünkü:):)

canım kaydını yaptır bşi olmaz, çünkü aşıları sadece sağlık ocağı yapıyor, merveninde dediği gbi çok güzel ilgileniyorlar, hem doktorunun stediği tahlilleri orda ücretsiz yaptırabilirsin canım,özele gitmeye gerek yok tabi her tahlili yapmıyorlar.

valla ya bende şeyimden tiksinmiştim
hatta doktor bırak demeden bırakmıştım
lavanta mı çokkk fantastik
haha süper olurdu, ya o aşıda baya ağrı yapıyormuş diye duydum ama biz alıtık zatn dimi
:):) aksam aksam beni guldurdun ya cok yasa bu jel ne jeli ya sizi okudukca ben nasil hamileyim diorum:) bende crinone die jel kullaniyorum ama hic kokmuyo okdrda kokuya duyarliyim bu ara ama benim jel farkli sanirim
canım aynen crinonejel, ilk başlarda bişey yok daha onra sürekli akıntı gbi geliyor ne kadar temizlesen bile çok kullandıkça kokuyorda kokuyor, zaten hamile olunca olmadık kokuları alıyorsun kat kat

Aynen dökülmeseler:))))))) İç çamaşırım mahvoluyor sürekli git değiştir. Lavanta kokusu heeee fena olmazdı sanırım:))))

Amaann bacım yaşadıklarımın yanında aşı vız gelir tırız gider
alıştık artık dediğin gibi

Heves etdiyorum az olsun mumkunse o kdr istemem:)

Bak goruyomusun jel bile sıkınti yapmiyo bana:):) 2 kullaniodum 1 indirdi 12 haftada aksilik cikmazsa kesicez dedi

ben o jeli tam 3 hafta günde 3 kere uygulamışım yanlışlıkla
reçeteye bakmamışız meğerse günde 1 defaymış
ondan tiksindim galiba

teşekkür ederiz kızlar allah olmayanlarada nasip etsin inş... hüseyin bolt gibi maaşallah oğluşum boyu falan çok iyi bide pek anlamadım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyomuş bu nedemek iyi bişimi ki birden 5 aylık olduk çok hızlıyız çok

Herkese gunaydınn
Mirage elfaes hadi hayırlı haberlerla gelin inşsllah

canım benim bugün yanılmıyosam kontrolun vardı dimi nasıl geçti keseyi hayırlısıyla gördünmü

canım kafan daha rahat olur ama sen çok dikkat et kendine daha riskli haftaların bitmedi bide bulantıların var rabbim kolaylık versin sana canım rabbim çalışırken bunaltmasın seni bebeişere iyi bak annesi yorma onları

canım bende inş hayırlısıyla adetim gelirde başlarım tedavime rabbim bu sefer inş benimde tüm bebek isteyenlerinde yüzünü güldürür hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım benim miniğin kalp atışını duymuşsun ne güzel rabbim sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin

canım hadi gözün aydın rabbim prensinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Allah razı olsun canım inş. birimizin duası kabul olsun hepimiz evladımıza çabucak kavuşuruz.

canım benim bu topikteki tüm canlarıma her gün dua ediyorum evlat hasretinin nedemek olduğunu bizim gibi olanlar daha iyi aynlıyo rabbim daha fazla sınamasın bizleri tez vakitte kavuşalım evlatlarımıza inş

feriha canım transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun 9 ay seni hiç bırakmasınlar inş rabbim bu sefer hep güzellikler yaşatsın sana canım

Ayyy cnm saolasin içimi rahatlattn.. Ben de bgn vurmadm hemen azaldi kanamam çok az leke galdi inş yarina falan hiç kalmaz... İnş bebişim bana tutunmuşturr ((

canım senin çok şükürki kanaman az olmuş artmasında o iğneyi vurulma ablamın ped falan hak getire artık bebiş gitti diye gittiler ama yeğenim ben burdayım dedi sende kendine dikkat et kan sulandırıcı ilaçlar gebe kalma döneminde herkese yaramıyo bunu çok duydum sanada gelmedi inş bebişin sana dahada sıkı tutunmuştur annesi 9 ay bırakmaz seni rabbimin izniyle

selam havincim. aynı tuhaf şey bende de var biliyor musun, yağan kardan bile umut arıyorum.

mirage canım yağan yağmura bakıp dua ettiğimde içim rahatlıyor yağan kara bakıp dua ettiğimdede çünkü her yere düşen taneyi bir melek yere indiriyo belki o melekler vesilesiyle duam arşa yükselir ve diğer meleklerde amin der rabbim bizleri böyle sınıyo ve buna inancım sonsuz azar azar bebişimize yaklaşıyoruz rabbim bu denemelerimizin sonucunda inş güldürecek yüzümüzü dolduracak kucağımızı rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize

canım benim yeni tedavin hayırlı olsun herşey güzel başlayıp sonunda inş bebişini kucağına almak için gün sayarsın canım benim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben donuyorum resmen buğün hiç ısınamadım kar yok burda ama çok soğuk hava rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun.

canım sanada iyi akşamlar bende şüdüm bugün rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun bizler sıcak evlerimizde üşüyoruz

canım senin bebiş 2 hafta önden gidiyo demek maşallah 9 ayın erken dolacak canım bebeğin gelişimi iyi ondan önden gidiyo rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bizede dua et bol bol canım

canım senin bebiş 2 hafta önden gidiyo demek maşallah 9 ayın erken dolacak canım bebeğin gelişimi iyi ondan önden gidiyo rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bizede dua et bol bol canım

etmezmiyim şekerim hep duamdasınız rabbim bana nasip ettiyse o zor durumumdan beni kurtardıysa emin olun ki sizide kurtaracak bu sıkıntınızdan inanıyorum ben allah yardımcınız olsun inş...

etmezmiyim şekerim hep duamdasınız rabbim bana nasip ettiyse o zor durumumdan beni kurtardıysa emin olun ki sizide kurtaracak bu sıkıntınızdan inanıyorum ben allah yardımcınız olsun inş...

amin canım amin inş bizde hamileler kervanına katılacağız rabbimin izniyle bu tedavilerimizin sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…