Niye korktunuz.hayır hayır kesinlikle kaydının yapılması lazım canım
hemşireler ne güzel ilgileniyo bilgilendiriyorlar
ayrıca kilo takibi tansiyon takibi aşı takibi yapıyorlar
yani mecbursunuz kayıt yaptırmaya
Sagol canim ya dedim ya bizde sorun var ailece herseyden nem kapiyoruz:) kayit olduk verdik tc ama tekrar arayip kayit yok tc diyince supelendik 17 si bida konturol var ozmn yine vereyim bari:) ay buarada ne guzel ya miydeniz bulanio asta eriosunuzdur ay bende hic bisey yoksadece kokuya duyarlilik basladi okdr dr soyledim herkes farkli yasio dedi senin olsa olurdu dedi bana gore hamileligin en guzel belirtileri bunlar ya yasiyamicam sanirimbenim hamilelik hikayem kisa ve oz olacak en hic hamile oldugumu anlamadim :)
Kizlar bugun hastaneye gittim tc istedi verdim falan kagit oldum neyse eve geldik hastaneden aradilar tc verin saglik bakanligina gebe oldugunu bildiricez saglik ocaginda asi olacaksin falan dedi dedik verdik yok bidaha verin kayit olmamiz falan dedi israr etti dogal olarak bizde korktuk bide hamile konturollerine gitmedim ya ne bileyim esimde pimpiriklendi ailece bizde pimpirik var sanirim ya:) simdi sizide gorunce usttune geldi boyle bisey var mi?
haha süper olurdu, ya o aşıda baya ağrı yapıyormuş diye duydum ama biz alıtık zatn dimivalla ya bende şeyimden tiksinmiştim
hatta doktor bırak demeden bırakmıştım
lavanta mı çokkk fantastik
canım aynen crinonejel, ilk başlarda bişey yok daha onra sürekli akıntı gbi geliyor ne kadar temizlesen bile çok kullandıkça kokuyorda kokuyor, zaten hamile olunca olmadık kokuları alıyorsun kat kat:):) aksam aksam beni guldurdun ya cok yasa bu jel ne jeli ya sizi okudukca ben nasil hamileyim diorum:) bende crinone die jel kullaniyorum ama hic kokmuyo okdrda kokuya duyarliyim bu ara ama benim jel farkli sanirim
söylemesi ayıp ben kendimden tiksindim ya o jel yüzünden temi temzi giyiniyorum 10 dk sonra yine kokuyorum jeli bıraktından sonrada yaklaık 2 hafta koktum:) bari yapıosunuz şöyle içine lavanta kokusu filan bşi katında mis gbi kokalım
canım kaydını yaptır bşi olmaz, çünkü aşıları sadece sağlık ocağı yapıyor, merveninde dediği gbi çok güzel ilgileniyorlar, hem doktorunun stediği tahlilleri orda ücretsiz yaptırabilirsin canım,özele gitmeye gerek yok tabi her tahlili yapmıyorlar.
haha süper olurdu, ya o aşıda baya ağrı yapıyormuş diye duydum ama biz alıtık zatn dimi
canım aynen crinonejel, ilk başlarda bişey yok daha onra sürekli akıntı gbi geliyor ne kadar temizlesen bile çok kullandıkça kokuyorda kokuyor, zaten hamile olunca olmadık kokuları alıyorsun kat kat
sen şimdi bulantılara hevesmi ediyorsun
hiç etme hiççç bizi mahvetti
ben onun yüzünden kaç kere hastanede yattım serum takıldı
neler çektim neler yerlerde süründüm resmen
bence şükret haline dayanılacak gibi değil çünkü:):)
canım kaydını yaptır bşi olmaz, çünkü aşıları sadece sağlık ocağı yapıyor, merveninde dediği gbi çok güzel ilgileniyorlar, hem doktorunun stediği tahlilleri orda ücretsiz yaptırabilirsin canım,özele gitmeye gerek yok tabi her tahlili yapmıyorlar.
haha süper olurdu, ya o aşıda baya ağrı yapıyormuş diye duydum ama biz alıtık zatn dimi
canım aynen crinonejel, ilk başlarda bişey yok daha onra sürekli akıntı gbi geliyor ne kadar temizlesen bile çok kullandıkça kokuyorda kokuyor, zaten hamile olunca olmadık kokuları alıyorsun kat kat
Heves etdiyorum az olsun mumkunse o kdr istemem:)
aa merkezim bana tembihlemişti ilaçlarımı, allah iyiliğini versin yiki tıkanmamıssın canımcım:)ben o jeli tam 3 hafta günde 3 kere uygulamışım yanlışlıkla
reçeteye bakmamışız meğerse günde 1 defaymış
ondan tiksindim galiba
aa merkezim bana tembihlemişti ilaçlarımı, allah iyiliğini versin yiki tıkanmamıssın canımcım:)
Mjs beceremedim hayatim bi bakarmisin:)basarmismiyim
Herkese gunaydınn
Mirage elfaes hadi hayırlı haberlerla gelin inşsllah
hadi hayırlısı bakalım canım hayırlısıyla başla
ben başladım işe bulantılar var ama tabi aslında evdekinden daha iyiyim kafam dağılıyo arada koşuyorum lavaboya ama artık bu saatlerde başım ağrımaya başladı yorulduğumu hissettim akşama gelebilirmiyim bilmiyorum bugünün üstüne
Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol
slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
biz sıkılmıyoruz o konuda rahat ol ama kendi canını sıkma bebk için:)) rahatlamana relaks olmana çok sevindim tatlım..
sanada iyi akşamlar canım allah senden razı olsun müminin mümine yapacağı dua kabul olurmuş allah dualarını kabul etsin.....
biz iyiyiz tatlım...çok sevindim allahım hayırlı mutlu bi hamilelelik geçirmene yardımcı olsun:))))))))
Allah razı olsun canım inş. birimizin duası kabul olsun hepimiz evladımıza çabucak kavuşuruz.
selan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana
Ayyy cnm saolasin içimi rahatlattn.. Ben de bgn vurmadm hemen azaldi kanamam çok az leke galdi inş yarina falan hiç kalmaz... İnş bebişim bana tutunmuşturr((
selam havincim. aynı tuhaf şey bende de var biliyor musun, yağan kardan bile umut arıyorum.
ben de doktor randevuma gittim. kardan dolayı kimse gidememiş, ilk defa beklemeden hemencik girdim muayeneye. doktorum diyor ki senin bu azgın yumurtalıkları zapt etmek çok zor :) onun için lucrinin dozunu azaltma 10'luktan devam et dedi. normalde reglden sonra 5'e düşecekti ama geçen aydan 1 yumurta varmış direnen. bir de kan tahlili aldı. yarın sonucuna göre arayıp yeni kontrol günümü söyleyecek. muhtemelen çarşamba yeniden görüşürüz dedi. şubat gelmeden transferi yapmış olacakmışız hayırlısıyla.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben donuyorum resmen buğün hiç ısınamadım kar yok burda ama çok soğuk hava rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun.
teşekkür ederiz kızlar allah olmayanlarada nasip etsin inş... hüseyin bolt gibi maaşallah oğluşum boyu falan çok iyi bide pek anlamadım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyomuş bu nedemek iyi bişimi ki birden 5 aylık olduk çok hızlıyız çok
canım senin bebiş 2 hafta önden gidiyo demek maşallah 9 ayın erken dolacak canım bebeğin gelişimi iyi ondan önden gidiyo rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bizede dua et bol bol canım
etmezmiyim şekerim hep duamdasınız rabbim bana nasip ettiyse o zor durumumdan beni kurtardıysa emin olun ki sizide kurtaracak bu sıkıntınızdan inanıyorum ben allah yardımcınız olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?