Yuks canım inanırmısın ben hala kusuyorum
ama eskisi gibi kötü değilim 8 kilo vermiştim eşim beni artık kucağına alıp hastaneye götürüyordu kaslarım felan erimişti
ama hepsi unutuluyor valla unuttum gitti hepsinii
sende unutacaksın inşallah
Şükür benim çok fazla olmadı bulantılarım.
Sabahları oluyor genelde ama bu sıralar feci yiyorum:))
Sonum pek iyi görünmüyor 2 kg aldım maşallahım var bakalım bu gidişle iğnelerden ve şu jeldende bir kurtulsak
Şükür benim çok fazla olmadı bulantılarım.
Sabahları oluyor genelde ama bu sıralar feci yiyorum:))
Sonum pek iyi görünmüyor 2 kg aldım maşallahım var bakalım bu gidişle iğnelerden ve şu jeldende bir kurtulsak
canım korkma hemen almıyorsun kiloyu ben 5 kilo vermştm bulantılardan ötürü, şuan sadece onu aldım hala aynı kilodayım ee bebekte büyüyor birde sadece bariz şekilde birden şiştim :)) evde pijamalarla anlamıyorum ama bi yere çıkacakken gyinince şok oluyorum ama çok hoşuma gdiyor :)
Saol cnm ama daha tam kesin deil.8.gün değerim 9çikti ama kanamam vardi dün ayni adet gibi oldm.. Sanki senn kanaman. Vardi dimi yanlş mi hatrladm yoksa tür ün mü vardi kanamasi?? Ne kadar sürdü acaba???
Saol cnm ama daha tam kesin deil.8.gün değerim 9çikti ama kanamam vardi dün ayni adet gibi oldm.. Sanki senn kanaman. Vardi dimi yanlş mi hatrladm yoksa tür ün mü vardi kanamasi?? Ne kadar sürdü acaba???
aman aman hafif geçir tatlım, ben anak hamileym diyebiliyorum ancak tadını alıyorum ama bazen hç keyfm olmuyor eim çok kıyor konusmuyorum bile ama bu kadarda olsun. jeli 12 hafta bitene kadar kullandım hatta 2 hafta daha kullan demişti ama ben kullanmayayım nolur dedim tiksinmiştim oda kanaman olursa hemen kullan ama demişti çok şükür olmadı, ama senn kanaman var belk biraz daha kullanabilirsin tatlım, çok dikkat et kendine suyunu iç kabız olma sakın wcde ıkınmaCanım güzel bir duygu hamişlik ben hiç vermedim kilo sürekli yatmaktan herhalde Yanlız sizin bulantı ve kusmalarınız çoktu şükür ben daha iyi geçiriyorum size nazaran:)) hkere jel kullanıyorum bu jeli kaçıncı aya kadar kullanıyoruz.
Kizlar yaa değerm çok mu düşük.. Bazi sitelerde 10 üstü hamile sayilir yazio....( bnm 9.15
mirage nasl geçti cnm kontrol ??
Feriha hayirli olsun cnmm...
missangel tebrikler cnm çoook sevindm... Dualarinda unutma bizleri
aşını oldun mu canım bizde bugün sağlık ocağına gittik
yarın gelmemizi söylediler aşı için inşallah
yok canım haftaya olcam benim sağlık ocağım karsıda :) ikametimi almadık belki 1-2 ay sonra alırız, bahane oluyor bize karşıya geçmek için annemlerde kalıyoruz iyi oluyor :)
Ohh ohh ne güzel canım anneciğinlede görüşmüş oluyorsun
ya ben vurunsammı vurunmasammı acaba erken mi daha:26:
aman aman hafif geçir tatlım, ben anak hamileym diyebiliyorum ancak tadını alıyorum ama bazen hç keyfm olmuyor eim çok kıyor konusmuyorum bile ama bu kadarda olsun. jeli 12 hafta bitene kadar kullandım hatta 2 hafta daha kullan demişti ama ben kullanmayayım nolur dedim tiksinmiştim oda kanaman olursa hemen kullan ama demişti çok şükür olmadı, ama senn kanaman var belk biraz daha kullanabilirsin tatlım, çok dikkat et kendine suyunu iç kabız olma sakın wcde ıkınma
boyacı canım yukarıdaki tavsiyelerim sein iinde geerli tatlım, değerin daha erken olmasına rağmen çok güzel bebiş var inşallah sen onu kaybetmemeye özen göster dikkat et canını boş şeylere sıkma, normal gebelikte bile kanama geçiren arkadaşlarım oldu bebeklerini sağlıklı br şekilde aldılar kucaklarına sen takılma her hamilelik farklı geçiyor işte, kimi kusuyor kimi rahat kimi kanamalı, yapman gereken tek şey daha çok dikkat, ben ilk zamanlar çorap giymeye bile eğilmedim o derece yani..
yok canım haftaya olcam benim sağlık ocağım karsıda :) ikametimi almadık belki 1-2 ay sonra alırız, bahane oluyor bize karşıya geçmek için annemlerde kalıyoruz iyi oluyor :)
Canım valla bu aralar suyla aram pek iyi değil kabızlık gibi bir problemim yok şükür meyva çok tüketiyorum:) şu jelden tiksindim artık onuda atlatsak iyi olcak.
erken değil diye düşünüyorum çünk beni aralığın son haftası çağırmıştı daha sonra izne gdeceğim ocağın ilk haftası gel dedi bende haftaya gidicem zate 22. haftaya kadar olabiliyormuşuz erken olsaydı gel demezlerd herlade, onlar mı yapıcaz dedi sen mi sordun
söylemesi ayıp ben kendimden tiksindim ya o jel yüzünden temi temzi giyiniyorum 10 dk sonra yine kokuyorum jeli bıraktından sonrada yaklaık 2 hafta koktum:) bari yapıosunuz şöyle içine lavanta kokusu filan bşi katında mis gbi kokalım
Kizlar bugun hastaneye gittim tc istedi verdim falan kagit oldum neyse eve geldik hastaneden aradilar tc verin saglik bakanligina gebe oldugunu bildiricez saglik ocaginda asi olacaksin falan dedi dedik verdik yok bidaha verin kayit olmamiz falan dedi israr etti dogal olarak bizde korktuk bide hamile konturollerine gitmedim ya ne bileyim esimde pimpiriklendi ailece bizde pimpirik var sanirim ya:) simdi sizide gorunce usttune geldi boyle bisey var mi?
söylemesi ayıp ben kendimden tiksindim ya o jel yüzünden temi temzi giyiniyorum 10 dk sonra yine kokuyorum jeli bıraktından sonrada yaklaık 2 hafta koktum:) bari yapıosunuz şöyle içine lavanta kokusu filan bşi katında mis gbi kokalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?