Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum
bugün kar yağdı her kar tenesine baktığımda canlarım sizlere dua ettim rabbim rahmetiyle kuşatıp merhametiyle muamele eylesin bizlere hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ettim
ben bi bakıp kaçıyom malum akşam saati ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi öptüm
slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
selan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana
canım Allah razı olsun:) yok buralardayım senı gormedım uzun zamandır ama:)canım hamişsinn yeni okudum çok sevindimm tebrikler bizi habersiz bırakma
canım ıyıyım sen nasılsın :)nasıl oldu agrıların umarım hafıflemıstır..gercı mutfaga gecıyorum yazmıssın ama ..ne var menude ben daha bıse yapamadım yaaiyi akşamlar kızlar nasılsınız:)))))
ferihacım nasılsın nasıl geçti seni bekliyordum :)) ama burda lütfen çok kalma bakın ve çık.....ilk günler çok önemli en az 3 gün uğrama buraya ..
Kizlar yaa değerm çok mu düşük.. Bazi sitelerde 10 üstü hamile sayilir yazio....( bnm 9.15
mirage nasl geçti cnm kontrol ??
Feriha hayirli olsun cnmm...
missangel tebrikler cnm çoook sevindm... Dualarinda unutma bizleri
ben de doktor randevuma gittim. kardan dolayı kimse gidememiş, ilk defa beklemeden hemencik girdim muayeneye. doktorum diyor ki senin bu azgın yumurtalıkları zapt etmek çok zor :) onun için lucrinin dozunu azaltma 10'luktan devam et dedi. normalde reglden sonra 5'e düşecekti ama geçen aydan 1 yumurta varmış direnen. bir de kan tahlili aldı. yarın sonucuna göre arayıp yeni kontrol günümü söyleyecek. muhtemelen çarşamba yeniden görüşürüz dedi. şubat gelmeden transferi yapmış olacakmışız hayırlısıyla.
Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol
Kizlar yaa değerm çok mu düşük.. Bazi sitelerde 10 üstü hamile sayilir yazio....( bnm 9.15
mirage nasl geçti cnm kontrol ??
Feriha hayirli olsun cnmm...
missangel tebrikler cnm çoook sevindm... Dualarinda unutma bizleri
yaaa canım senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinslm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
canım hayırlı olsun inş. sımsıkı tutunur seni hiç bırakmazselan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana
ben de doktor randevuma gittim. kardan dolayı kimse gidememiş, ilk defa beklemeden hemencik girdim muayeneye. doktorum diyor ki senin bu azgın yumurtalıkları zapt etmek çok zor :) onun için lucrinin dozunu azaltma 10'luktan devam et dedi. normalde reglden sonra 5'e düşecekti ama geçen aydan 1 yumurta varmış direnen. bir de kan tahlili aldı. yarın sonucuna göre arayıp yeni kontrol günümü söyleyecek. muhtemelen çarşamba yeniden görüşürüz dedi. şubat gelmeden transferi yapmış olacakmışız hayırlısıyla.
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunben de doktor randevuma gittim. kardan dolayı kimse gidememiş, ilk defa beklemeden hemencik girdim muayeneye. doktorum diyor ki senin bu azgın yumurtalıkları zapt etmek çok zor :) onun için lucrinin dozunu azaltma 10'luktan devam et dedi. normalde reglden sonra 5'e düşecekti ama geçen aydan 1 yumurta varmış direnen. bir de kan tahlili aldı. yarın sonucuna göre arayıp yeni kontrol günümü söyleyecek. muhtemelen çarşamba yeniden görüşürüz dedi. şubat gelmeden transferi yapmış olacakmışız hayırlısıyla.
maşallah oğlişineslm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
selan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana
canım tedavi işin ne oldu ertelediniz mi?
Hayırlısı olsun artık inşallah sizin için doğru vakittirevt canım yaaa hazirana kaldı hayırlısıyla inş. o zamana siz yavrularınızı kucağınıza almış olursunuz
Canım transferin hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah bizleride sevindirirsin. Ben yumurta toplama günü çok ağlamıştım insan geriliyor ister istemez.
Boyacı canım sen hamişmişsin tebrikederim yazmışsın ama fark etmemişim. Kanamaların umarım biran önce kesilir değerlerin yükselir canım.
Yuks maşallah 12. haftaya gelmişsinn
Geldim canım bide bana sor:)))))) Büyüyoruz bakalım çok şükür.
Yuks canım inanırmısın ben hala kusuyorum
ama eskisi gibi kötü değilim 8 kilo vermiştim eşim beni artık kucağına alıp hastaneye götürüyordu kaslarım felan erimişti
ama hepsi unutuluyor valla unuttum gitti hepsinii
sende unutacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?