Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa
Kızlar çok ağrım var hemde çok yoğun geçiyor kanamam sanki içim dökülüyor ayakta zor duruyorum...ben hiç böyle ağrılı olmazdım allah menopoza girenlere yardımcı olsun çok zor adet olamamak ve ardından gelince böyle oluyor demekki...(
Kızlar çok ağrım var hemde çok yoğun geçiyor kanamam sanki içim dökülüyor ayakta zor duruyorum...ben hiç böyle ağrılı olmazdım allah menopoza girenlere yardımcı olsun çok zor adet olamamak ve ardından gelince böyle oluyor demekki...(
İyi arkadas sutyene benzer. Her zaman seni dik tutar ve oldugundan buyuk gosterir. Rahatlaticidir, destek verir, simsiki tutar ve her zaman kalbine en yakin yerdedir. Kotu arkadas ise dar bir dona benzer. Ne yaparsan yap kicina kacar. Bu mesaji sutyen gibi olan arkadaslarina yollamazsan memelerin sarksin :))
Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa
kızlar ikinizede sorum var ben bülent baysal la mustafa bahçeci arasında kaldım ikinizde doktorlarınızdan memnun kalmışsınız ama bilmiyorum hergün değişiyor kafam.size sorum size transfer edilen embriyolar kaçıncı kalite ve kaç hücreli idiler.teşekkürler canlarım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum
nasılsın canım ikizlerden ne haber bu arada canım sen ne iş yapıyosun yanlışım yoksa cumartesi de çalışıyorsun dikkatimi çekti de
Hepiniziii çokk seviyorum uzatmiyim die tek tek yazmiyorm kizlar.. Bir de sorum olacak.. Bnm ttransfer sonrasi iğnem cleaxane .. Bu yapmiş büyük ihtimal bu kadar kaamayi... Bu iğneyi kullanan var miydi.. Aranizdaa acaba??? Tekrar saolun hepiniz
nasılsınız iyi pazarlar diliyorum koçişerle ben çok heycanlıyımyarın transferim var ay çok tuhaf biduygu demi tüp bebek yaptıramayan anlyamz çocuklarımız orda ay geceöyle güzel rüya gördüm ki hamile oluyorumbebek alşverişi yapıyorum almadk bişey koymuyorum bi kaktım malesef rüyaaaaaaaaaa inşallah gerçek olur bugün benim işim çok temizlik var evde ağrımda oluyor ama mecbur yapcaz dua edin bana kolayca alıp gelim bebekleri
Allah razı olsun canım sende olmasan kimse cevap vermiyor artık alınganlık yapmak istemiyorum ama hakketten çok dikkatimi çekti hamile değilim, şuan tedavide değilim ama sizleri çok sevdiğimden bu ortamı bırakmak istemedim
günaydın kızlar...ben regl oldum bu sabah yuppi yuppiiiiiiiiiiiii :))) buna da sevineceğim hiç hesapta yoktu ha :))) uzun bir zaman bir daha görmeyeceğim kendilerini o yüzden vedalaşıyorum kısa bir süre için kırmızılarımla. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?