eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Demedık mı sana :))ayy masallah hadı artsın katlansın inşallah:) canım nolur yat bak dınlen surda kaç gunun kaldı zaten cok sevındım cok

Mirage benimi bekliyordun akşam demedim san ama sabah edet olacağın içimde geçti:))) hadi gözümüz aydın....
Boyacı tatlım inşallah yükselecek neyi nasıl düşünürsen gerçeğe dönüşürmüş..çünki rabbim ne istersek onu veriyor iyi ve olumlu düşün katlanacak değerlerin bak sende ayşegül demiştin diyeceksin ama dünde dedim tam çabalama zamanında yorma kendini tutunmasına yardımcı ol riske atma yat ve dinlen...test sonuçlarında gir haber ver ve çık:))))

Kızlar çok ağrım var hemde çok yoğun geçiyor kanamam sanki içim dökülüyor ayakta zor duruyorum...ben hiç böyle ağrılı olmazdım allah menopoza girenlere yardımcı olsun çok zor adet olamamak ve ardından gelince böyle oluyor demekki...(

kuzum kıyamam..neyse bu ıkıncı gunun az kaldı ıyıce temızlensın ıcerısı de guzel guzel hazırlansın tedavıye..

canım Allah yardımcın olsun ben hiç çekmem adet ağrısı tahtaya vuriyim ama çeken arkadaşım var bazen diyorki karnımı açıp rahimi çıkarasım geliyor diş ağrırda çekmek istersinya diyor.Allah yardımcın olsun tatlım.nasıl bende gaz mı verdim ne.

ayyyy allah iyiliğini versin çookk güldüm.Heraman böyle güldür bzi Elfaesssim:)))

çooook sevindim cnm ya.
eşim kızıyor nete girmeme o yüzden fazla uzatamıycam ama Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarında bizleri de unutma emi

bnm 2side 2.kaliteydi cnm.bn 2.de negatif almıştım ama gene Bülen baysalda yaptrdım.Çünkü hiiçç canım yanmadı.Bir de enerjimiz tuttu sanırım çok mütevazi ,şeker bir dr.

canım çok geçmiş olsun benim adet dönemim hep böyle ağrılı geçtiği için çok iyi bilirim bu ağrıları

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum

nasılsın canım ikizlerden ne haber bu arada canım sen ne iş yapıyosun yanlışım yoksa cumartesi de çalışıyorsun dikkatimi çekti de

Hepiniziii çokk seviyorum uzatmiyim die tek tek yazmiyorm kizlar.. Bir de sorum olacak.. Bnm ttransfer sonrasi iğnem cleaxane .. Bu yapmiş büyük ihtimal bu kadar kaamayi... Bu iğneyi kullanan var miydi.. Aranizdaa acaba??? Tekrar saolun hepiniz

bn climarafort bant la crinone jel kullanmıştım.iğne vurulmadığım için hiiç dışarı çıkmak zorunda kalmamıştım.

feriha canım nasipse yarın dimi transferin inş rüyan gerçek olur canım bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana hiç bırakmazlar seni

gamzem canım sakın sana yazılmıyo düye düşünme arada banada cevap vermiyolar bazen herkes kendi halinde takılıyo işte

miragem canım hadi gözün aydın yarın itibari ile tedaviye start veriyon inş rabbim bu sefer güldürecek yüzünü buna tüm kalbimle inanıyorum

boyacım benim canım rabbim değerlerini kat kat katlatsın bebişin sana dahada sıkı tutunsun inş canım şimdi sen yat dinlen sakın yorma kendini bebişin sana daha sıkı tutunsun annesi

ayşegülüm canım bu günüde atlat inş ağrın hafifler uzun zaman olmayınca çok yoğun olman normal temizlensin nevar ne yok hayırlısıyla sende sıkıntısız tedaviye başlarsın inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…