eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

ebruli canım rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana

ilknurlevent canım uzun zaman mesaj yazmayınca çok merak ettim ve yazını görünce inanki çok mutlu oldur rabbim olmazları oldurandır denizi ikiye yarandır rabbim yeterki ol desin herşey olur allahın izniyle seninde güzel güzel haberlerini alacağız canım hep duamdasın rabbim seninde kucağını doldursun

canım benim çok geçmiş olsun Rabbimin izniyle bu tedavilerimiz son tedavimiz olsun rabbim kucaklarımızı doldursun

canım seninle aynı gidiyoz yarın toktor yumurtaların gelişimine göre transfer gününü kesinleştirecek dün pazartesi demişti bakalım yarın kesinleşecek nasipse

Merhaba arkadaslar,

araniza katilmak istiyorum,yasim 36 yurt disinda kaliyorum,benim sorunum yumurta rezervin az olusu,sol tüpüm yok ve sol yumurtalik

çalismiyor,sag taraftaki tüp yumurtaliga dolanmis bi sekilde duruyor..pazartesi 5 inci tup bebek tedavisine basliyorum insaAllah.

ilk tup bebek tedavisinde hiç embriyo olusmadi,2 de bitane transfer ama negatif,3 de iki embriyo transfer negatif,4 hiç embriyo

olusmadi,Rabbim hepimizin yardimcisi olsun,gelismeleri insaAllah burada paylasmak isterim,ilk defa üye oluyorum buna ihtiyacim vardi

halimden anlayan kisilerle paylasmaya..

selam bende yeni katıldım ama benzer sorunlarımız var benimde yumurta rezervimin çok düşük olduğu söylendi ve tek tüpüm tıkalı ayrıca çikolata kistim var ve fsh yüksek sınırda... ben ilk tüp bebek tedavime bu ay içinde başlıcam daha önce aşılama yapmıştım tutmadı şimdiki doktprum aşılamanın zaman kaybı olduğunu bi an önce tüp bebeğe başlamamı söyledi bende ilaçlar için adet tarihimi bekliyorum.inşallah bu sferki denemende olumlu sonuçlar alırsın.Allah ol dediği zaman olacak buna inanıyorum sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize...

amin insaAllah,bende daha önce 3 defa kistten dolayi ameliyat geçirdim,benim ilk tedavide FSH degerim 16 çikmisti simdi ne kadar hiç bilgim yok cunku artik Fsh ile ilgi birsey demediler sadece tedaviye devam ediyorum,tedavi aralarinda da kist olusmasin diye dogum kontrol hapi kullaniyorum..bu arada hiç asilama bile denemediler bende malum tek tupum var oda kullanilacak halde degilmis..

Dedigin gibi Rabbim ne zaman ol derse olucak her birimizin insaAllah..

havincm cnm o duygu bambaşka bişey...bekleme süresi dha kötü son 1 hafta kaldı we ben 2 gndr sürekli ağlıyorum yüzümde renk nede gülcük kalmadı...gözlerim ağlamaktan şiş kıpkırmızı bi halde korkuyorum tutmadığından çünkü zor durumdayken bu tedaviyi oldum eşim bebek odalarına bakmaya başladı plnlar yapıyo maafolucaz tutmazsa ben çok perişan haldeym umudumu kaybettim rabbimin yüreği acısın bizlere çok zor kelimeler anlatmaya yetmez bir umuttur işte başlıyoruz beklerkende o umut bitiyor.her sbh acaba bende artık anne miyim bu defa kavuşacak mıyım diyosun...ne yapıcağımı bilmiyorum

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

canım benim çok sevindim inş. sıkı sıkı sana tutunurlar

canım bende seni merak ediyordum tedavilerimiz aynı devam ettiği için doktorum pazartesi gel ona göre gün söyleyeceğim demişti ama bugün tlf geldi yarın sekiz buçukta beni bekliyor tekrar muayene edecekmiş anlamadım

yeşim canım sonucu almana az kaldı inş üzme tatlı canını ilk senin güzel haberini alacağız ben buna bütün kalbimle inanıyorum rabbimden istedikten sonra o kapıyı çaldıktan sonra rabbim asla elimizi boş çevirmez buna inanıyorum sakın üzme canını tanıdığın tanımadığın herkesten dua iste rabbim o zaman olmazları oldurur.

canım benim bugün akşama doktoru arıyana kadar hep gel gitler yaşadım 13 yıl sonra bu kadar bebeğime yaklaşmışken ya yumurtalar döllenmedi diye hep bu gel gitlerle ağladım durdum normalde ağlamayı sevmem göz yaşım kolay akmaz benim ama bu duygu o kadar farklıki bu tedaviye başladığım günden beri yastığımın iki yanıda ıslak hep rabbim bügün yumurtaların döllendiği haberini bana doktorumun ağzından duyurttuya şükürler olsun dedim ilk aşamayı geçtik şimdi ikinci aşama sağlıklı gelişmeleri ve üçüncü aşama transferleri kaldı bu düşünceler beynimde dolaşırken ben kendimi kaybettim o kadar ağladımki şuanda bile göz yaşım fışkırıyo gözümden rabbim üzmesin bizi hepimizin muradı çocuğumuzu kucağımıza almak inş hayırlısıyla o günleride göreceğiz umudum var umut ettiğim kapıdan hiç ayrılmıyom rabbim büyük verecek bizede bol hazinesinden birer çocuk

biricik canım hoşgeldin bende tek yumurtalıkla çıktım yola inş sende bende hepimizde tedavilerimizden hayırlı sonuçlar alırız rabbim üzmesin senide inş bu son tedavin olur seninde kucağın dolar

canım bu kadar canını sıkma bebişlerin seninle birlikte inş. bu kadar sıkıntı yapıp onları tehlikeye sokma Allah büyüktür bak gün doğmadan neler doğar bize hamileyim müjdesini vereceğin günleride göreceğiz inş.

canım allah yardımcın olsun rabbim tedavinden hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

benimde tek yumurtalık işlev görüyodu öteki ameliyatlı ve sadece 4 yumurtam toplandı yumurtanın çok olması değil doktor dedi döllenmesi gelişmesi önemli inş hepimiz bu başlıkta bebeklerimize kavuşacağımız günü bekleyerek yazışırız rabbim hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür ederim desteğin için moral oldu bana...inşlh bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz arkadaşım...

biricik canım hoşgeldin bende tek yumurtalıkla çıktım yola inş sende bende hepimizde tedavilerimizden hayırlı sonuçlar alırız rabbim üzmesin senide inş bu son tedavin olur seninde kucağın dolar

Allah razi olsun amin cümlemizin insaAllah,daha önce yazdigini okudum da acaba yumurtalar dollendimi diye hep endise etmissin aynini her tedavimde bende yasadim inanki,çok sevindim embriyolarin için hepinizin duacisiyim,hayirlisiyla transferden sora insaAllah 9 ay birakmaz seni embriyolarin ve kucagin dolar :)

inş canım inş hepimizi bırakmasın ve sıkı sıkı tutunsunlar bize rabbim hepimizin kucağını doldursun canım

yumurtalar döllendimi döllenmedimi endişesi çok kötü sürekli heyecandan karnıma kraplar girdi ya bu kadar yaklaşmışken olmazsa diye Rabbime sonsuz şükürler olsun bugün mutluluk göz yaşı döktürdü bana inş bundan sonrada hep mutluluktan ağlarız

Amin,amin,aminnn

ben daha tedaviye başlamadan korkularım başladı ya yumurtalarım kaliteli olmazsa ya döllenmezse ya döllenipte gelişmezse falan filan...beynimde bu ihtimalller sürekli dönüyo sıyırmak üzereyimbizde sorun eşimin sperm sayısı çok çok az ve hareketsiz

canım inş olmazları olduran rabbim bizimde kucaklarımızı dolduracak

canım benim eşimdede hücre zayıflığı vardı doktorlar 13 yıl oyaladı bizi hiç bir şekilde eşin ameliyat olmadan çocuğun olmaz diye ondada yüzde yüz olur demediler hep kapılar yüzümüze kapandı anlıcan şimdi ışığım yandı ve inş bu ışığım sönmez rabbimden gelene boynum kıldan ince ama olmazsa bu seferde maddi yönden tekrar tedaviye başlıyamıyorum diye kafayı yerim rabbim hepimizin hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…