çok güzel maşallah biri kızsa taman bir kız lazım her anneye bence diğeride erkek e iyi olur ikisininde tadına varırsın.ama hayırlısı canım.Allah bizede nasip etsin.kızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
ama benim kafam çok karışıyo yaa bu dönem sormam gereken neler var bilmiyorumm acaba atladığım bişeyler varmı diye merakediyorum
kızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
ama benim kafam çok karışıyo yaa bu dönem sormam gereken neler var bilmiyorumm acaba atladığım bişeyler varmı diye merakediyorum
rahimde tutunamama. bunu duymuştum ama neden böyle oluyor acaba. 2 kez hamilelik oldu demişsin... sakıncası yoksa tabiii
ikiz anneleri bizede dua edin ne olur biri erkekse diğeri kız olsun. hayırlısı neyse o olsun.benim de olsun önümü arkamı sağımı solumu görmemeye razıyım.yine o kadar demişler ne istiyon. biz 13. haftadayız daha bir şey demediler. bir defa erkeğe benziyor dedi ondan sonraki hafta onu bile demedi. bugün ikili test için kan verdim. yine demedi cinsiyeti mecbur bekleyeceğiz. yok önemli değilde ona göre alışveriş yapacağız daha hiç bir şey almadık.
Bu arada gbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı. şimdiden kocaman oldu. Sanırım ileride önümü dahi göremeyeceğim
çok güzel maşallah biri kızsa taman bir kız lazım her anneye bence diğeride erkek e iyi olur ikisininde tadına varırsın.ama hayırlısı canım.Allah bizede nasip etsin.
yine o kadar demişler ne istiyon. biz 13. haftadayız daha bir şey demediler. bir defa erkeğe benziyor dedi ondan sonraki hafta onu bile demedi. bugün ikili test için kan verdim. yine demedi cinsiyeti mecbur bekleyeceğiz. yok önemli değilde ona göre alışveriş yapacağız daha hiç bir şey almadık.
Bu arada gbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı. şimdiden kocaman oldu. Sanırım ileride önümü dahi göremeyeceğim
yine o kadar demişler ne istiyon. biz 13. haftadayız daha bir şey demediler. bir defa erkeğe benziyor dedi ondan sonraki hafta onu bile demedi. bugün ikili test için kan verdim. yine demedi cinsiyeti mecbur bekleyeceğiz. yok önemli değilde ona göre alışveriş yapacağız daha hiç bir şey almadık.
kızlar hepinizi çok özledim, maşallah muhabbet koyuaşımı oldum hasretlik giderdim..
mirage canım had hayırlısı maşallah, biz yanındayız merak etme canım.
tubadefekti bebişlerine maşalllah, iyi olsunlar inşallah. bizede 12 hftalıkken direkt erkek dedi ama 20 haftalık olduk hala belli değil, renkliultra. bekliyorum, aralarda hep bi kız bi erkek dedi anlayamadı, ama insan heyecan yaıyor bir an önce bilmek istiyor, amann sağlıklı olsunlarda hiç farketmiyor kız erkek..
kızlr sayfaları tam okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. bu hafta keyfim kebap inşallah kayınvalidecim geldi bana bakacak bir hafta 10 gün,
Miragem - Demetcim hadi hayırlı olsun tedaviler ve gelsin transferler. Sizler burda bunları yazdıkça bende heycanlanıyorum. Biran önce bende başlasam diye gün sayıyorum. Dualarım sizinle inşallah olacak bu sefer. Hadi sizlerde hayırlısıyla pozitif haberlerinizi verinde bizimde içimizdeki umut tavan yapsın. Öpüldünüz kocamaaaaan.
Miragecim bu arada sana tek bebişmi transfer edeceklerdi? Farkındaysan embriyo demedim çünkü onlar bizim bebişlerimiz
kızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
rahimde tutunamama. bunu duymuştum ama neden böyle oluyor acaba. 2 kez hamilelik oldu demişsin... sakıncası yoksa tabiii
kızlar hepinizi çok özledim, maşallah muhabbet koyuaşımı oldum hasretlik giderdim..
tubadefekti bebişlerine maşalllah, iyi olsunlar inşallah. bizede 12 hftalıkken direkt erkek dedi ama 20 haftalık olduk hala belli değil, renkliultra. bekliyorum, aralarda hep bi kız bi erkek dedi anlayamadı, ama insan heyecan yaıyor bir an önce bilmek istiyor, amann sağlıklı olsunlarda hiç farketmiyor kız erkek..
kızlr sayfaları tam okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. bu hafta keyfim kebap inşallah kayınvalidecim geldi bana bakacak bir hafta 10 gün,
Oyyy yardana kurban oluyum nasıl güzel maşallah. Hadi hayırlısı minnoş minnoş büyüyorlar demek ayy nasıl güzel bir lutuf bu Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
senin bebşlerin nasıll??? maaşallah maaşallah ama ben hep tedirginim bişey sormayı mı unuttum sormadığım eksik bişey kaldımı diye kontrol günlerim kukuman kuşu gibi düşünüyorummm
teşekkür ederiz asilcim. sen de vakitlice yeniden başlayacaksın inşallah tedavine. az daha sabır canım. embriyo sayısı hakkında henüz bir karar vermedik doktorumla, perşembe günü belli olur herhalde.
ikiz anneleri bizede dua edin ne olur biri erkekse diğeri kız olsun. hayırlısı neyse o olsun.benim de olsun önümü arkamı sağımı solumu görmemeye razıyım.
canım bizde 20 haftadayız hala öğrenemedik malesef.. iki doktora gittimikiside söyleyemedi
amin canımm rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbimden gelene razıyız tabi ama biri de erkek olursa tadından yenmez...
ee benim göbek şimdiden çıktı ikiz de olunca peki ilaç falan ne kullanıyorsun nelere dikkat ediyorsun
valla benim ne zaman başlayacağım belli değil..araya başka işler girdi..önümde bir tayin meselesi var..hele ikinciden önce genetik testi ve histeroskopi olayı da varki en az iki ay da onlar sürer..
bende senin gibi psikiyatra gittim.. ben tüp sürecine başlayalı 8-9 ay oldu..o zamandan beri her doktora gidişimde salya sümük ağladığım için doktorum bana kendisi vermişti, sonra bu tüp bebek olmayınca, ben kafayı yer hale gelmiştim..anlatmaktan utanıyorum ama hamile yada bebek görmeye dayanamaz oldum( dünyalar kadar sevmeme rağmen:)) sanki heryerde karşıma ya bir karnı burnunda hamile yada bir cırbağa bebek çıkıyordu :) ben hayatımda hiç böyle hissetmemiştim..sağlıksız olduğumu düşündüm ve psikiyatra gittimki oda zaten ağır depresyon anksiyete bozukluğuyla beni tedavi altına aldı(allahtan bakırköye göndermedi, yine insaflı bi adamdı):) ilk başta yavaştan baladı sonra değişik bir ilaçla 3 aydır felan içiyorum..kendimde bazı düzelmeler farkettimki bu arada eşimlede arayı katmıştık:))bunlar herkesin yaşadığı şeyler..buradanda takip ediyorum herkesin başında..neticede hepimiz insanız..böyle olayları hikayeleri hep duyardık etrafımızdan ve sonuçta bunu birileri bi tarafından uydurmuyo..olabilecek şeyler bunlar..sanıyorum ki artık biraz daha sakinim..
bu yeni nesil ilacçlar hamileyken bile kullanılabiliyor..hani ilaca olan güvenim biraz oluştu..o nedenle (bağımlı felandeğilim haa:)) bu ilaçlar bağımllılık yapmıyo zaten sen bilirsin) bende beklemedeyim:))
anladığım kadarıyla sende biraz ferahlamışsın..transfer sözünü duyunca heyecanlanman normal, insanız..robot değil..inşallah çok iyi olacak hakkında:)inşallah bu sefer allah hayırlı olanın, senin istediğin şey olduğuna hükmedecek:))amin
Canım benim hemşire niye öyle demiş ki? Tüp olunca gaz kaçağımı oluyormuşkiŞaka bi yana tüp bebek transfer sonrasından sonra herşeyi normal gebelik. Kontrolü,aşısı,iğnesi ...vs. sen yinede sor dr.una ama bence vurun diyecek es geçilecek bi iğne değil çünkü.
hayırlı olsun tubacımmm. kız olması harika. bence ekstra hiçbirşey yapmana gerek yok. yapılması gereken tek şey çok kasmamak, o zaman herşey daha iyi oluyor sanki.
Oyyy yardana kurban oluyum nasıl güzel maşallah. Hadi hayırlısı minnoş minnoş büyüyorlar demek ayy nasıl güzel bir lutuf bu Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizde seni özledik hoşgeldin. Geçmiş olsun aşın içinde. Bakacak birini bulmuşken iyice keyfini çıkar.
benim bebişim iyi canım maşallh bugün kalp atışını dinledik sağlık ocağında ilk defa çok mutlu oldum. sorcaklarını yaz canım insan heyecandan unutuyor.
valla her şeye dikkat ediyoruz. daha doğru düzgün bir şey olur korkusu ile banyo yapamadım. duş alır gibi girip çıkıyorum. evde doğru düzgün iş yapmıyorum. Çoğunlukla yatıyorum. Annemlere gidip geliyorum sadece. Biraz dolaşınca yoruluyorum zaten.
Bizim uzunca bir süre kanama olduğu için korkular ile yaşıyoruz hala.
İlaç olarak; decavit kullanıyorum vitamin. ayrıca folik asit kullanıyorum. Progestan tablete geçtik iğneden. Rahatladım. 14. haftaya kadar kullanacağız bunu. Sonra duruma göre. Cronine jel kullanıyorum. DOktor kesebilirsin artık dedi ama evde tam bir paket vardı. Onu kullanayım dedim hem içimiz rahat etmediği için kesmedik. onuda bitince bırakacağım.
Bende anemi vardı hamilelikten önce tedavi görmüştüm. kan değerleri normale dönmüştü. Şimdi bugün dedi, kan ilacına tekrar başlayacağım ve kan sulandırıcı coraspine tekrar başaldık kanama durunca. bunları kullanıyoruz şimdilik.
Arkadaşlar sağlık ocağındaki kız tetenoz aşısını vuracağızda tüp bebek olduğu için doktoruna sor dedi sormadım. bir mahsuru olur mu ki
teşekkür ederim canımm hayırlı olsun senin de artık az kaldı bebişlerini göbüşüne almana:) ya aslında ben pimpirikli biri değilim ama işte her kontrol zamanı yaşıyorum bunu
hem de nasıl canımm yaa dışarıda bi göbek ama bi aletle iççinde iki tane bebek görüyorsun bakrken inanamıyorsun rabbim herkese nasip etsinn
ayyy maaşallahhh :) yazmazmıyım kuzum ama yine dee yapacağımız fazla ekstra bişey olmuyo doktorum beni kasmıyo şu illa şöyle olacak diye ondan sanırım bebeklerimi çok hafife alıyormuşum gibi gelio :))
ben tetanozu bugün sordum gerek yok dedi... şu kızamık salgını muhabbeti var ya onu sordum şimdilik yapacak bişey yok dedi. ben tüm ilaçlarımı bırakmıştım bulantılardan dolayı clexanı kesti
proluton haftada bir devam
2 hafta daha progestan tb. vajinal devam
premesis bulantılar bitene kadar devam bunlar dışında kullanamadığım
osteocare, becozym c, elvit ve forbiol var içebilirsen iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?