Eylem'in evi :)

yatak odan mükemmel çok güzel allah eşinle ailenle ağız tadı ile oturmayı nasip etsin tez zamanda bana da ayrı bi ev nasip etsin (birliğim de) ) :) :27:

Eviniz çok hoş, özellikle halılarınıza, oturma odanızın renk tonuna ve yatak odanıza bayıldım.. Ama avizeleriniz eksik galiba, şık avizelerle daha da güzelleştirebilirsiniz odalarınızı..Güle güle, sağlıkla oturun..

çok tşk canım:) evet avizelerim eksik çok yakında alıcam inş. ozaman daha şık olcak dediğin gibi

en çok yatak odasını beğendim..mor koltuklar da süper..güle güle otur evinde canım..huzur veriyor..

koltukların ordaki krem kahve rengi halı çok güzel. tam benim eve göre.markası nedir acaba?

Bu yatak odasını bende katalogta begendım ama gercek bır evdekı goruntusude harıka ıyı gunlerde oturun benımkıde buna benzer olcak ınsallah..

beim çalıştıgım mobilya mağazası getirmişti bu yatak odasını ankaraya ilk.bende kendime almamıştım çok pahalı diye ama güzel görünüyo.mtfagını bende çok sevdim.güle güle otur.

çok teşekkürler arkadaşlar
yatak odamdaki kolon da olmasa şifonyerim gözkürdü ama malesef kolondan tam net gözükmüyor:18:

evini çok sevdim özellikle oturma odandaki koltuk rengine bayıldım.sağlıkla huzurla otur inşallah

Back
X