• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylem'in evi :)

eviniz harikaaa ağız tadıyla oturun inş...
abartıdan uzak sade şık..
antredeki halılarınızı nereden aldınız?
birde tv üniteniz ve duvardaki rafların üzerine büyük objeler koymanızı öneririm

amin canım çok saol:) antredeki halı royal olması lazım. eksiklerim çokcanım önerini dikkate alcam :54:

herşey çok güzel senin evin benim şimdiki evime benziyor amerikan mutfak :) güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun bu arada benim yolluklarım senin oturma odana halı olmuş ben çok beğenerek aldım sende güle güle kullan

çok saol canım evet şimdi senin evinin resimlerine baktım yollukların benim odamdakii halıdan senin holede çok yakışmış evinde çok güzel:)

Koltuklarin öyle rahat görünüyor ki resimin icine girip söyle bi uzanasim geldi...
Evin cok sirin dösenmis... diger arkadaslar gibi özellikle yatak odani cok begendim...
pembis pembis seker gibi olmus...
salonunda rafin biri sanki biraz asagiya mi sarkmis? resimden kaynaklanan göz yanilmasi mi?
benim duvar üniteminde böyle raflari var, ve bizde öyle olmustu cok basit bi yöntemle düzlestirmistik...

ALLAH agiz tadiyla oturmaya nasil etsin...

evi bende çok beğendim..buzdolabı o kısımda çok küçük gibi durmuş..ev sizin ise ya yanlarına üstüne dolap yaptırabilirsiniz:)
eşya seçiminiz ve perdeleriniz süper:)

EVİN ÇOK GÜZEL CANIM KALABALIKTAN UZAK DİNGİN HER ODASI SAKİN ÇOK BEĞENDİM GÜLE GÜLE OTUR.:nazar:

Koltuklarin öyle rahat görünüyor ki resimin icine girip söyle bi uzanasim geldi...
Evin cok sirin dösenmis... diger arkadaslar gibi özellikle yatak odani cok begendim...
pembis pembis seker gibi olmus...
salonunda rafin biri sanki biraz asagiya mi sarkmis? resimden kaynaklanan göz yanilmasi mi?
benim duvar üniteminde böyle raflari var, ve bizde öyle olmustu cok basit bi yöntemle düzlestirmistik...

ALLAH agiz tadiyla oturmaya nasil etsin...

çok tşk ederim canım.. koltuklarım otururken rahat ama yatarken hiç rahat değil. salonumdaki rafın biri evet hafif vidası gevşemiş oyuzden üzerine agır obje koymuyorum nasıl sabitliycem bilemedim.. ustaları çağırmak istemedim öyle kaldı

güle güle oturun cok hos olmus

Back
X