Eylem'in evi :)

eylem_3

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
203
1
316
37
Bursa
hoşgeldiniz arkadaşlar:nazar: $999.webp$888.webp$777.webp$666.webp$555.webp$444.webp$333.webp$222.webp$111.webp$103.webp$101.webp$100.webp$55.webp$44.webp$33.webp$22.webp$11.webp$5.webp$4.webp$3.webp$2.webp$1.webp

eviniz çok güzel, güle güle oturun =)

ohhh kırmızı siyak beyaz evlerden gına gelmişti miss gibi huzurlu ferah bir ev güle güle otur canım evinde..çok güzel bayıldım yatak odan ne şirin tam benim sevdiğim renkler açık ferah beyaz pembe yaılıyorum bu ikisinin oyumuna ...salonun da çok hoş koltuklar falan ...

Sağlıkla huzurla otur hepsi çok hoş ama yatak odanı daha çok beğendim bende yakın zamanda yatak odası alacağım araştırmadayım nerden ve ne kadara aldınız acaba

Hali manyağı biri olarak halılarına bayıldım:):)
Çok modern çok sade bir evin var çok hoş gerçekten
yatak odası takımı çok güzel
Allah güle güle oturmak nasip etsin

Sağlıkla huzurla otur hepsi çok hoş ama yatak odanı daha çok beğendim bende yakın zamanda yatak odası alacağım araştırmadayım nerden ve ne kadara aldınız acaba

Aminn çok teşekkür ederim canım. yatak odamı MNS mobilya inegölden 4milyara aldım canım

harika canım evin.bir tek yatak odandaki nevresim orayı ilk çoçuk odası sandım.agırlaştır bence biraz

Allah tadını aldırsın zevkli döşenmiş. yatak odasındaki aynaya bayıldım:16::16::16::16:

saol canım aminn.. yatak odamdaki aynam gözükmüyor pek fazla kolondan. ama çok kullanışlı

Back
X