Eyfel acik parfüm 50ml 5 tl

bende çok kullandım arkadaşlar dedikleri gibi çok kalıcı kokular güzel fakat orjinalini tutan parfümünü daha kullanmadım

alien e bakamadım adam ağır koku sana gitmez gençsin dedi ben de bakmadım. ama magnetism bliorum harikaaa

ben de alieni daha çok beğendim magnetisme göre :) ama magnetisme de bi şans vermek istiyorum bakalım kullandıkça bi daha alıp almıcağıma karar veririm :)

bu parfüm zararlı değil mi ya tene zaten sıkmıyorum da içinde zararlı gazlar var mıdır almak istiyorum ama korkuyorum

ben de elbiseme skıyorum, ama dp den bargellodan pek farkı olmadığını düşünüyorum hatta alkol daha az boğmuyo alkol kokusu beni... için rahat etmiyosa kullanma cnm bu kadar basit herkesin kişisel tercihi

ben de elbiseme skıyorum, ama dp den bargellodan pek farkı olmadığını düşünüyorum hatta alkol daha az boğmuyo alkol kokusu beni... için rahat etmiyosa kullanma cnm bu kadar basit herkesin kişisel tercihi

ya işte kullanmak istiyorum yani fiyat olarak çok iyi ve koku olarak da diğerleriyle aynı hatta bazen daha iyi ama işte içindeki maddelerden korkuyorum koku yoluyla zarar verir diye ama sanırım şimdilik onu kullanacagim öğrenciyim ve kokusunu merak ettiğim çok parfüm var yani bayağı bir almam gereken koku var o yüzden şimdilik eyfel ama ilerde diğer açık parfümcülerden alırım herhalde :) yeni parfüm almak için sabırsızlaniyorum

Parfüm hastası oldugum için ben de gittim bi deneyeyim dedim. Armani Code denedim onu kesinlikle hiç başaramamışlar zaten onu D&P de pek başarılı benzetemiyor. Ben de calvin klein euphoria aldım orjinaline pek benzemese de çok hoş bir koku severek kullanmıştım

matheus parfum markası dneyen var mi nasil?

boşver zaten o da eyfel gibi 5 tl ve çok kotuydu yani acaba eyfel de öyle mi bilmiyorum. ama çok uzakta yaa buralarda sadece DP var malesf onda da tüm parfümler olmuyor bir de yağlı geliyor bana ayrıca kız çok suratsiz

Eyfelde çok denemedim ben bi CK euphoria bide chanel chance aldım ikisi de güzeldi.
D&P iyiydi kalitesini çok bozdu, 2 gün önce wish aldım ama almaz olaydım ilaç gibi kokuyor eski kalite kesinlikle yok.
En iyisi david walker markası. O çok iyi bence.
Öğrencilik bitsin ilk işim orjinal parfüm almak olacak zaten :)) ya doldurma parfümler iyi hoş güzel ama mesela 1 kokuyu çok iyi yapıyorlar,benzetiyorlar sonra herkes o parfüme yöneliyor. mesele 212 sexy sevdiğim bir koku olmasına rağmen herkeste var. Ben kendime özel koku istiyorum doldurması olmayan bir koku..

eyfel de ucuz diye korkuyorum ben. kim bilir ne koyuyorlar. ben orjinale gecmeyi düşünmüyorum çünkü ben çok çok sıkmayi çok seviyorum hemen biter orjinal, bir de kalıcı olmuyor yani onlar açık gibi. ve de pahalı tabi ki. zaten orjinal alsam da tenime sıkmam sonuçta kimyasal e ne anladım yani? de işte burda tek dp var maalesef tek derdim o

ben close selection kullanıyorum dp den ama sıkıldım yakınlarda eyfel var ordan alsam mı bilemedim be delicious ya da light blue düşünüyorum chanel chance de olabilir bunları eyfelde deneyen var mı nasıllar yani

ben close selection kullanıyorum dp den ama sıkıldım yakınlarda eyfel var ordan alsam mı bilemedim be delicious ya da light blue düşünüyorum chanel chance de olabilir bunları eyfelde deneyen var mı nasıllar yani

eyfelde denemedim ama baska yerde denedigime bakılırsa bana en uygunu chance oldu. fresh ve meyveli kokuları nedense begenmiyorum. dp bence cok kötü oldu ona verdigin parayı eyfelde git o ücünü al en azından birini begensen kardır yani :)

çok mantıklı ya bencede 3 ünü de alayım rahat rahata kullanırım başka önerierin var mı eyfelde beğendiğin ne kullanıyosun bende meyveli kokuları ve fresh kokuları seviyorum baharatlı olanları sevmiyorum sarışınım sanki bende çok ağır oluyolar bir kere kullandım hiç olmadı

canım ben eyfelden yıllar önce midnight fantasy ve nina ricci nina kullanmıştım ikisini de begendim midnight şekerli tofita gibi ama meyve de var içinde nina ise meyveli fresh bi kokuydu tabi genç kokusu bunlar şekerli. sonra unuttum eyfeli şu sıralar güvenmek istememiştim 5 tl adidir diye. ama gittim baktım kokular çok hoş alkol kokusu yok burberry classic aldım gayet güzel :) başka da almadım canım şimdilik. sen de ordaki adama danışırsın olmadı o ücünü alırsın.. franrantice die bi site var ordan hangi parfumler ne iceriyo die bakabilirsin.

öneriler için çok teşekkürler midnigt fantsy i duymuştum onuda denerim bir olmadı hangisi hoşuma daha çok giderse onları alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…