- Konu Sahibi Moonlight25
-
Polermo'dan hangi kokuları kullanıyorsun?
Ve eyfel'de hangi kokuları orijinaline yakın bulmadın? Orijinali gibi kokanına rastlamadın mı hiç eyfel'de?
Parfüm isimleri de önemli çünkü, çok merak ettim.
Eskişehir'e yeni açılmış Eyfel bugün blac xs deneyeyim dedim güzelse burdan alırım daha uygun fiyatı diye düşünerek, adam black xs istediğimde bana burbery clasic sıktı istemediğim halde burbery weekend ve perceive sıktı koluma ayrıca hepsi berbat kokuyordu bir tek weekend cok kalıcıydı sevenlerine duyrulur.
Eyfel 'de kenzo flower ve hot couture denedim.
Böyle bir rezillik olamaz. İğrençti.
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Ama k-148 kodlu parfüm ilk sıkılınca beğenmediysem de, saatler sonra koklayınca bayıldığım bir koku oldu.
Adı ne k-148'in? Bilen var mı?
Elimin üstünden , elimi yıkamış olmama rağmen çıkmadı kokusu.
Çookk kalıcı ve tertemiz bir his veriyor.
Favori misss kokum benimk-148
Chloe Love Eau Florale EDT
Chloe Love adından da anlaşılacağı gibi tam bir aşk parfümüdür. Üzerinize sıktığınız an temizlik ve verdiği ferahlık hissi ile kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlar. Tatlı bezelye içeriğinin çiçek kokuları ile birleşmesinden doğan pudra kokusu sizi zarif kılar.
Birde kodunu bilmiyorum ama isimle veriyorlar pudra gibi kokuyo bu da
Bvlgari Blv Eau DEte EDT
Sabunların temizlik kokusunu aratmayan Bvlgari parfüm üst notalarında meyvelerden oluşan özlerden oluşur. Orta notalarda menekşe, yasemin, tarçın alt notalarda amber, musk, reçine gibi notalar sayesinde istediğiniz pudra kokusunu verir.
5 tl mi :/ 5 tllikler her yerde var ya onlar açık parfümlerin de açığı değil mi? neden o kadar ucuz ya bi yerde 2 tanesi 6 tl 50 ml hem delogolar hep aynı zaten d&p logosu..
k-148 katalogta chloe yazıyo chloe nin klasiği yani.. chloe love yazmıyo emin misiniz chloe love olduğuna????
Evet evet Chloe Eau de Parfum Chloe buu.
Temiz çamaşır kokuyorr.
tavsiye eder misin :) ben love ile klasik arasında kaldım ama love aldım :) bazı yerlerde ağır diye yazmışlar bilemedim o yüzden :)
Önce ağır gibi geliyor gül kokusundan dolayı ama sonra kendini temiz bir kokuya bırakıyor ve harika oluyor.
Ben ilk denediğimde almamıştım hatta ilk notaları hoşuma gitmedi diye. Ama eve geldiğimde süper kokuyordu.
Aklımdan çıkmadı kokusu uzun bir süre ve bugün aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?