- Konu Sahibi Moonlight25
-
Narciso Rodriguez benim favori parfümlerimdendir ne çok ağır ne de hafiftir aynı dediğin gibi. Herkes kalıcı demiş, belki de bi daha denemeliyim. Ayrıca Narciso'yu bence Dp den daha iyi taklit etmişler. Orjinali pahalı olduğu için gün içinde tazelemek için açık kullanıyorum Eyfel'e bir daha bakarım.
mbende 2-3 aydır eyfel parfüm kullanıyorum yaklaşık 20 çeşit kokusunu denedim.hem ucuz hemde kalıcı.birde benim tenim hemen kızarır sahte şeylerde bile ama eyfel de hiç yan etki yapmadı çok iyi,çok para verince çok kalıcı kaliteli olcak diye birşey yok neticede...hem bol bol kullanıorum hem kalıcı birde 5 lira
Kızlar Eyfeli bende kullanıyorum,parfum hastasıyımdır her seyden önce gelir benim için. Kalıcılıgı orta derece,kokular orjinale pek yakın degil ama hoş. Ama size şiddetle POLERMO markasını önerecegim ben hayatımda öyle kalıcı parfumler görmedim arkadaş! 2 gun boyunca aşırı belirgin kokuyor! Sonraki 1 haftada hafif sekilde duruyor üstünzüde. Yolda durdurup parfum ismimi soruyorlar polermodan sıktıgımda eheheh. Ustelik polermo da 13 TL ama cidden ama cidden kalıcı. Ankarada ziyagökalpte var kızlar. Ayyy reklam gibi oldu ama bana guvenin,eyfelde kullanıslı 5-6 tane Eyfel 15ten fazla polermo parfumum var. Siddetle öneririm
m
Ben de eyfelden parfüm almak istiyorum canım ağır kokuları fazla sevmiyorum ama 21 yaşındayım, han, hoş çekici önerebileceğin kokular var mı o kadar denemişsn yardımcı olabilir misin?
tatlım bende 20 yaşndym ve dün gce eyfelden lacoste touch of pink kokusunu aldm işe gdrkn çk fzla kndmle ilglnemyrm ama prfm çntmda klmş ewdn çkrkn üstme 2 fıs sktm çktm we yolda erkek arkdşmla krşlştm ilk wrdği tpki bu prfm ne ya çok güzl kokysn dedibunu tawsye edrm birde channel sans parfumünü tawsye edrm bu mewsmlr içnde oldkca uygn bnce her ikside
chanel chance gerçekten güzel bir koku eyfelden deneyeceğim :) lacoste pinki de deniycem teşekkür ederim canım peki başka var mı önerebileceğin çünkü ben çokkk severim parfüm sıkmayııııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?