- 8 Ocak 2012
- 849
- 14
- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
bence bundan sonrakiler iyi olucak canım başarılısın...bende ince fırçalı var rezil ediyorum aynı senin dediğin gibi oluyor bakıyorum çok ince yada biyeri yamuk kalınlaştırıyım derken daha beter oluyo yapmıyorum artık,ama bu senin aldığın ürün güzel simli bide.... denemek lazım merak ettim
evet ben de öyle yapıyorum canım şu resimdeki gibi kalın yapmıycaktım aslında ama yine asimetrik olduğundan çok kalın oldu düzelteyim derken
gayet güzel çekmişsin bendede avonun bu ürününden var bende pek beceremiyorum
aslında bu işin en kolay yolu şu ilk önce ortayı sürecekmişsin sonra nokta nokta iki uçtan birleştirecekmişsin ben geçen denedim çok daha iyi bir sonuç elde ettim diyebilirim
hmm biz hemen öğrenmeden bodoslama dalıyoruz herhalde ondan yapamıyoruz canım
ama dediğini ben de deniycem çok sağol
Kesınlıkle dıplınerın surulumu cok kolay hıc beceremeyen bır ınsan bıle 2.denenmeden sonra hemen alısır cok harıka avonunkını kullandım hıc tavsıye etmıyorum sılık sılık oluyo ve cabuk bıttı 4 5 ay once alıxavıen aldım deneyerek sızde deneyerek alın nekadar mutıs bısey oldugunu goreceksınız surumu cok kolay ve aylardır bıtmedı sureklı kullanmama ragmen tek kat yeterlı bazı markalarda ustten gecmek zorunda kalıyodum mukemmel bısey alıxavıen dıplıner
o zaman ben çok beceriksizim bir türlü yapamıyorum bende dipliner var ama olmuyor işte avonun likit eyelinerını da denedim cnm ama o resmen gri renkti hiç renkli değil paraya yazık oldu zaten kardeşim set olarak sipariş etmişti :18: ama bu benim çok hoşuma gitti başlarda gri gibi oluyor üstüne ekledikçe resimdeki hale getirebildim sanırım herkes farklı şekilde yapabiliyor :) simli olmasaydı daha iyiydi ama dikkat etmemişim ben ama o dediğin markayı alamam ki canım dediğim gibi burda yok tek alabileceğim yer avon veya oriflame