Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyeliner çekerken çok zorlanıyorum. Bazı kızlar tek seferde hallederken ben silip silip tekrar yapıyorum. Kaşık kullanıp çekenler varmış ama o da zor. Yok mu bunun bi kolayı ya
bende beceremiyorum valla ya bi ara elim alışmıştı kuyruk yapmaya 2 dkda yapıp çıkıyordum uzun zamandır da kuyruk çekmediğim için şimdi yapamıyorum ikisi çok farklı oluyor düzelteyim derken daha beter oluyor üffvalla ne kaşık, ne bant hiç birini beceremiyorum. Bol bol pratik yapmak lazım
bende beceremiyorum valla ya bi ara elim alışmıştı kuyruk yapmaya 2 dkda yapıp çıkıyordum uzun zamandır da kuyruk çekmediğim için şimdi yapamıyorum ikisi çok farklı oluyor düzelteyim derken daha beter oluyor üff
yok normal:) kaşıkla kolay oluyor diyorlar ama yok anam olmuyor! Biri eğri biri düz oluyor deli oluyorumSen de kaşıkla falan mı çekiyodun yoksa normal mi?
Kalem eyelıner alın biliyorsunuzdur onları.Ben de zorlanıyordum eskiden şimdi çok rahatım tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok normal:) kaşıkla kolay oluyor diyorlar ama yok anam olmuyor! Biri eğri biri düz oluyor deli oluyorum
Kaşık kayıyo bende
Bende de:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar once goz kalemiyle verin sekli sonra da eyeliner.la ustunden gecin cok rahat oluyor ben öyle yapiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
likit gibi değil sanki o biraz silinik oluyor çekince:26:
Canım seninki hangi markaydı?Yok valla benim ki öyle değil aynı likit gibi duruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi