Göz Makyajı Eyeliner çekmekte zorlanıyorum :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

ayseguuul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
24
0
Eyeliner çekerken çok zorlanıyorum. Bazı kızlar tek seferde hallederken ben silip silip tekrar yapıyorum. Kaşık kullanıp çekenler varmış ama o da zor. Yok mu bunun bi kolayı ya

Haklısın valla. Ben bi ara o kadar sardım ki evde yapıp yapıp siliyodum. Elim alışıyo yavaş yavaş

valla ne kaşık, ne bant hiç birini beceremiyorum. Bol bol pratik yapmak lazım
bende beceremiyorum valla ya bi ara elim alışmıştı kuyruk yapmaya 2 dkda yapıp çıkıyordum uzun zamandır da kuyruk çekmediğim için şimdi yapamıyorum ikisi çok farklı oluyor düzelteyim derken daha beter oluyor üff

bende beceremiyorum valla ya bi ara elim alışmıştı kuyruk yapmaya 2 dkda yapıp çıkıyordum uzun zamandır da kuyruk çekmediğim için şimdi yapamıyorum ikisi çok farklı oluyor düzelteyim derken daha beter oluyor üff

Sen de kaşıkla falan mı çekiyodun yoksa normal mi?

Arkadaslar once goz kalemiyle verin sekli sonra da eyeliner.la ustunden gecin cok rahat oluyor ben öyle yapiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalem eyelıner alın biliyorsunuzdur onları.Ben de zorlanıyordum eskiden şimdi çok rahatım tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende sizin gibiydim hatta kafayı yiyecek derecedeydim sonra flormar ultra black eyelierını aldım ve kalem olduğu için kolay çekiliyordu tabi ki bir likit veya gel eyeliner gibi durmuyordu ama elimi alışma süresindeyken onu kullandım hep sonra maybelline gel eyelinere geçtim fırçayla sürülene o kadar rahat ki artık siyah farı bile ıslatıp eyeliner niyetine sürebiliyorum ben yaptıysam herkes yapar o derece diyim ben size :KK70:

X