EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her kadinin yasadigi problemlerden sadece biri ama beni artik cok üzüyor benim cocugum olmuyor

ilk zamanlar cevremizdekilerin kimsenin cocugu olmadigi icin fazla zorlanmiyordum son 5 senedir eltimin görümcemin cocugu olunca kocami baba yapamadim diye cok üzülüyorum hayatimdaki problem sadece su 3 satir kücük gibi gözüküyor ama degil...

Canim bukadar kendini hirpalama, Insallah sende birgün Allahin izni ile bebegini kucagina alirsin. YIllarca bebegi olmayip daha sonra 2 bebegi olan insanlar taniyorum. Kendini fazla koyuverme. Allaha bol bol Dua et. Insallah seninde bir bebegin olucak

insallah ama beni üzen esimin beni üzmesin diye bir kere duymadim agzindan cocuk istedigini

Huysuzum, Citirim bende sizleri kocaman öpüyorum... hepinize cok güzel bir gün diliyorum...

Hexeyi gören olursa bu arada, kullaklarini ceksin su gacinin

Hmmm Beni Niye Öpmüyon Bakiyim:1closedeyes:

Hexe Hanim Mesgül Dünya Kadinlar Gününü Kutluyor!! Cünkime O bir Dünyali:roflol:
Neysem Iyi Dileklerin Dogrultusunda Bende Seni Öpüyorum Ayyy ne kadar Asilim yine:icecream: Ayse gibi:roflol::roflol:

Citirim Sennen Kutladik Zati Günümüzü Hemi Her gün bizim Günümüz demi:smiley-cool:

Bidenem Aramiza Hosgeldin Canim!!!! Kendini Üzme Herseyin bir Caresi vardir!!
Etrafindaki Insanlarin dediklerine Kulak Asma!!! Allahim Herseyin Hayirlisini Nasib etsin!! Unutmaki verende Alanda O!!!! Benimde yavrum yok Calistigim icin Bakicak Kimsem olmadigi icin Güvenemiyorum Kendime Ama Adim Kisira Cikti!!! Allahim Büyük Kimse Kimsenin icini bilemez!!! Gün Dogmadan Neler Dogar!!!! Senin icin Kendin Önemlisin!!!
Bize Takil Dünyan Aydinlansin!!! Tamammi CanimŞeniz Bizlerde Yakin Cevrelerdeniz!!!
Hexe Hanim Babucu yarim Artikin bi Bulusma Düzenleyek diyorum!!! Hisbete ugramadan:roflol:
Ana bisikeletli Yinge Üye degil demiiiiitatlicadiarzu (dilim kopcek)

Hepinize Hayirli Cumartesiler diliyorum!!!! Hersey Gönlünüzce Olsun Güzeller!!!:asigim:

slm cilginim huysusum ve sevgi sanada selam bitannem sende hosgeldin aramiza hepinizin kadinlar günü kutlu olsun yasasin kadinlar hepinizi cok seviyorum:teytey::enbuyukkk:

Hmmm Beni Niye Öpmüyon Bakiyim:1closedeyes:

Cilginim senide öpmüsüm ama yanlislikla Cilginim yazacagima Citirim yazmisim, simdi farkettim Teknik hatasi olmus:roflol:

Canim umarim iyisindir....

Herkeze güzel bir gün dilyiorum.....

Hepinizi kocaman öpyüorum

slm cilginim huysusum ve sevgi sanada selam bitannem sende hosgeldin aramiza hepinizin kadinlar günü kutlu olsun yasasin kadinlar hepinizi cok seviyorum:teytey::enbuyukkk:

Minik kusum seninde dünya kadinlar günün kutlu olsuna.s.

selam kizlar nasilsiniz ? Cok uzun zamandir ugrayamadim buralara valla o kadar birikmiski okuyamadim Umarim hepiniz iyisinizdir.Sevgilerimle...

selam arkadaşlarr ben yeni üye oldum almanyada yaşıyorumm arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyleee

Son düzenleyen: Moderatör:
sirayla gidicem bu sefer kimseyi unutmicam ins.:1rolleyes:ales-hatize-sevgi-minikkus-bidenem-bersu-cilgin-huysuz-hexe
hepinizi kucakliyorum ve kocaman öpüyoruma.s.

bu aralar giremedim cünki ani bir ameliyat gecirmek zorunda kaldim.
hic istemedim hatta cok agladim ama nafile mecburmus toktor öle dedi.imzala dedi doktor , bi düsüniim dedim toktor böyle bakakaldi:1shok:...ne yapcan nasi yapcan dedim ayrintilarini anlat dedim, isim var anlattim ya dedi... ozaman olmuyom ameliyat filan dedim, doktor ben gidiyom sen düsün dedi gittinaniknanik
hemsire anlatiyo anlatiyo bende tin yok sonra oturdum bi güzel agladim askima sarilarak...toktor geldi noldu karar verdinmi dedi tamam olcam dedim ama hala kararsiz görünmüs olmaliyimki ertesigün olacagim ameliyati hemen bugün yapicaz dedi eve birakmadi:mymeka:
simdi hergün pansumana gidiyom yara acik hala:a015:

kelebebek den bukadar:1closedeyes:

Selamlar canim cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah iyisindira.s.
Beni unutmussun amaaaaaaaaaaa

Kelebebekimmmm cok büyük gecmis olsun canim yakin zamanda iyi haberlerini bekliyoruzzzza.s.a.s.

Siedacim sen nasilsin umarim herkez iyidirrrrrrrrrrrrr hepinize bol öpücükler

kelebek gemis olsun! Acil sifalar diliyom sana Yardima ihtiyacin olursa söyle hemen geleyim bir tas corba yapem sana

iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim

siedacim pardon canima.s.

hatizecim ezogelin corbasi :içelim:yada yogurtlu yayla corbasi istereeemmm:dance:

Kisirciniz Geldi Haaanim:roflol::roflol:
Gülelimki Genc Kalalim degilmi!! Hexe Hanimin Kitabindan Alintidir Biline:1closedeyes:
Kelebebekim Canim Benim Cok Gecmisler Olsun!!! Kendine Dikkat et Olurmu!!
Bersum Canim Benim Mesajin Icin tesekkür ederim!!! Selamini Ilettim Arkadaslara Bizzat!!!
Şeniz Aramizdasin Unutmadim Mümkünati yoktur!!!
Sevgicim Öpücüklerin Kabul Edilmistir Bos gitmedi geriye Şeniz
Citirim Nerelerde Yenilik Yokmu Havadis Yokmu Dedikodu Yokmu:icecream:
Dedikodu Kazani Hexe Hanim Nerelerde Sanirsam Sirra Kidem Falan Yane:1closedeyes:
Öpüldünüz Canimlarima.s.

Cilginimmmmmmmmm canim yenilik vardirrrrrrr

IS buldummmmmmmmmmm :sm_cool:sevincliyim ama sabah 4 te kalkip 5 te yollara cikcam kiz yollasana helekopterini ne yoruyonuz beniiiii

Saka bir yana evet güzeller is buldum ,bu zamanda zor bulunan bir sey, malesef baglanti otobüs ve tren cok zor birde 6tida is basi yani otobüs yok istasyona kadar tabana kuvet senağlama yapicam ,eh neyapalim baktimki tam citir olurum yürüyüs kilo yok eder dimi ama.a.s
Valla beni beyenip tam kadroya alsinlarda gerekirse 4te yürümeye baslarim dermisim ama galba pek kolay olmiycak ,yinede Allaha cok sükür simdilik iki hafta dediler ama uzatma mümkünmüs ,ne yapalim kiralik firma üstünden ancak bukadar hele bir basliyayam gerisi gelir insallah.

Kizlar sizler nasilsiniz bersucum sende ne havadisler var, hatize ,minik kus, sieda ,kelebebek,bidanem ayol bide yeni arkadas gelmis ales cim hosgeldin aramiza bol sohbetler dileyiyle....

Hexeyi sormayin aldigim malumat bizimki yanlis iksirle leptopunu sihirlemekle leptopu yere sermis :mymeka: can cekisen leptop elveda deyip intikamini kkayla iletisimi yok ederek almisss, lülülülülülüsimdi tocasina iksirleyip sihirlerinin islemesini bekliyen hexecimiz sabirla her gün sihirlerle tocasinin etrafinda dönerek dans ederek hosnut tutmakla savasiyormus... Hadi HEXECIMIZ sen becerirsin Izmir güzeliiiiii elinden kurtulamaz o tocaaaaaa.s :roflol:

hepinizi ŞenizŞeniz

kizlar genc bayanlar hexeniz geldi hemide bobba gibi en sonunda adami iksirle uyutup elinden lepptopunu aldim hehhe:mymeka::mymeka:

artik burdayim uzun aradan sonra hepiciginiz iyisinizdir insallahŞeniz

beni soracak olursaniz ben iyiyim

kebekcigim cok gecmis olsun canim insallah kisa zamanda iyilesirsin Şeniz

gel sen bana ben sena bir iksir hazirlayayim sapsaglam olursun

huysuzcum is bulmana cok sevindim canim hayirli ugurlu olsunnnnn yani ben daha fazla uyumam gerekiyo simdi demi senin yerinede bir kac iksirde sana hazirladim a.s.

cilgin hanim ay tutulmasnda kalmis sonrada günes tutulmasi olcakmis haberin olsun

duyduguma göre türkiyeye gidiyomusun bana tr den basma elbise getirirmisin canim birde elin degmisken su ünlü modaci var ya cemil ipekciye pazen pistan diktiriver hayatim:mymeka:

hatize aramiza dönmüsün canim sen nasilsin

sevgiiiiiiiii nerdesin kücük cadiiiiiiiiii gel bekliyom seni :icecream:

bersu sen neler yapiyosun canim Şeniz
yeni arkadaslar gelmis hos gelmisleer sonra hexe sizin ifadeleri alir :smiley-cool:

hepinizi öpüyorum mektubuma son veriyorum mesajlari iyice okuyayim bakalim söz hakim dogmussa cevap yazarim arkamdan kimler dedikodu yapmis bakayim:mymeka:

[FOT="Comic Sans MS"]Tünaydin Kizlar!!!! Ben Geldim Genconuz geldi Yuhhelülülülülülü
Ayyyyy Citirim Hayirli Ugurlu Olsun!! Devami Gelir Insallah!! Takma Kafani Ulasim Temin edilir!! Hatcaya demistim yaaaa:roflol: Özel Söferimi Gönderirim Sana Hangisini Yollayam Keenimi Meikelimi :roflol: Ikiside Hizli Söferdir!!!
Hexe Haanim Cemil Bey Yannizca Benim Entarilerimi Diker Sekerim:1closedeyes:
Sen Baska :1closedeyes:Hoffff Özelimde Falan Yane!!!
Ay Tutulmalarimi Sorma Sekerim!! Hadi Bize Gidelim Bisikelete Binelim:roflol::roflol:
Sevgicim Moccacino Alabilermiyim Sekerim
Kelebebekim Ne zaman Mam Yapcez Aydinlat Beni!! Hexenin Iksirlerine Sakin Aldirma Aslisi Yok Onlarin:tomato:
Öpüldünüz Sekerlerim!! Son Cikmadan Önce Bersum Nerelerde!!! Sinavlari var!! Yogun Günler Geciriyor Sanirim Kolay gelsin Melegim Hersey Gönlünün Arzu ettigi gibi gecsin Insallah!!! Selamini Ilettim Canim BenimŞeniz

[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…