EY AŞK..Sen nelere kadirsin.

E

EU2

Ziyaretçi
Sen hiç aşık oldun mu ? Onu gördüğünde ayaklarının titremesinden yürüyemediğin oldu mu? Hiç kulakların kızardımı adını duyduğunda? Sana bir soru sorduğunda heyecandan kekeleyerek anlamsız bi cevap verip rezil oldun mu? Sen hiç aşık oldun mu gerçekten? Gerçek aşkı soruyorum sana, şimdiki gençliğin dediği gibi takılmak falan değil ama. Harbiden aşık olmak benim dediğim. Yaşın kaç olursa olsun, ister 15 ister 45, mutluluktan havalara uçtunmu ya da acıdan için yandı mı? Kalbin mutluluğun tavanına vurdu mu? Acının yerlerinde süründü mü? Diyeceksinki bana , sen neden bahsediyosun? Bu devirde aşk mı kaldı?
Kalmadımı gerçekten?? İnanmıyorum ben. İnsanların hayatları gün geçtikçe bir kargaşaya dönüşsede aşk olmadan olmazki. Sizde haklısınız bir yerde, aşk bitmedi ama aşık olunanlar değişti galiba. Eskiden bir çift göze aşık olurduk, şimdi bir deste paraya aşık olanlar var. Eskiden bir söze ömür bağlardık, şimdi yalanlar tatlı geliyor bazılarına. Eskiden dürüstlük, sevgiydi önemli olan, şimdi arabaya, eve değer veriyorlar. Yine de aşk var çoğumuz için. Hemde hala hayatımızın en önemli yerinde.

Gerçekten aşık olanlara soruyorum. İlk aşık olduğunuz zamanları hatırlıyormusunuz? O heyecanı, o mutluluğu hatta o aptallığı :) Hani dünya yansa onun bir avuç otu yanmayacakmış gibi. Bu heyecanın yaşla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum ben. 15'inde bi insan aşık olduğunda da, 55'inde bir insan aşık olduğundanda aynı hızla çarpabiliyor yürekler. En güzeli de bu değil mi ? Aşk insanı diriltiyor!

Gazetelerde bol bol okuduk aşkın ömrünü, 3 ay diyenler de oldu, 1 yıl diyenlerde. Hatta süreçlere ayırdılar. Şöyle olur böyle olur diye genelleme yaptılar. Gerçek aşkta kaç yıl geçsede aşkın üstünden ona bakınca için titremeli, o sana gülünce senin yüzünde çiçekler açmalı, onun canı yandığında senin canın daha çok acımalı. Budur aşk! Aşkın yaşı, başı, maaşı yoktur. Aşkın süresi, bitesi, hevesi yoktur. Aşkın mükemmeli de yoktur, Çünkü aşkta hem iyi hem kötü, hem güzel hem çirkin, hem umut hem acı, hemde en alasından göz yaşı vardır. Üzülünce bela okuruz aşka, mutlu olunca da iyiki vardır aşk.

Aşk sabır işidir. İşte bu yüzden aşk bitti, olmadı diyorlar ya.. Biten aşk olmuyor, insanların sabrı tükeniyor. Bu yüzden hayatınızın değerini bilin, gerisini zor da olsa boşverin. Mutlu olmayı bilin, acıyı bastırmayı da..

Aşık olun, hayatı doya doya yaşamak için.. Kaçmayın aşktan.. Onu bunu bahane etmeyin benden söylemesi :)

Veee unutmayın ! Aşk görmeden bilmek, dokunmadan sevmek ve sonunu bilmeden gitmektir...

Artık gerçek aşklar kalmadı..kaldıysada çok az kaldı..şimdi kimse üstüne alınmasın yada yanlış anlamasın ama sokakta birini görünce eve geldiklerinde aşık olduklarını söyleyenler var:1shok:

Aşk bu değil..aşk emek ister,zaman ister,sabır ister,hoşgörü ister,saygı ister,sevgi ister...

Aşk yaşanıyorsa eğer içinde zaman zaman acıda ister..her zaman bulutların üstünde yürümek değildir aşk..acısıyla tatlısıyla yaşandığı zaman gerçek aşktır yaşanan..

Yeri geldiğinde sessiz kalmaktır aşk..sadece birbirinin fısıltısını,gülüşmesini duymaktır..kimi zaman ağlamaları duymaktır..omuzunda ve kalbinde hissettiğin seni sarıl sarmalayan bir koldur..

Yeri geldiğindede gülmektir çığlık çığlığa..hiç utanmadan,avaz avaz gülmektir aşk..

Bazı zamanlarda ise tutkuludur aşk..tutkulu aşk bambaşka..bazen çevrendeki kimseyi gözünün görmemesidir..kendine hakim olamamaktır aşk...:eek:

Ama kimi zamanda kendine hakim olmaktır tüm gücünle..

Aşk çok yönlüdür..herşeyi içinde barındırır..bütün duyguları yaşarsın bir duygunun içinde...çok uzattım sanırım yerimsenibenkesiyorum artıknaniknanik

HAY AĞZINA SAĞLIK BİHTERİM TAMAMLADIN BENİİİ :)VE ŞUNU SÖYLÜYORUM Aşk sabır işidir

Kesinlikle...onu söylemeyi unutmuşmuyumnaniknanik

Sabır,sabır yine sabır..Bazen birşeyleri beklemek zorunda kaldığın için sabredersin,bazen sinirlenince herşey daha kötü olmasın diye sabredersin..sabredersin,sabredersin...ikinizin mutluluğu için sabredersin...fisfisfis

Veee unutmayın ! Aşk görmeden bilmek, dokunmadan sevmek ve sonunu bilmeden gitmektir...

ne kadar güzel bitirmişsin .... bayıldım emeğine sağlık....

X