- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
cnm pek bi işe yaramadım
hadii yaa bugün bir sitede indirime girtmişti bende acaba alsam mı diye düşünüyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm pek bi işe yaramadım
hadii yaa bugün bir sitede indirime girtmişti bende acaba alsam mı diye düşünüyordum
evet cnm etim sıkı bide ben tamamıda kullanmadım 1 hafta kullandım ve o hafta 3 gün 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ama bir sonuç yok
bence devam et belki gec etki eder
bende iyi bi sıkılaştırıcı krem arıyorum extra jel yada vichy almayı düşünüyorum ama acaba hangisi daha iyi sıkılaştırır kızlar
arkadaşlar ben doğumdan 4 ay sonra kullandım oldukça faydasını gördüm... tavsiye ederim.. ama kilonuz ne kadar çoksa zayıflama ve incelme oranı daha da çok oluyor.. doğumdan sonra kilolu olduğum için kalçadan 6-7cm bacaklardan da 3-4 cm zayıfladım .. bel ve göğüsü hatırlamıyorum 2,5 sene geçti :) daha sonra diyetle zayıfladım 1 sene önce birdaha kullandım.. bu seferde sarkıklarıma iyi geldi ama çok fazla inceltmedi... .. şimdi ise birazdaha zayıfladım diyetle ama karnımdaki sarkıklar için exragel pro yu alıcam... tavsiye edeim...
**not: herkeze aynı etkiyi yapmaya bilir.... :18: