- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
cnm pek bi işe yaramadım![]()
hadii yaa bugün bir sitede indirime girtmişti bende acaba alsam mı diye düşünüyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm pek bi işe yaramadım![]()
hadii yaa bugün bir sitede indirime girtmişti bende acaba alsam mı diye düşünüyordum![]()
evet cnm etim sıkı bide ben tamamıda kullanmadım 1 hafta kullandım ve o hafta 3 gün 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ama bir sonuç yok![]()
bence devam et belki gec etki eder
bende iyi bi sıkılaştırıcı krem arıyorum extra jel yada vichy almayı düşünüyorum ama acaba hangisi daha iyi sıkılaştırır kızlar
arkadaşlar ben doğumdan 4 ay sonra kullandım oldukça faydasını gördüm... tavsiye ederim.. ama kilonuz ne kadar çoksa zayıflama ve incelme oranı daha da çok oluyor.. doğumdan sonra kilolu olduğum için kalçadan 6-7cm bacaklardan da 3-4 cm zayıfladım ..bel ve göğüsü hatırlamıyorum 2,5 sene geçti :) daha sonra diyetle zayıfladım 1 sene önce birdaha kullandım.. bu seferde sarkıklarıma iyi geldi ama çok fazla inceltmedi... .. şimdi ise birazdaha zayıfladım diyetle ama karnımdaki sarkıklar için exragel pro yu alıcam... tavsiye edeim...
**not: herkeze aynı etkiyi yapmaya bilir.... :18: