Saç Rengi ve Saç Boyama Extra Blond Şampuan

Axl7

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
7
0
merhaba. extra blond sprey alacaktım ama aceleye geldi fark edememişim onun yerine şampuanını almışım. saç rengimi biraz açmak istiyorum, bu şampuan da sprey gibi etki yaratır yani saç rengini açar, dimi? ve kullanımı nasıldır normal şampuan kullanır gibi mi kullanacağız yoksa farklı bir şekilde mi? teşekkürler :)

Üzerinde yazmıyor mu? bir zamanlar john frieda nın go blonder şampuanını ve kremini almıştım, normal şampuan gibi kullanılıyordu.

Extra Blonde'un şampuanı mı çıkmış yahu? Pek bir işe yaramıyor şampuan ve kremler, eğer fişi atmadıysan gidip değiştir derim.

Evet şampuanla ani bir değişiklik bekleme, ben Antalya nın yazında kullanmıştım, normalde açıldığından fazla açılmıştı o yaz, ama birden değil yani, aylar içinde açılmıştı, deniz ve güneş de cabası.

canım merhaba sen extra blond un şampuanını almışsın kullandın mı yoksa değiştirdin mi? ben kullanan biri gördüm saç rengi çok hoş olmuş ben antalyadayım ona bakıp ben de şampuanını aldım spreyle düzgün dağıtamam diye rengi dalgalı görünür diye zaten çok açmak istemiyorum saç rengimi zaten açık o yüzden bende şampuanını kullanıcam sen memnun kaldın mı kullandıysan? bu arada lorealin de sunkiss diye bir ürünü çıkmış saç açıcı krem o da güzel gibi kullanan herkes memnun eğer hala denemediysen araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…