Saç Rengi ve Saç Boyama Extra blond saç sprey ile ile ilgili fikir verbilirmisiniz?

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
extra blond diye saç spreyi var. bu saç spreyi saçı kumral olanların saçını açıyor ve çok güzel sarıya yakın bi renk oluşuyor. arkadasımla saç rengim aynıydı. bunu kullandı ve simdi saç rengi çok hos oldu. bende kullanıcam ama benim korkum şu. diplerden saç gelecek ya acaba aşağılar açık üstler koyu sanki çakma sarısın gibi olur muyum acaba :\ kullanan varsa veya yorumu olanlardan yardım bekliyorum

Boya yada sprey geçici uygulama evet kalıcı boya yada sprey olmaz zaten diplerden çıkar belli bir zaman sonra aynı işlemi tekrar yapmak zorunda kalırsın... canım bir de resim ekleyebilirmisin? rengi nasıl oldu merak ettim ??

Son düzenleme:
Bu tür ürünler en az boyalar kadar zarar verebiliyor saclara. Ayrica koyu renk saclari turuncu tonlarda aciyor. Bence onun yerine papatya suyu, ihlamur suyu vs. kullan. Saclarin acilmaya müsait yapidaysa kisin bile acilr. Bir de Tresan papatyali sampuan saca sari isiltilar veriyor, onu da deneyebilirsin. Saclarin tam olarak ne renk?

kumral. aslında korkum zarar vermesi değil dipten gelcek saçlar için korkuyorum. koyu olur mu yoksa açtığım yerler kapanır mı bilmiyorum

böyle bısey oldu canım. az kullandığım için pek açılma olmadı
ama güneşte parlıyo

arkadaslar((( acı cekıyorum resmen.extra blond sac acııcı spreyı kullanıyorum 20 gundur. ılk ıkı uc kullanımımda ınsanlar ya sacların ısıl ısıl kendı rengınne ısıltı vermısın mukemmel duruyo nabtın maskemı dediler.gaza geldim kullanmaya devam ettim extra blonde sac acıcı spreyli. saçlarım sımdı karamelturuncu gıbı ıgrenc berbat. cok kötüyüm nabıcam...kendı rengime dönememmi artık.kendı rengıme döndurucu bı ılaç yokmu yaa ben bunun sacımı turuncu edecegını dusunnmedım hıc turunculukddan nefret edıyorummmmmmmmm
devammı etmelıyım sarıya ccevırırmı ıyıce turuncu olmasın.bı kurtarıcı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…